Απίστευτες απειλές Τσαβούσογλου: Μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε

Απίστευτες απειλές Τσαβούσογλου: Μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε

«Η απόδοση ασύλου δεν είναι καθόλου φιλική στάση. Οι τρομοκράτες που αφήσατε ελεύθερους είναι σαν δυναμίτης έτοιμος να εκραγεί και όταν εκραγεί μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε» έγραψε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης

Ευθείες απειλές εναντίον της Ελλάδας, με αφορμή την παροχή ασύλου στον έναν από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο
μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, εκτόξευσε ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Χακάν Τσαβούσογλου.

Με μηνύματα που ανέβασε στο Twitter, ο συνεργάτης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρεται στο θέμα των Τούρκων αξιωματικών, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν έχουν αντιληφθεί πόσο μεγάλος κίνδυνος είναι για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό κάθε μέλος της FETÖ που αφήνεται ελεύθερο», προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως «δεν ωφελεί κανέναν μια εικόνα της Ελλάδας στην οποία συνωστίζονται οι τρομοκράτες». 

Σε άλλο μήνυμα, ο Τούρκος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τονίζει πως «εμείς έχουμε χρέος να τους προειδοποιήσουμε από τώρα φιλικά, αλλά η  απόδοση ασύλου δεν είναι καθόλου φιλική στάση» και προσθέτει σε άκρως επιθετικό ύφος ότι «οι τρομοκράτες που αφήσατε ελεύθερους σήμερα είναι σαν δυναμίτης έτοιμος να εκραγεί και όταν εκραγεί μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε».
Μαξίμου: Ο Τσαβούσογλου να σκέφτεται και μετά να ομιλεί

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ Τσαβούσογλου προκαλεί με δηλώσεις και ενέργειές του. Του ευχόμαστε στο νέο έτος, εφόσον θέλει να τιμά τη θέση που κατέχει, να σκέφτεται και μετά να ομιλεί» αναφέρεται σε non paper που εκδόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου ως απάντηση στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου.
Hurriyet: Η Τουρκία αντέδρασε, η Ελλάδα έκανε ένα βήμα πίσω

Την ίδια στιγμή, η τουρκική εφημερίδα Hurriyet δημοσιεύει άρθρο της με τίτλο «Η Τουρκία αντέδρασε, η Ελλάδα έκανε ένα βήμα πίσω», σχολιάζοντας την αντίδραση του πρωθυπουργικού γραφείου και της κυβέρνησης μετά την παροχή ασύλου στον έναν από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς.

Η τουρκική εφημερίδα χαρακτηρίζει «σκάνδαλο» την απόφαση για την παροχή ασύλου από την Ανεξάρτηση Δευτεροβάθμια Επιτροπή. «Μετά την προδοτική απόπειρα πραξικοπηματικού πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου του  2016, ένας από τους οκτώ πραξικοπηματίες που κατέφυγαν στην Ελλάδα έλαβε πολιτικό άσυλο. Από την άλλη πλευρά, το υπουργείο Εξωτερικών αντέδρασε σκληρά στην απόφαση της Ελλάδας με μια καθυστερημένη ανακοίνωση», αναφέρει μεταξύ άλλων το τουρκικό δημοσίευμα.ΣΧΟΛΙΑ (366)

02/01/2018 00:28 Κυρ' Γιώργη

Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, οι Ερετριείς χωρίστηκαν σε τρία στρατόπεδα: 1) οι πρώτοι ήθελαν να φύγουν απ' την πόλη, 2) οι δεύτεροι να αντισταθούν και οι 3) τρίτοι ήθελαν να παραδοθούν στους Πέρσες. Πως ερωτά ο Κυρ' Γιώργης ; Αφού κύριε Γιώργο το γνωρίζετε ήδη, γιατί με αναγκάζετε να παραδώσω μαθήματα ιστορίας στους αδαείς ; Επειδή το στρατόπεδο των Αθηναίων, Σπαρτιατών, Θεσπιών, Αιγινιτών και υπόλοιπων ελευθεροφρόνων Ελλήνων ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ της Συμμαχίας των Μηδισάντων. Ενδεικτικά *Θετταλλοί Αλεβάδες = πρόθυμοι ξενοδόχοι του Ξέρξη παρείχαν τα πάντα, από διαμονή & ψυχαγωγία μέχρι επιμελητεία-εφοδιασμό - βλέπε σύγχρονες θηλάζουσες γιαγιάδες, νεαρές, νεαρούς ανώνυμους ιδιώτες, & επώνυμα δημόσια πρόσωπα & θεσμούς, πρόθυμα να παρέχουν ότι υπηρεσία απαιτηθεί. *Θηβαίοι πουρκουάδες - της "ρεαλιστικής" σχολής = γιατί να πολεμήσουμε σε ένα χαμένο από χέρι πόλεμο... όταν οι όροι υποταγής στους Πέρσες είναι ελκυστικότατοι ; βλέπε αμέτρητους σύγχρονους θιασώτες της ελληνοτουρκικής συνομοσπονδίας, ή "φιλίας". Εκεί μάλλον βρίσκεται η πρωταρχική ΑΙΤΙΑ για την οποία την εκθεμελίωσε (αρχαία Θήβα) ο Μέγας Αλέξανδρος. *Αργείοι = οπαδοί του σαβουάρ βίβρ, αρνήθηκαν να αποστείλουν στρατεύματα εναντίον των εισβολέων Περσών... θεωρώντας ότι τέτοια αμελητέα ζητήματα δύναται να επιλυθούν μέσω ευγενικών ανταλλαγών απόψεων, θέσεων & στάσεων. Βλέπε αδιευκρίνιστο αριθμό νεοελλήνων 'τι θέλετε να κάνουμε πόλεμο ;" για ουκ έστιν αριθμό εχθρικών ενεργειών της Τουρκίας, με πλέον κορυφαίο & πρόσφατο εκφραστή τον Πάκη "όταν η Τουρκία παρεκτρέπεται θα την επαναφέρουμε στον σωστό δρόμο" Μετφση: Εκδοροσφαγείς της Αβάργκα τρέμετε ο Πάκης θα σας ταράξει στο σαβουάρ βίβρ !!!!! Τζέγκις Χάν & Αττίλα εσείς... Ζαμπούνη εμείς να σας φύγει η μαγκιά !!!!! ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ λοιπόν των ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ έναντι του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Κυρ' Γιώργη. Άλλος ο συσχετισμός το 4(9)80π.Χ, άλλος το 1453 ( ΜΙΑ ΗΡΩΪΚΗ-ΤΡΑΓΙΚΗ Μορφή προδομένη από τους πάντες πλήν μιας χούφτας υπερασπιστών ), άλλος το 1821, άλλος το 1912-22, άλλος το 1940, άλλος σήμερα. Ως επιστέγασμα η Αθάνατη Σύβαρη "Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν"

Όπως και με τη Κυπρο και τώρα με Συρια

Μπαίνει μέσα ο Τουρκικός στρατός και δε βγαίνει ποτέ. Βέβαια οι πράσινο μπλε κόκκινοι αριστεροί που μας κυβερνούν τόσα χρόνια πληρώνονται για να ανοίγουν Κερκόπορτες. Ο Κούλης δεσμεύθηκε σε επίθεση φιλίας στον Ερντογαν, η Ντορα δεσμεύθηκε σε μειώσεις εξοπλιστικών όταν βγει η μπλε αριστερά και προς το παρόν ο Αλεκσης είναι ο σύμμαχος των Τούρκων στην Ελλάδα.

Κωστας

Δηλ ΕΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΡΙΚΟΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΟΥΣ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΤΑΤΟΣ ΠΕΙΘΗΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤ'ΟΝΟΜΑ ΜΟΝΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! κει ΒΙΔΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!!! Δεν σου ζητησαμε δα να βγεις κλεπτανταρτης στο ΒΟΥΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΟΣΟΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ σε ψηφισαν ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΤΑΜΟ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟ!!!

δεν υπάρχουν διεθνή δικαστήρια;

Όλα όσα απειλητικά δήλωσε ο τούρκος αντιπρόεδρος, είναι αντικείμενο εισαγγελέα. Και έλληνα εισαγγελέα αλλά και του διεθνούς δικαστηρίου. Γιατί λοιπόν η κυβέρνηση, πέρα από την αίτηση ακύρωσης δεν στέλνει και μια μηνυτήρια αναφορά αρμόδια; Ο Έλληνας εισαγγελέας να εκδώσει μάλιστα και διεθνές ένταλμα σύλληψης και να σταλεί στην interpol - κι όπου αλλού υπάρχει διακρατική δικαστική συνεργασία. Έτσι λειτουργούν οι Ευρωπαίοι πολίτες και πολιτικοί σήμερα.

zz

Προς (δεν υπάρχουν διεθνή δικαστήρια;02/01/201808:00 ). Η αγνοία σου δεν έχει όρια νεοέλληνα , εδώ δεν μπορούν να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης του Ρουβίκωνα και εσύ μας παραμυθιάζεις με διεθνές και τρίχες κατσαρές . Και μη νομίζεις ότι κάποιος κάποτε θα ίδρωση να σε προστατέψει , ούτε για κατούρημα δεν θα πάνε για την πάρτη μας αφού ούτε αυτό δεν αξίζουμε .

Νκ

Παρ'ολα αυτα, ναι, υπαρχουν διεθνη δικαστηρια που δικαζουν. Οπως υπαρχει και Συμβουλιο της Ευρωπης για τους κρατουμενους (σε Ανδριανουπολη και Αλικαρνασσο) το οποιο δικαζει (βλεπε ECHR-5) και μπορει να επιδικασει αποζημιωσεις, οπως εχει κανει κατ'επαναληψη στο παρελθον. Αλλα με τους φραπεδες ...

Κώστας, Λέστερ

Σκυλί που γαβγίζει, δε δαγκώνει. Ο Ερντογάν ΔΕΝ είναι επικίνδυνος. Οι αλλοπρόσαλλοι που είναι στην αντιπολίτευση είναι οι τρελοί..

ΓΙΩΡΓΗΣ

Εσυ εισαι ο πιο επικινδυνος που κυκλοφορεις ελευθερος με αυτες τις αποψεις ετοιμος να καψεις τη μανα Ελλαδα, σαν τους τρελους που αφηνονται εσχατως ελευθεροι απο τα ιδρυματα και καινε τους γονεις τους! Ακου πραγματα!Δεν ειναι, λεει,επικινδυνη. . . η Τουρκια!!

Ογλού

ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΕΤΗΣ ;;;

@@@@

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΩΡΑ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΟΖ, ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΟΣΟ ΥΠΟΧΩΡΗΤΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΠΙΚΟ, ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ

eee

ορισμένοι εδώ μέσα δεν έχουν διδαχθεί από αυτά που έπαθαν οι Κύπριοι το 1974, δυστυχώς ακόμη και σήμερα δεν γνωρίζουν τα βασικά πράγματα, αίσχος, βασανιστήρια, δολοφονίες, βιασμοί, εξεφτελισμοί, επιτέλους καλύτερα να πεθάνεις πολεμώντας παρά να δεχθείς τον εξεφτελισμό, κανονικά στην Ελλάδα όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες, έπρεπε και οι οι γυναίκες για 6 μήνες να πηγαίνουν στο Στρατό

###

Οι δήθεν πόλεμοι με την Τουρκία, οι μεγάλες συρράξεις κλπ είναι αποκυήματα φαντασίας της ΝΔ που αλλού στοχεύει...μην ασχολείστε μαζί της. Ζήστε την ειρήνη και τη φιλία μεταξύ των δυο λαών.

$%$##

η βλακεία έχει και όρια, εσύ τα ξεπέρασες όλα, οι Τούρκοι διεκδικούν τον ορυκτό σου πλούτο, δεν το πήρες χαμπάρι, εσύ ονειρεύεσαι φιλίες με ποιούς με αυτούς που σε βλέπουν ως πρώην οθωμανική αυτοκρατορία, ξύπνα τσολιά, εάν τόσο τους αγαπάς πήγαινε να ζήσεις εκεί, τι κάθεσαι εσώ, αμόλα μόνο πρόσεξε μην πας εκεί και σε πιάσουν με συνοπτικές διαδικασίες και βρεθείς στη φυλακή και εσύ και τρώς ξύλο κάθε μέρα

ΜΠΑΣΚΕΚΑΤΣΙ ΦΡΑΠΕΔΟΥΜΠΑ

ΑΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΔΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΟΖ .ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ .ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ .

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

20180516112939_kob_4838

«Μετανάστευση, προσφυγική κρίση, ασφάλεια, καταπολέμηση των ναρκωτικών και του οργανωμένου εγκλήματος, είναι ζητήματα που ξεπερνούν τα εθνικά σύνορα - Επομένως, η παγκόσμια συνεργασία είναι τώρα, περισσότερο από ποτέ, αναγκαία» είπε ο ευρωπαίος επίτροπος σε δηλώσεις του στην έδρα του ΟΗΕ 

nd-grafeia-mosxato-aftodioikisi_252863_117055

«Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου φέρει ακέραιη την ευθύνη για την εξέλιξη καθώς ο διοικητικός έλεγχος γίνεται από την Μαρία Παπασπύρου οι στενές σχέσεις της οποίας με το Μέγαρο Μαξίμου είναι αυταπόδεικτες» σημειώνει η ΝΔ

2
4545812

«Η σημερινή κατάσταση στη Μόρια είναι αποτέλεσμα αυξημένων ροών και κλειστών συνόρων» δήλωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής - Υποστηρίζει ότι όλες ολι συμβάσεις του ΥΜΕΠΟ έχουν ελεγχθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο 

4