ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στέλνουν στη Βουλή την υπόθεση Καμμένου με τον ισοβίτη του Noor-1

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στέλνουν στη Βουλή την υπόθεση Καμμένου με τον ισοβίτη του Noor-1

Κικίλιας: Θέμα μείζονος σημασίας για τη Δημοκρατία η διερεύνηση της υπόθεσης-
Απαράδεκτη αντιθεσμική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη καταλογίζουν στον υπουργό Άμυνας οι αρμόδιοι τομεάρχες των δυο κομμάτων- Ακούστε το ηχητικό και διαβάστε τους διαλόγους του ισοβίτη Γιαννουσάκη με αξιωματικό του Λιμενικού που φέρεται να τηλεφωνούσε εκ μέρους του Πάνου Καμμένου

Εξηγήσεις από την κυβέρνηση για δημοσιεύματα που φέρουν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο να παρεμβαίνει σε δικαστική υπόθεση, ζητά στην Βουλή η ΝΔ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος σε ερώτησή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή υποστηρίζει πως ανακύπτει  «σοβαρότατο πολιτικό ζήτημα από το δημοσίευμα της Εφημερίδας «Καρφί» της 17ης Ιουνίου, το οποίο εμφανίζει τον Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο να εμπλέκεται σε τηλεφωνικές συνομιλίες με ισοβίτη, προκειμένου ο τελευταίος να καταθέσει εναντίον συγκεκριμένου επιχειρηματία, με στόχο να τον εμπλέξει σε υπόθεση μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος». 

Υπογραμμίζει, ότι «ο εν λόγω ισοβίτης σε συνέντευξη του που δημοσιεύθηκε στο φύλο της Κυριακής, 28/5/2017 της Εφημερίδας “Real News”, είχε ισχυριστεί, μεταξύ άλλων, ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του στη φυλακή και του ζήτησε να καταθέσει ενώπιον Εισαγγελικής λειτουργού κατά τρόπο, ώστε να επηρεάσει ουσιωδώς την έκβαση συγκεκριμένης ποινικής υπόθεσης μεγάλου δημόσιου ενδιαφέροντος, με αντάλλαγμα τη στήριξη της Κυβέρνησης, ώστε ο ίδιος να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος σημειώνει ότι η παρέμβαση «επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Υπουργό Άμυνας σε χθεσινή του ανακοίνωση» και ρωτά τον Υπουργό Δικαιοσύνης εάν «είναι ενήμερη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης ως προς την παρέμβαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας» και «εάν έκανε οποιαδήποτε ενέργεια προκειμένου να προστατεύσει το θεσμικό κύρος της Δικαιοσύνης από τέτοιου είδους απαράδεκτες παρεμβάσεις αναρμόδιων Υπουργών». 

Ερώτηση κατέθεσε και ο βουλευτής Αχαϊας με την Δημοκρατική Συμπαράταξη Θεόδωρος Παπαθεοδώρου ο οποίος κάνει λόγο για «αντιθεσμικές παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης από τον κ. Πάνο Καμμένο».

«Με δημόσια δήλωσή του στις 18/6/2017, ο κ. Π. Καμμένος, Υπουργός Εθνικής Άμυνας αναγνωρίζει την επικοινωνία του με κρατούμενο σε Σωφρονιστικό Κατάστημα σχετικά με δικαστική υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη και στη συνέχεια την διαμεσολάβησή του - ενημέρωση  προς στην Εισαγγελία και  στον Υπουργό Δικαιοσύνης  για στοιχεία που αφορούσαν την εν λόγω υπόθεση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής για να προσθέσει «τέτοιου είδους παρεμβάσεις στο έργο της  Δικαιοσύνης  από Υπουργό της Κυβέρνησης – και μάλιστα αναρμόδιο- είναι απολύτως αντιθεσμικές και προσβάλλουν το κύρος και τη λειτουργία του θεσμού.

Ο ίδιος υπογραμμίζει πως «η ομολογία της παρέμβασης  γίνεται  από τον ίδιο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, μετά από σχετικό δημοσίευμα σε εβδομαδιαίο έντυπο» και ρωτά «Η επικοινωνία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον κρατούμενο υπήρξε άμεση ή έμμεση και αν το γεγονός αυτό ήταν σε γνώση του Συμβουλίου της Φυλακής; Σε ποιο σημείο της διαδικασίας και με ποιο τρόπο έγινε η, κατά δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, παρέμβασή του στην Εισαγγελία και ποιες ήταν οι ενέργειες του Υπουργού Δικαιοσύνης;»

Κοντονής: Eνδεχόμενες «παρατυπίες» θα ελεγχθούν

Θέση για τα δημοσιεύματα που φέρουν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να συνομιλεί με φυλακισμένο λαθρέμπορο για την υπόθεση του Noor1 πήρε στην Βουλή ο κ. Σταύρος Κοντονής υποστηρίζοντας ότι ενδεχόμενες «παρατυπίες» θα ελεγχθούν αλλά δεν θα εμποδίσουν την ουσία της έρευνας που είναι η τιμωρία των υπευθύνων για την διακίνηση 2,1 τόνων ηρωίνης.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε πως είναι «βορβορώδης και βροντώδης η προσπάθεια οικονομικών συμφερόντων να διαμορφώσουν μια κατάσταση και ένα κλίμα αποπροσανατολισμού στην κοινή γνώμη μέσω ανακοινώσεων κομμάτων και φιλικών ΜΜΕ. Αν έχει υπάρξει παρατυπία θα ελεγχθεί. Θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι ότι αυτή η υπόθεση αφορά την έλευση 2,1 τόνων ηρωίνης και δεν έχει υπάρξει ακόμα απόλυτη δικαστική διερεύνηση. Τονίζω ότι θα περίμενα άλλου τύπου παρεμβάσεις. Όταν ένας - ένας οι μάρτυρες εξαφανίζονταν ή όταν ο συγκεκριμένος ισοβίτης έδωσε εκτεταμένη συνέντευξη, εκ του θαύματος ο Τύπος γι αυτή την συνέντευξη δεν είπε κουβέντα».

Ο κ. Κοντονής υποστήριξε πως «Η κυβέρνηση έκανε αυτό που έπρεπε και έδωσε την εντολή στην αρμόδια εισαγγελία για να πράξει τα δέοντα. Εχει ζητηθεί και δικαστική συνδρομή από ξένο κράτος. Την αλήθεια θα την μάθουμε. Εύχομαι να μην εμπλέκεται έλληνας πολίτης σε αυτή την αθλιότητα που θα σκορπούσε το θάνατο σε νέους και νέες και την απόγνωση σε χιλιάδες οικογένειες.  Αυτή την υπόθεση  με όλες τις δυνάμεις της η ελληνική κυβέρνηση θα την ψάξει και θα βρει την αλήθεια παρέχοντας συνδρομή σε ότι ζητήσει η δικαιοσύνη».

Ο υπουργός μάλιστα υποστήριξε ότι τα δημοσιεύματα του τελευταίου 24ωρου εντάσσονται σε «παρεμβάσεις» που στοχεύουν «στο να καμφθεί η δικαιοσύνη και η κυβέρνηση».

Όταν δε ο κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου (Δημ. Συμπαράταξη) επισήμανε πως παράλληλα με την διαλεύκανση της υπόθεσης πρέπει να ερευνηθεί και «όλο το πλέγμα παράνομων μέσων που χρησιμοποιήθηκαν για την καταγραφή συνομιλιών από την φυλακή. Όπως επίσης, και παράνομων παρεμβάσεων άλλου υπουργού στο χώρο της φυλακής» ο κ. Κοντονής πρόσθεσε «Η διαδικασία κινήθηκε στο πλαίσιο της Ποινικής Δικονομίας. Αυτό το έγκλημα κατά της νεολαίας δεν θα μείνει έτσι. Να το ξέρουν καλά. Οχι μόνο δεν μας εμποδίζει κανείς αλλά συνεχίζεται η έρευνα κανονικά. Ορισμένα ανυπόγραφα άρθρα καλό θα ήταν οι εκδότες να τα υπογράφουν. Μετά από έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας κινητοποιήθηκε το σύμπαν για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να δείξει ότι κάτι άλλο έχει γίνει. Βεβαίως, δεν είναι μόνο οι 2,1 τόνοι ηρωίνης αλλά κάτι άλλα όπως συνομιλίες και απομαγνητοφωνήσεις που και αυτά θα ελεγχθούν».

Απαντώντας ο κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος (ΝΔ) στην τοποθέτηση Κοντονή, εξήγησε πως «το θέμα που θέτουμε εμείς δεν αφορά την διαλεύκανση της υπόθεσης. Μακάρι να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και "να καούν στην πυρά". Το ζήτημα που θέτουμε είναι θεσμικής φύσεως και έχει να κάνει με την φερόμενη -από πολλά δημοσιεύματα- επικοινωνία κορυφαίου υπουργού με ισοβίτη για ναρκωτικά. Είναι κορυφαίο θεσμικό θέμα. Καταθέσαμε ερώτηση και αναμένουμε απαντήσεις. Είναι αδιανόητο για εμάς να παίρνει τηλέφωνο στις φυλακές ένας υπουργός».

Επίσης, ο γραμματέας της ΚΟ του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Αλήθεια, πόσο άνετα αισθάνονται στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο συνέταιρός τους στην κυβέρνηση και υπουργός Εθνικής Άμυνας συνομιλεί με ισοβίτη; Ελπίζω να μην μας πει πάλι ο κ. Καμμένος, ότι το νούμερο το σχημάτισε κατά λάθος το παιδί».

Ερώτηση από το Ποτάμι

Παράλληλα, το Ποτάμι προχώρησε στην ενεργοποίηση του κοινοβουλευτικού ελέγχου για τις «επαφές» Καμμένου με ποινικό κατάδικο.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που υπογράφει ο κ. Γιώργος Αμυράς, αναφέρεται ότι «σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Στο Καρφί" της 17ης Ιουνίου 2017, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εμπλέκεται σε τηλεφωνικές συνομιλίες με πρόσωπο καταδικασμένο σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση "Noor 1", προκειμένου ο τελευταίος να καταθέσει εναντίον συγκεκριμένου επιχειρηματία, με στόχο να τον εμπλέξει σε υπόθεση μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος».

Και προστίθεται: «Την ωμή αυτή παρέμβαση της κυβέρνησης στο έργο της δικαιοσύνης επιβεβαίωσε ο εν λόγω ισοβίτης Μάκης Γιαννουσάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "RealNews". Ισχυρίστηκε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του στη φυλακή και του ζήτησε να καταθέσει ενώπιον εισαγγελικής λειτουργού κατά τρόπο ώστε να επηρεάσει ουσιωδώς την έκβαση συγκεκριμένης ποινικής υπόθεσης, με αντάλλαγμα τη στήριξη της κυβέρνησης για να τύχει ο ίδιος ευνοϊκής μεταχείρισης».

Ο κ. Αμυράς υποστηρίζει: «Η αντιθεσμική αυτή παρέμβαση επιβεβαιώθηκε και από τον ίδιο τον κ. Καμμένο, λέγοντας: "Ο κρατούμενος Γιαννουσάκης ζήτησε δια του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου δικαστική προστασία για να καταθέσει στοιχεία για την υπόθεση του "Noor 1". Ως όφειλα, ενημέρωσα αμέσως την Εισαγγελία και τον αρμόδιο υπουργό"».

Τέλος, ο κ. Αμυράς ρωτά: «Ποια η θέση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης ως προς την αντιθεσμική παρέμβαση στο έργο της από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας; Ποιες οι ενέργειές σας, αναλογιζόμενοι το θεσμικό σας ρόλο, για τη διασφάλιση και προστασία του κύρους του υπουργείου Δικαιοσύνης;».

Σταύρος Θεοδωράκης: Ο κ.Καμμένος δημιουργεί προβλήματα στη χώρα

Στην υπόθεση αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Αφού επισήμανε ότι δεν υπήρξε καμία συζήτηση πάνω στο θέμα με τον κ.Τσίπρα, ο κ.Θεοδωράκης υπογράμμισε:  «Εμείς είμαστε ξεκάθαροι. Θεωρούμε ότι ο κ. Καμμένος δημιουργεί προβλήματα, όχι στην κυβέρνηση – αυτό είναι πολύ δευτερεύον – αλλά στη χώρα. Κάνει απρόβλεπτες παρεμβάσεις. Είναι ανησυχητικό για έναν Υπουργό Αμύνης καθώς διαχειρίζεται ένα πολύ ευαίσθητο πόστο. Θα πρέπει με κάθε τρόπο ο κ. Τσίπρας να ελέγξει τον απρόβλεπτο κ. Καμμένο. Δε θέλω να πω παραπάνω».


Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο των συνομιλιών του Μάκη Γιαννουσάκη, καταδικασμένου για την υπόθεση Noor-1 με τον αξιωματικό του Λιμενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη: 

Διαβάστε τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του καταδικασμένου για την υπόθεση Noor-1 Μάκη (Ευθύμιου) Γιαννουσάκη με τον αξιωματικό του Λιμενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη που δημοσιεύθηκαν στο UNFOLLOW:
ΣΧΟΛΙΑ (50)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΟΤΖΑΚΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΥΡΙΖΕΩΝ.

stp

Άκουσα όλη την συνομιλία. Τι είναι αυτά. Και ακόμη δεν έγινε τίποτε. Ακόμη υπάρχει Καμένος Κοντονής , η δικαστικός κλπ. Αυτοί είναι ένα με τους ποινικούς, τι ένα αρχηγοί. Ρε αυτοί θέλουν εκτέλεση . Και χθες στον Παυλόπουλο άκουγα αυτόν τον Βολευτή των ΑΝΕΛ τον να λέει , να δικαιολογεί τον Καμένο, πως έχει δικαίωμα να συνομιλεί με ποινικούς. Με ποια αρμοδιότητα ρε ηλίθιοι , είναι δικηγόρος του. Φώναζε ο άλλος της ΝΔ ο Καραγκούνης και τον παρεξήγησα γιατί λέω εντάξει , πολιτικοί αντίπαλοι είναι , αλλά σήμερα που άκουσα την συνομιλία, που σίγουρα υπάρχουν και άλλα πολλά που δεν ξέρουμε εμείς , και λίγα είπε. Αλλά και οι δημοσιογράφοι κότες , κότα λιράτη Παυλόπουλε. Αλλες φορές σχίζεσαι , άντε όλοι σας.

Νίκος

μιλάγανε για τρίγωνο τραπεζών μμε πολιτικών. Τώρα έχουμε τετράγωνο πολιτικών, ναρκωτικών, ποδοσφαίρου και τρομοκρατίας. Θυμόμαστε όλοι τις προσεγγίσεις Λάμπρου με ποινικούς ισοβίτες και τις καταγγελίες το πρώην υπουργού δικαιοσύνης του Σύριζα για πιέσεις από μέσα ώστε να σταματήσει να κυνηγάει τους τρομοκράτες. Τώρα έχουμε Μελισσανίδηδες, Μαρινάκιδες, ναρκωτικά ποινικούς και τρομοκρατία. Το γλυκό έδεσε μια χαρά.

Μηχανικός

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου σε Καμένο,Κοντονή, Μελλισανίδη και Ανακριτών και ισόβια σε όλους αν οι διάλογοι επιβεβαιωθούν για σύσταση εγκληματικής συμμορίας.

Περικλής

Εδώ χάθηκε η μπάλα ποιός συναλλάσεται με ποιόν και για ποιό όφελος

ΓΙΩΡΓΗΣ

Τα ΜΜΕ δεν εχουν πια την ισχυ που ειχαν το 2008 να σηκωνουν σκανδαλα,να τα υποστηριξουν και να επιφερουν πολιτικες ανατροπες σε Χωρες γεωστρατηγικα κλειδια, σαν την Ελλαδα, που ενδιεφεραν τους οπαδους της Παγκοσμιοποιησης. Αυτη η ελλειψη σκανδαλων στην πολιτικη στενοχωρει την Κυβερνηση Συριζανελ και ιδιαιτερα τον Καμμενο που βλεπει πως ο,τι καραγκιοζηλικια και να κανει, με οσες στρατιωτικες στολες και να εμφανιστει, δεν προκειται να ξαναμπει στη Βουλη.Αποφασισε λοιπον, στην απελπισια του, να δημιουργησει ενα ''δικο'' σκανδαλο, να γινει ντορος γυρω απο το ονομα του και να το σπρωξει προς την Αντιπολιτευση,οπως ειχε κανει παλια, αν θυμαστε, με το Χαικαλη! Θελησε δηλ. να πεισει τον εγκλειστο εγκληματια για ναρκωτικα, να εμπλεξει ,με ανταλλαγματα βεβαιως,το Μαρινακη και δι αυτου καποιους πολιτικους της ΝΔ,Δ και στη συνεχεια ηλπιζε να σηκωσουν το σκανδαλο οι πρακτορες, τα παπαγαλακια και οι λοιποι σχηματισμοι της Παγκοσμιοποιησης.Δεν εχει καταλαβει, ο ανοητος οτι η Παγκοσμιοποιηση μετα τη νικη Τραμπ, εχει περασει σε δευτερο πλανο και τα ΜΜΕ και το Διαδικτυο εφτασε στα ορια του και αρχιζει τωρα η απομυθοποιηση της Παγκοσμιοποιησης και ''των ψεκασμενων'' !

ντινα

τελειωμενη χωρα

Αναισθησία

Καρφάκι δεν τους καίγεται

Ανδρέας

Στην κυβέρνηση Καραμανλή πέφτανε οι παραιτήσεις βροχή με φθηνά ανυπόστατα δημοσιεύματα απλά μέχρι να πάει η υπόθεση σε δίκη και κρινόταν αθώος επέστρεφε! Εδώ γίνονται σημεία και τέρατα και δεν ανοίγει μύτη. Αθάνατη αριστερα !

Ρε μεγαλε

Ο καραμανλης στιριζει τσιπρα εσυ τι ζορι τραβας?

ΞΕΝΟΣ

Κοιμήσου ρε σύ απο ο άλλο πλευρό ή σκεπάσου λαϊκιστή της πλάκας που θα μας πεις οτι ο Καραμανλής στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ !!!!

Δημοκρατης πολιτης

Εσυ δεν ακουσες το συνθημα ''πρωτη φορα Καραμανλικη αριστερα''?Ειδες καμμια καταγγελια απο τους Συριζανελ για την καταστροφικη διετια,κυριως 2007-2009,του Καραμανλη?Καμμια αναφορα για το ελλειμμα του 15,6% και του χρεους 310 δις που αφησε ο Ραφηνατος?

Αριστερός διορισμένος

Οι χούντες θέλουν αγώνες στους δρόμους για να πέσουν. Με χάδια στο ιντερνετ δε φεύγουν. Και ειδικά μία τέτοια χούντα που βάζει χέρι στο μέλι πρώτη φορά.

το πιο ευστοχο και λιτο σχολιο

εδω και καιρο για το φαινομενο Συριζανελ....

Q

Εξαρταται πως τους εννοεις τους αγωνες... γιατι οι φραπεδοπορειες με σημαιοφορους κομματικα φερεφωνα του ΚΚΕ, οι δηθεν αγανακτισμενοι με τα κατσαρολικα με μπολικο ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ αναμεσα τους διορισμενο να τους επιτηρει και να αρχιζει τα σπασιματα μολις τους σφυριξει η ηγεσια και οι απεργιες, ομοιως καθοδηγουμενες απο το ΚΚΕ και τις συνιστωσες του, αυτα δεν ειναι αγωνας, ειναι κοροιδιλικι προς τους ιδιους μας τους εαυτους. Αμα θελουμε να πεσει η ξεφτιλα και η εθνοπροδοσια τοτε θα πρεπει να ειμαστε και ετοιμοι να σπασουμε αυγα και η ιστορια δειχνει οτι δεν εχουμε καμια ορεξη να εγκαταλειψουμε τις κομματικες μας σημαιες και να ενωθουμε εναντια σε αυτους που θελουν αφανισμο της χωρας και του εθνους. Τριγυρναμε συνεχεια γυρω απο δοκιμασμενες συνταγες, μονο και μονο επειδη ετσι επιβαλλουν τα συμφεροντα των μαντροσκυλων του συστηματος και κοροιδευουμε τον εαυτο μας οτι και καλα αγωνιζομαστε. Αν δεν ενωθουμε σαν λαος και δεν χτυπησουμε το συστημα εκει που ποναει περισσοτερο (δλδ στο χρημα) τιποτα δεν θα αλλαξει οσες συγκεντρωσεις και να κανουμε στο Συνταγμα. Και αυριο να δεις οτι θα γινει παλι μια απο τα ιδια. Θα πανε οι αλλοι να φωναξουν και φυσικα ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ εχουν ηδη ετοιμασει φουλ προγραμμα για να διαλυσουν την συγκεντρωση... με την συνεργασια φυσικα των ΜΑΤ. Τοσα χρονια το ιδιο εργακι και εμεις ακομα να το πιασουμε το νοημα.

Ναυτικος....

Μονο κάτι βλάκες ΤΣυριζανελια μπορούν να στήσουν τέτοια "απάτη-μπουρδα" και να νομίζουν ότι θα τους κάτσει..... α ρε γέλια και ξεφτίλες ......

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipras

Σφοδρή αντιπαράθεση γύρω από το λεγόμενο «ολιστικό πρόγραμμα ανάπτυξης» - Τσίπρας vs Γεννηματά που ζήτησε μετ΄ επιτάσεως άμεση προσφυγή στις κάλπες - «Λαγό του Τσίπρα» θεωρούν στη ΝΔ τον Καμμένο μετά την πρόταση για τριπλές εκλογές τον Μάιο του 19

tsipras

Ελλάδα και Ιταλία βρίσκονται στο επίκεντρο του γερμανικού τύπου ενόψει Γιούρογκρουπ. Ιδιαίτερα έντονη η δυσπιστία απέναντι στη νέα ιταλική κυβέρνηση, που αναμένεται να υιοθετήσει σκληρή στάση στις Βρυξέλλες

antonaros

Με ανάρτησή του στο facebook ασκεί σκληρή κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ για τις αναφορές του στη Βουλή και σημειώνει ότι οι παράγοντες που επεδίωκαν αναταραχή ξεπερνούσαν τις περιορισμένες δυνατότητες δράσης της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς - «Άλλοι ήταν που πάτησαν το κουμπί» γράφει χαρακτηριστικά 

19
19552895

Η υπαίθρια γλυπτοθήκη είναι η πρώτη στο είδος της στην Ελλάδα - Ο Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε την σημασία της, καθώς αφορά έναν από τους σπουδαιότερους σύγχρονους γλύπτες, τον Γιώργο Ζογγολόπουλο

1
ke_syriza_tsipras

«Η Νέα Δημοκρατία έχει εδώ και χρόνια υιοθετήσει τις πιο ακραία νεοφιλελεύθερες και κοινωνικά ανάλγητες πολιτικές, που συνοδεύονται από υπερσυντηρητικές και ακροδεξιού χαρακτήρα επιλογές» - «Η πλήρης προσχώρηση του ΠΑΣΟΚ στις νεοφιλελεύθερες, αντικοινωνικές πολιτικές είχε ως αποτέλεσμα τη διάρρηξη των σχέσεων και των δεσμών ανάμεσα στην σοσιαλδημοκρατία και τις κοινωνικές δυνάμεις που τη στήριζαν παραδοσιακά»

20
23dcbc61ad2b8eedaa0d1e8fc3558bd4

Ο επικεφαλής του ΕΚ συναντήθηκε με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη ο οποίος τον ενημέρωσε για την πρόσφατη επίσκεψή του στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης όπου κρατούνται παράνομα οι δύο Έλληνες αξιωματικοί