Γεννηματά: Η μεγάλη Κεντροαριστερά θα εγγυηθεί το τέλος της επιτροπείας

Γεννηματά: Η μεγάλη Κεντροαριστερά θα εγγυηθεί το τέλος της επιτροπείας

Μετά την συνάντηση της με εκπροσώπους των Κοινωνικών Εταίρων

Γεννηματά: Η μεγάλη Κεντροαριστερά θα εγγυηθεί  το τέλος της επιτροπείας
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε στους εκπροσώπους του συνδικαλιστικού κόσμου το «Σχέδιο Ελλάδα», με στόχο «το αναπτυξιακό σοκ που χρειάζεται η χώρα».
 
«Ανάπτυξη για ΟΛΟΥΣ, με παραγωγή νέου πλούτου που μοιράζεται δίκαια με πολιτικές που στηρίζουν την Μεσαία τάξη και τους οικονομικά ασθενέστερους» προσέθεσε η Φώφη Γεννηματά. 

Και επιτέθηκε στην κυβέρνηση: «Με τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ χάσαμε 2,5 χρόνια και η αβεβαιότητα παραμένει. Η μεγάλη Κεντροαριστερά που δημιουργούμε θα εγγυηθεί  το τέλος της επιτροπείας και την προοδευτική διακυβέρνηση».

Κλείσιμο
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και ο διάλογος της κυρίας Γεννηματά με τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων: 

Β. Κορκίδης: Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από εσάς. Εγώ έφερα και τα γλυκά της νίκης.
 
Θ. Φέσσας: Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά.
 
Φ. Γεννηματά: Είναι ένα πολύ σοβαρό εγχείρημα. Ένας χώρος που ήταν κατακερματισμένος δεν μπορούσε να δώσει προοπτική και ελπίδα στον ελληνικό λαό. Έχουμε ταυτότητα που προσδιορίσαμε στο πρόσφατο Συνέδριο και προγραμματικό λόγο που προσδιορίσαμε με απόλυτη σαφήνεια. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε σήμερα, είναι μέσα από την κοινωνική μας βάση να προχωρήσουμε στην επιλογή και την εκλογή επικεφαλής.  Πολιτικός μας στόχος η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να ηττηθεί και η ηγεσία αλλά και η πολιτική που εφαρμόζει, η δημαγωγία, ο λαϊκισμός και η προσπάθεια διχασμού της κοινωνίας. Ο μόνος τρόπος για να ηττηθεί στρατηγικά  ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η ενδυνάμωση του πόλου της Δεξιάς αλλά το να πάρει η Κεντροαριστερά τον χώρο της πίσω. Αυτό θα βοηθήσει στην επίτευξη της Εθνικής Συνεννόησης και μιας Εθνικής Γραμμής για τον τόπο.
 
Θ. Φέσσας: Το ευχόμαστε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης