Ο Σταύρος Θεοδωράκης στις εγκαταστάσεις της Chipita

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στις εγκαταστάσεις της Chipita

«Είμαστε με τους εργάτες, είμαστε με τους ανθρώπους που παράγουν πλούτο και χρέος μας ως πολιτικοί είναι να βρούμε τρόπους που θα τους βοηθήσουν να παράγουν και να εξάγουν όσο το δυνατόν περισσότερο»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στις εγκαταστάσεις της Chipita
Ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Chipita. Ο  πρόεδρος της εταιρίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος έχει αποφύγει μέχρι τώρα τις επισκέψεις πολιτικών στην εταιρία του αλλά όπως είπε και στους δημοσιογράφους της περιοχής αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση γιατί το ενδιαφέρον του Σταύρου Θεοδωράκη για την επιχειρηματικότητα είναι παλαιό και όχι πρόσκαιρο. Η επίσκεψη έγινε σήμερα στο εργοστάσιο της Chipita στη Λαμία, στο πλαίσιο της περιοδείας του υποψήφιου για την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος στη Στερεά Ελλάδα όπου και ξεναγήθηκε στις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.



Κλείσιμο
Όπως επεσήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι απαραίτητο να επισκεπτόμαστε εταιρείες και ανθρώπους που παράγουν καθώς αποτελούν βασικό μοχλό ανάπτυξης της χώρας. «Είμαστε με τους εργάτες, είμαστε με τους ανθρώπους που παράγουν πλούτο και χρέος μας ως πολιτικοί είναι να βρούμε τρόπους που θα τους βοηθήσουν να παράγουν και να εξάγουν όσο το δυνατόν περισσότερο» ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι εταιρείες όπως η Chipita συμβάλλουν με την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και τους φόρους που πληρώνουν στη διατήρηση του κοινωνικού κράτους. Έκανε επίσης ιδιαίτερη αναφορά στο έργο που έχει επιτελέσει ο κ. Θεοδωρόπουλος, «ένας άνθρωπος που υπερασπίζεται ένα σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα».



Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Chipita, ευχαρίστησε τον Σταύρο Θεοδωράκη λέγοντας ότι "πάντα ήταν κοντά μας, κοντά στους ανθρώπους της παραγωγής" και επεσήμανε ότι απόλυτη προτεραιότητα της χώρας θα πρέπει να είναι η παραγωγή. Ανέφερε, μάλιστα, χαρακτηριστικά ότι το σύνθημα "ελευθερία ή θάνατος" που κάποτε έσωσε την Ελλάδα θα πρέπει να γίνει πια "παραγωγή ή θάνατος".



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Θεοδωρόπουλος είναι μεταξύ των Ελλήνων επιχειρηματιών που θα συναντήσει και θα συνομιλήσει ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν.



Στις εγκαταστάσεις της Chipita τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευσαν η εκπρόσωπός του Ζωή Αποστολοπούλου, ο Παναγιώτης Βλάχος, επικεφαλής της Κίνησης «Μπροστά», ο Στέφανος Ψημένος, συγγραφέας ταξιδιωτικών οδηγών και χαρτογράφος και πολίτες της Στερεάς Ελλάδας που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης