Πάνος Καμμένος: Ναι, μίλησα επί 21 λεπτά με τον ισοβίτη για να δώσει στοιχεία για το Noor-1

Πάνος Καμμένος: Ναι, μίλησα επί 21 λεπτά με τον ισοβίτη για να δώσει στοιχεία για το Noor-1

«Αν έχετε τα άντερα καταθέστε τώρα πρόταση μομφής ή πρόταση για προανακριτική» προκάλεσε τον Μάκη Βορίδη ο Πάνος Καμμένος - Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι διαθέτει καταγραφές συνομιλιών από τον υπερκοριό της ΕΥΠ όπου βουλευτές της ΝΔ συνομιλούν με εμπλεκόμενους

«Είναι η πρώτη φορά που γίνεται συζήτηση σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την πατρίδα και η παρουσία των βουλευτών της αντιπολίτευσης δεν ξεπερνά ούτε τους επισκέπτες στα θεωρεία. 
Αυτό αποδεικνύει την αποτυχία όσων επένδυσαν στην καταστροφή». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του στην προ ημερησίας συζήτηση στην Βουλή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. 

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα του Eurogroup ανέφερε: «Σήμερα – καμιά φορά τα φέρνει η τύχη – είναι η πρώτη ημέρα που ελληνικά και ξένα ΜΜΕ λένε ότι είμαστε στο χαμηλότερο επίπεδο των ομολόγων. Σήμερα είναι η μέρα που αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση οδηγεί στην ανάπτυξη και σε νέα εποχή».

«Οι θετικές εξελίξεις που ξεκίνησαν από την απόφαση του Eurogroup φέρνουν την Ελλάδα μια ανάσα πριν τις αγορές» είπε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε:«Σύμφωνα με τους Financial Times το spread δανεισμού ήρθε κάτω από τους στόχους που θέσαμε. Τα ίδια μηνύματα παίρνουμε από Reuters και Barclay's. Αυτά είναι τα σημερινά οικονομικά νέα που λαμβάνουμε».

«Ήταν φυσική η προσπάθεια του αρχηγού της ΝΔ να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα με ευφυολογήματα που δεν τα χρησιμοποιούσε αυτός αλλά η ακροδεξιά απόφυση των υβριστών του Κώστα Καραμανλή που μπήκαν στην ΝΔ με Σαμαρά» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στις κατηγορίες που του προσάπτει η αντιπολίτευση για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.  

«Απέφυγα να συνομιλήσω μαζί του γιατί θεωρούσα ότι πέφτει το επίπεδο. Από την στιγμή όμως που αναφέρθηκε ο αρχηγός της ΝΔ θα απαντήσω σε ότι προσπάθησε να με εμπλέξει.
Οφείλω ως ΥΠΕΘΑ να απαντήσω στην βαριά μομφή ότι δεν σέβομαι το στράτευμα.
Πριν λίγο καιρό την ακούσαμε από τον κ. Γεωργιάδη και προς εμένα και προς τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη.
Ζητώ από τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης να αφήσουν την λογική της εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

«Καταθέτω» είπε ο υπουργός Άμυνας «το μόνο κανονισμό που υπάρχει και ισχύει για τις πτήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων που αναφέρει στο 5.4 ως ελάχιστο απαιτούμενο πλήρωμα έναν χειριστή. Αυτός είναι ο Κανονισμός που σέβομαι και πετώ στην θέση του συγκυβερνήτη. Είμαι ο μόνος μετά τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο που κατέχω δίπλωμα χειριστή με πολλές ώρες πτήσεις. Με αυτό τον Κανονισμό πέταξαν όλοι οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας».

«Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ δια του διοικητή του κ. Μπεκίρη πήρε τηλέφωνο και παρακάλεσε να πραγματοποιηθεί πτήση με πολεμικό» υποστήριξε και ανέφερε:«Έχει ξαναγίνει επανειλημμένως και είναι εντός κανονισμών. Αν παίρνατε την δεύτερη αναφορά περί συχνότητας πτήσεων θα απαντήσω πολιτικά. Επιλογή μας είναι να βρισκόμαστε κοντά στις μονάδες. Μένουμε το βράδυ στα στρατόπεδα. Στα πλοία, στα αεροδρόμια. Είμαστε δίπλα στους στρατεύσιμους και συζητάμε τα προβλήματά τους. Αν θεωρείτε ότι ο υουργός Εθνικής Άμυνας είναι να ακούει μόνο τους αρχηγούς και να μην συμμετέχει σε φυσικές καταστροφές ή για να ειδοποιεί μόνο εγώ τέτοιο ρόλο δεν τον θέλω. Είναι υποχρέωσή μου να σέβομαι κατά γράμμα τους κανονισμούς και να ακούω τους στρατεύσιμους».

«Η αναφορά στο παιδί μου λέγοντας για το τουίτερ. Στο γιο μου οι μόνοι που αναφέρονται είναι ο Βορίδης ως υπερασπιστής του Κουρτάκη από τον οποίο φέρονταν οι 16χρονος και 14χρονος φέρονταν ως τρομοκράτες φίλοι της Ρούπα. Η ΝΔ από κοινού ενεργεί με στόχο τα παιδιά. Ο «ΓΑΥΡΟΣ» ανέφερε δημοσίευμα της Θύρας 7 που λένε ότι θα αρχίσουμε εγώ και η οικογένειά μου να ζούμε τον εφιάλτη μας. Αυτή είναι η πολιτική των νταβατζήδων της ενημέρωσης που συμπράττει η ΝΔ» είπε ο κ. Καμμένος και συνέχισε: «Οτιδήποτε συμβεί στην οικογένειά μου ή σε εμένα θα είστε ηθικοί αυτουργοί. Δεν περίμενα από τον Κυριάκο να ενθυλακώσει φασιστικές πρακτικές. Προέρχεται από οικογένεια που έχει υποστεί τρομοκρατία όπως και ο Φλαμπουράρης. Αυτή είναι η τακτική σας, του εκφοβισμού;».

«Τρίτο θέμα: Διάλογος με Γιαννουσάκη» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και άρχισε να εξηγεί. «Αφού η αντιπολίτευση σηκώνει την σημαία κάθαρσης για πιο βρώμικη υπόθεση ναρκωτικών και ασχολείται με αστειότητες που γράφουν ΜΜΕ που κατέχει εμπλεκόμενος στην υπόθεση και υιοθετούν πρακτικές για να μην συνεχιστεί η έρευνα τότε θα σας πω τι ειπώθηκε στα 21 λεπτά και ποιο ήταν το αποτέλεσμα της συζήτησης με τον ισοβίτη».

«Ειδοποιήθηκα από τον Τριανταφυλλόπουλο και μίλησα. Επιβεβαίωσε ο Γιαννουσάκης και επανέλαβε τις 4 σελίδες του φύλλου εξετάσεως ως μάρτυρα που αναφέρεται ο ίδιος την 23/3 σε σχέση με εμπλοκή Μαρινάκη σε σχέση με το Noor-1» υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος.

«Κατά λέξη ο ίδιος ο ισοβίτης επιβεβαιώνει εμπλοκή σε παράνομο εμπόριο πετρελαίου του συγκεκριμένου επιχειρηματία. Τον κατηγορεί για συμμετοχή στην υπόθεση Noor-1. Λέει ότι ο Μαρινάκης γνώριζε την μετοχική συμμετοχή του Κοτσώνη στο Noor-1. Εγώ τον υποχρέωσα τον Ιούλιο 2015 να τα πει αυτά; Υπήρχε θέμα αγοράς του ΔΟΛ από Μαρινάκη ή από τον Ιβάν πώς τον λένε ή από οποιονδήποτε τρίτο; Ακόμα και το επιχείρημα ότι παρενέβην εγώ εκ μέρους της κυβερνήσεως για να επηρεάσουμε την αγορά του ΔΟΛ καταρρέει. Αυτές οι συγκεκριμένες καταθέσεις είναι από τον Ιούλιο του 2015 και αυτές που επανέλαβε ο ισοβίτης προκειμένου να ζητήσω δια του υπουργού Δικαιοσύνης την παρέμβαση της Δικαιοσύνης» υποστήριξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Έλα όμως» συνέχισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «μετά την διαβεβαίωση που του έδωσα και την επίσκεψη εισαγγελέως που δεν την ξέρω ούτε έχω μιλήσει ποτέ. Δεν την γνωρίζω την κυρία Τζίβα. Ποιο το αποτέλεσμα; Να δώσει στοιχεία ο ισοβίτης στοιχεία του τραπεζικού του λογαριασμού και από τα έγγραφα που έδωσε αποδεικνύεται:
1.      Ο Βαγγέλης Μαρινάκης – δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά βουλευτής δικός μου να ήταν, ο αδελφός μου να ήταν, θα τον κατήγγειλα - . Ο Μαρινάκης δεν έχει δηλώσει ότι είχε συναλλαγές με εμπλεκόμενο της υπόθεσης Noor-1.
2.      Ενέβαζε χρήματα και άλλος χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει
3.      Ο γενικός διευθυντής Συντηχάκης της Capital του Μαρινάκη έφερε παράνομα στην χώρα 600 χιλιάδες μετρητά
4.      Ο ισοβίτης είπε ότι τα μετρητά προέρχονται από λαθρεμπόριο πετρελαίου που έκανε ο Μαρινάκης και ο Κοτσώνης με τον ισοβίτη» ήταν η βαριά καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. 

Και πρόσθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας: «Τρία χρόνια μετά την σύλληψη του Noor-1 έρχονται στοιχεία που πρέπει να ερευνηθούν και εμφανίζεται η αντιπολίτευση που προστατεύει κάποιον για τον οποία προκύπτουν στοιχεία. Είναι προφανές ότι υπάρχουν εντός της ΝΔ άνθρωποι που πληρώνονται από τον Μαρινάκη. Ο Βορίδης είναι δικηγόρος. Ο Παπαδόπουλος, σύζυγός της Αλεξίας τα παίρνει και είναι πιστόλι του».

«Περιμένουν από εμένα να σιωπήσω και να μην μιλήσω για 21 λεπτά και να αφήσουμε ακάλυπτη την εισαγγελέα»

«Λόγω αυτής της στήριξης θα φτάσουμε στο κοινοβούλιο να  υποστηρίζουν κάποιον που ενδεχομένως να έχει σχέση με το θάνατο 300 χιλιάδων παιδιών» υποστήριξε ο κ. Καμμένος.
Και συνέχισε:«Ξέρουν ότι η Τουρκία έχει σχέση με εμπόριο ναρκωτικών και το έβαζαν στο στρατό. Έρχεται πλοίο από το Ιράν με τόνους ηρωίνη και περιμένουν από εμένα να σιωπήσω και να μην μιλήσω για 21 λεπτά και να αφήσουμε ακάλυπτη την εισαγγελέα.
Είδα και κάτι μαγκιές ότι θα πάμε φυλακή. Η εγκληματική οργάνωση που γίνεται από ομάδα εκδοτών και δημοσιογράφων απειλεί εισαγγελείς και δικαστές. Όπως δέχεται απειλές ο λεβέντης του Λιμενικού και ο δικαστικός υπάλληλος. Είναι υποκρισία» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας παρέχοντας πλήρη κάλυψη στον αξιωματικό του Λιμενικού που ακούγεται να συνομιλεί με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη παροτρύνοντάς τον να προβεί σε καταγγελίες εναντίον συγκεκριμένου εφοπλιστή.

Ο κ. Καμμένος επέλεξε να κλείσει την πρωτολογία του όπως ξεκίνησε, με αναφορές στην υπόθεση του Noor-1 και επίθεση στην αντιπολίτευση.
Επίθεση στη Γεννηματά

Απαντώντας δε στην κριτική της κυρίας Γεννηματά είπε «όταν φωτογραφίζεται εν μέσω δύο προέδρων. Του κ. Γεωργίου Παπανδρέου και του κ. Κώστα Σημίτη μια ημέρα μετά την δημοσίευση ότι υπάρχει έρευνα της δικαιοσύνης για έμβασμα από τις Μπαχάμες τους καλύπτεις ή όχι;».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι ο πόλεμος που δέχεται σήμερα είναι αντίστοιχος με εκείνους «όταν το 1999 βγήκα και συγκρούστηκα με τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Το ίδιο έγινε όταν ο κ. Βενιζέλος έλεγε ότι οι λογαριασμοί ήταν τηλεφωνικοί αριθμοί. Με χτύπησαν και τότε. Ο ΔΟΛ έβγαινε με πιστόλια. Βάζανε τον Λιακουνάκο να βγάζει εφημερίδες και τώρα είναι με βραχιόλια».

«Τόλμησαν να μιλήσουν κάποιοι για παραδικαστικό. Ο Μαντούβαλος είναι συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη; Είναι βασικός κατηγορούμενος στο παραδικαστικό;» συνέχισε ο κ. Καμμένος για να προσθέσει: «Όταν μετά την σύλληψη του Noor-1 ήρθε ο Αθανασίου και ψήφισε στις 8/7/2014 νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των εμπόρων ναρκωτικών δείτε τι είπαμε τότε. Φτάνουν αυτοί σήμερα να μιλούν για τις αθλιότητες. Όταν βγήκαν συνομιλίες για τους Μυτιληνιούς δικαστές φίλους του Αθανασίου δεν έλεγαν τίποτα».
Καμμένος: Έχω έγγραφα της ΕΥΠ με συνομιλίες βουλευτών της ΝΔ με μέλη του κυκλώματος

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι έχει στην διάθεσή του – αλλά δεν τα καταθέτει στα πρακτικά σεβόμενος το ευαίσθητο περιεχόμενο – «τα έγγραφα της ΕΥΠ με τις επίσημε καταγραφές των συνομιλιών βουλευτών της ΝΔ με τις κεφαλές του κυκλώματος και της εγκληματικής οργάνωσης . Συνομιλίες ωρών. Που μιλάνε για το ποιοι στηρίχθηκαν από ποιους. Συνομιλίες της Καραμανλή και του Αρβανιτόπουλου που μεσολαβεί για να αθωωθεί κρατούμενος στον Κορυδαλλό. Εγώ δεν μεγάλωσα στις αγκαλιές Μαμανέα».

Μάκης. Βορίδης: Είστε κατηγορούμενος κ. Καμμένε. Όχι κατήγορος

Οι αναφορές του Πάνου Καμμένου στον Μάκη Βορίδη αλλά και σε άλλους βουλευτές της ΝΔ προκάλεσαν την απάντηση του δεύτερου.

«Είμαι υπερήφανος για την δουλειά που κάνω» είπε ο κ. Βορίδης απαντώντας στις μομφές του προέδρου των ΑΝΕΛ για την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι οι βουλευτές πρέπει να εργάζονται. Στο δικηγορικό λειτούργημα μόνο αστοιχείωτοι δεν αντιλαμβάνονται την διαφορά του λειτουργήματος και αυτών που υπερασπίζονται. Ουδέποτε έχω υπάρξει δικηγόρος του κ. Μαρινάκη. Δεν έχω εισπράξει ποτέ χρήματα. Ελπίζω να μην κάνετε το ατόπημα να συγχέετε πρόσωπα».

Επι της ουσίας ο κ. Βορίδης ανέφερε: «Ο κ. Καμμένος είπε ότι υπάρχουν συμφέροντα εντός της ΝΔ που υπαγορεύουν την στάση της. Όμως, όταν ένας υπουργός ομιλεί με έναν ισοβίτη 12 φορές και παίρνει τις τέσσερις ο υπουργός τηλέφωνο τον ισοβίτη και μιλά 21 λεπτά για μια υπόθεση ναρκωτικών. Όταν ο συγκεκριμένος κατάδικος του στέλνει μήνυμα στο κινητό του και του λέει «αργεί; Θα έρθει;» και στις 11 το βράδυ εμφανίζεται εισαγγελέας εκτός αρμοδιότητάς της να πάρει κατάθεση από τον ισοβίτη και όταν εν συνεχεία δημοσιεύονται συνομιλίες και όταν μετά από αυτά δημοσιεύονται και αναρτώνται στο διαδίκτυο συνομιλίες ανακριτικού υπαλλήλου που λέει στον καταδικασμένο «μα ο Μαρινάκης είναι αθώος αλλά δεν με ενδιαφέρει γιατί πρέπει να καταδικαστεί γιατί έτσι θα συνδεθεί με Μητσοτάκη και ο Τσίπρας θα μείνει στην εξουσία 10 χρόνια». Σε όλα αυτά απάντησε ο κ. Καμμένος; Μπορεί να μας εξηγήσει πώς συνδέεται το μήνυμα με την παρουσία της εισαγγελέως; Με τον ανακριτή είχε επαφές; Μπορείτε να μας δώσετε πειστικές εξηγήσεις χωρίς να κατηγορείτε το σύνολο της αντιπολίτευσης γι αυτή την σκανδαλώδη υπόθεση; Είστε απολογούμενος γι αυτή την υπόθεση. όχι κατήγορος».

Πάνος Καμμένος: Αν έχετε τα άντερα κάντε πρόταση μομφής τώρα

Ανταπαντώντας ο κ. Καμμένος είπε από το βήμα της Βουλής: «Ένας άνθρωπος που πληρώνεται για να κάνει την δουλειά του να την κάνει στα δικαστήρια, όχι εδώ. Αν θέλετε για την δική μου υπόθεση καταθέστε πρόταση μομφής ή πρόταση προανακριτικής. Μην απειλείτε από τις εφημερίδες. Αν έχετε τα άντερα καταθέστε τώρα πρόταση μομφής. Καταθέστε την τώρα».

ΣΧΟΛΙΑ (33)

Φούφουτος

Είδες, αν έχεις στο "πλάι σου" το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, μπορείς να είσαι Υπουργός Άμυνας, να μιλάς με ισοβίτη σχετικά με ναρκωτικά και να σου λένε οι ακόλουθοι: μπράβο σου μεγάλε!

Συριζάκιας

Για να μη μας λέτε μετά ότι κρύβουμε την αλήθεια και παραποιούμε τα πράγματα, ο Υπουργός μας μίλησε ακριβώς 21 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα με τον ισοβίτη και αν αρχίστε να λέτε για κόστος κλπ, είναι από το επαγγελματικό του Υπουργείου για το οποίο μετά από γερά παζάρια, είχαμε πετύχει καλό πακέτο. Και μη ξεχνάτε ότι το έκανε για το καλό του τόπου και το δικό σας.

Παναγιώτης

Ο κομμουνιστής αρχηγός σου είχε άλλη άποψη για την προανακριτική και δεν δέχθηκε την πρόταση Μητσοτάκη, προφανώς έμπλεξε ο άνθρωπος με τις παρανομίες σου. Να θυμάσαι Πανούλη μετα τις επόμενες εκλογές δεν θα έχεις το ακαταδίωκτο, γιατι απλούστατα δεν πρόκειται να εκλεγείς. Μπορείς όμως να πέσεις γονατιστός στα πόδια του Τσίπρα για να σε βάλει στο επικράτειας.

ΔΕΞΙΟΣ

''Μπουλη'', δεν ξερω αν ο κυριακος στην χαρισει ή οχι. Εχε ομως υπ'οψη σου, εμετικο και γλοιωδες υποκειμενο, οτι εμεις δεν προκειται να ξεχασουμε ποτε την προδοσια που εκανες κανοντας κυβερνησημε με τον κατσαπλια τον τσιπρα και θα σε ''περιποιηθουμε'' στο μελλον αναλογως.

Filippos

Εμπρός τώρα πρόταση μομφής και μετά ξύρισμα στους υποστηρικτές του με κομμένο τζάμι

Συριζάκιας

Είμαστε εξουσία ρε, χωνέψτε το. Έχουμε και το ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στους προηγούμενους. Και αν νομίζετε πως θα χάσουμε την εξουσία γελιέστε, ήρθαμε για να μείνουμε και θα μείνουμε. Πρώτη φορά Αριστερά, για πάντα Αριστερά.

Άγγελος

Μπούλη, αφού μίλησες με τον ισοβίτη, καιρός να μιλήσεις και με τον εισαγγελέα. Και αν δεν είχες εξασφαλίσει την υποστήριξη των 153 λιγουριών, δεν θα τολμούσες να μιλήσεις για εξεταστικές επιτροπές και πρόταση μομφής. Ελπίζω σε ανάρτηση του σχολίου.

Αηδία

Εσύ χοντροκαμμένε για να κάνεις την καλή σου και τη μάνα σου πουλάς. Το ότι βρήκες τόσο κόσμο να κοροϊδέψεις να σε ψηφίσει είναι για επιστημονική έρευνα. Τα συλληπητήρια μου σε όλους όσοι σε ψήφισαν και τώρα συνειδητοποιούν τη φτήνεια σου.

κωστας καλαματα

οτι ειναι ψευτακος ο τσιπρας, ειναι της πασης γνωστο, το οτι θα φτασει στο σημειο να στοιχιζεται πισω απο τον καμμενο , σε ενα τετοιο ζητημα και να ισχυριζεται μαλιστα οτι δικαιωμα ειναι του καθε υπουργου , να συνιμιλει με καταδικους και να οργανωνει πως θα γινει η ανακριση και οι καταθεσεις, ειναι ξεπεσμος! να ταυτιζεται με τον ορισμο της γελοιοτητας, χαριν της περαιτερω στηριξης στην εξουσια ειναι τρομερο! οι οποιοι ενδοιασμοι και δικαιολογιες ειχα μεχρι σημερα , πραγματικα διαλυθηκαν!

Ευρυδικη

Ας τα δουμε λογικα τα πραγματα.. Τι θελουμε απο το κρατος??? Ισονομια δικαιοσυνη ασφαλεια δουλειες. Σωστα??? Με κομματοσκυλα τυπου πολακη ??? Με ζουραρη???με Καμενο ?? Ξερετε η ικανοτητα να διοικεις ειναι πολυ εξειδικευμενο προσον. Ποιος την εχει??? Αυτος με τα πτυχια ιατρικης? Το οτι υπαρχετε εσεις τα ζωα οι συριζαιοι και δεν μπορειτε να χωνεψετε ποσο σας δουλεψε και ζειτε στην χωρα του ονειρου και τους υποστηριζετε ακομα ειναι θεμα ψυχολογου. Εγω ρε ζωα θα πληρωσω τη νυφη και τον ψυχολογο??? Ειστε για πολλες σφαλιαρες πολλες ομως αλλα και παλι τι να του κανει η σφαλιαρα του ηληθιου

Συμφωνώ

Απόλυτα σωστά όσα αναφέρεις για το ΣΥΡΙΖΑ και ακόμα περισσότερα, για να σε βοηθήσω να ολοκληρώσεις τις σκέψεις σου θα σου πω ότι είναι χίλιες φορές καλύτερα με το ΣΥΡΙΖΑ παρά με τα προηγούμενα λαμόγια που παλεύουν με νύχια και με δόντια να αναρριχηθούν ξανά στην εξουσία(διάβαζε φαγοπότι).

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

voridis6

Ο υπουργός μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ξεκαθάρισε ότι δεν είναι της άποψης Βενιζέλου για σύσταση εξεταστικής επιτροπής γιατί δεν προστατεύονται τα δικαιώματα των οιονεί κατηγορουμένων στην υπόθεση και άρα η προανακριτική είναι πιο σωστή λύση

syrizas

Το γεγονός και μόνο ότι η κοινή γνώμη σε μεγάλο βαθμό έχει διαμορφώσει την άποψη πως η προηγούμενη κυβέρνηση είχε στοχοποιήσει, μέσω αυτής της υπόθεσης πολιτικούς της αντιπάλους, έχει ανησυχήσει την Κουμουνδούρου

3