Σε καλό κλίμα η συνάντηση Γεννηματά- Καμίνη

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Γεννηματά- Καμίνη

Σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκαν οι όροι διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας - Τις αποφάσεις της επιτροπής Αλιβιζάτου αναμένουν πλέον όλοι οι ενδιαφερόμενοι

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Γεννηματά- Καμίνη
Με τη συνάντηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του δημάρχου Αθηναίων ξεκίνησε και επίσημα η διαδικασία για την εκλογή του νέου αρχηγού της κεντροαριστεράς. Φώφη Γεννηματά
και
Γιώργος Καμίνης συμφώνησαν στην ανάγκη μιας ανοιχτής εκλογικής διαδικασίας, ώστε οι υποψήφιοι να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους. 

Κλείσιμο
Κοινός στόχος ένα νέο κόμμα, πρωταγωνιστής της πολιτικής ζωής, έλεγαν χαρακτηριστικά μετά τη συνάντηση συνεργάτες και των δύο πολιτικών. Τον λόγο έχει πλέόν η επιτροπή Αλιβιζάτου για τους όρους και το χρονοδιάγραμμα της εκλογής. Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να προστεθούν δύο ακόμη υποψήφιοι: ο Σταύρος Θεοδωράκης
και ο Γιάννης Μανιάτης. 

«Δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά μετά τη συνάντησή της με τον κ. Γιώργο Καμίνη:

Είναι θετικό ότι ο κ. Καμίνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και συμμετέχει στη διαδικασία για την αναγέννηση της μεγάλης και ενιαίας δημοκρατικής  παράταξης.

Η συμμετοχή όλων των υποψηφίων δεν διχάζει και δεν διαιρεί, αλλά αντίθετα προσθέτει και πολλαπλασιάζει δυνάμεις και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς.

Είναι η ώρα της συστράτευσης όλων, ώστε με την μαζική συμμετοχή των πολιτών να πετύχουμε την αναγέννηση της παράταξης και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης