Γεννηματά: Η μεγάλη Κεντροαριστερά θα εγγυηθεί το τέλος της επιτροπείας

Γεννηματά: Η μεγάλη Κεντροαριστερά θα εγγυηθεί  το τέλος της επιτροπείας

Μετά την συνάντηση της με εκπροσώπους των Κοινωνικών Εταίρων

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε στους εκπροσώπους του συνδικαλιστικού κόσμου το «Σχέδιο Ελλάδα», με στόχο «το αναπτυξιακό σοκ που χρειάζεται η χώρα».
 
«Ανάπτυξη για ΟΛΟΥΣ, με παραγωγή νέου πλούτου που μοιράζεται δίκαια με πολιτικές που στηρίζουν την Μεσαία τάξη και τους οικονομικά ασθενέστερους» προσέθεσε η Φώφη Γεννηματά. 

Και επιτέθηκε στην κυβέρνηση: «Με τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ χάσαμε 2,5 χρόνια και η αβεβαιότητα παραμένει. Η μεγάλη Κεντροαριστερά που δημιουργούμε θα εγγυηθεί  το τέλος της επιτροπείας και την προοδευτική διακυβέρνηση».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και ο διάλογος της κυρίας Γεννηματά με τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων: 

Β. Κορκίδης: Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από εσάς. Εγώ έφερα και τα γλυκά της νίκης.
 
Θ. Φέσσας: Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά.
 
Φ. Γεννηματά: Είναι ένα πολύ σοβαρό εγχείρημα. Ένας χώρος που ήταν κατακερματισμένος δεν μπορούσε να δώσει προοπτική και ελπίδα στον ελληνικό λαό. Έχουμε ταυτότητα που προσδιορίσαμε στο πρόσφατο Συνέδριο και προγραμματικό λόγο που προσδιορίσαμε με απόλυτη σαφήνεια. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε σήμερα, είναι μέσα από την κοινωνική μας βάση να προχωρήσουμε στην επιλογή και την εκλογή επικεφαλής.  Πολιτικός μας στόχος η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να ηττηθεί και η ηγεσία αλλά και η πολιτική που εφαρμόζει, η δημαγωγία, ο λαϊκισμός και η προσπάθεια διχασμού της κοινωνίας. Ο μόνος τρόπος για να ηττηθεί στρατηγικά  ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η ενδυνάμωση του πόλου της Δεξιάς αλλά το να πάρει η Κεντροαριστερά τον χώρο της πίσω. Αυτό θα βοηθήσει στην επίτευξη της Εθνικής Συνεννόησης και μιας Εθνικής Γραμμής για τον τόπο.
 
Θ. Φέσσας: Το ευχόμαστε.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΥΡΙΖΕΟΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ 1000000000000000000000000000000 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΤΕ.

Αυτη ας κανει ονειρα

για να ξαναβγει το πασοκ που κατεστρεψε ο ΓΑΠ. Ουτε στον υπνο τους δεν ξαναφτιαχνεται το πασοκ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

filakes_koridallos_art

Οι φυλακές που βρίσκονται μέσα στον αστικό ιστό και σε απόσταση αναπνοής από σχολεία θα φύγουν από τη Δυτική Αθήνα  - Πέντε εμβληματικά έργα ανάπλασης για Αττική και Θεσσαλονίκη εξήγγειλε ο πρωθυπουργός

146