Τσίπρας: Ο τουρισμός είναι ο κεντρικός πυλώνας της οικονομίας της Ελλάδας

Τσίπρας: Ο τουρισμός είναι ο κεντρικός πυλώνας της οικονομίας της Ελλάδας

Πούτιν: Λύστε το πρόβλημα των θεωρήσεων, για να στείλω 3.000.000 Ρώσους στην Ελλάδα - Στρατηγική επιλογή η ενίσχυση των σχέσεών μας με τη Ρωσία, είπε ο πρωθυπουργός

Για επανεκκίνηση των σχέσεων Ελλάδας - Ρωσίας, με αιχμή τις δυνατότητες επενδύσεων σε σειρά τομέων της ελλληνικής οικονομίας, μίλησε κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας μίλησε για διαχρονικές σχέσεις των δύο χωρών και για περαιτέρω προσέγγιση των δύο λαών.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε εκ νέου ότι είναι στρατηγική επιλογή η ενίσχυση των σχέσεων της Ελλάδας με τη Ρωσία και παρατήρησε πως η επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποιείται σε μια πολύ επιτυχή συγκυρία που η χώρας μας, με την επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης, αφήνει πίσω της την περίοδο της αβεβαιότητας και δημιουργεί προϋποθέσεις για ανάπτυξη.

Αιχμή της συζήτησης μας ήταν η αξιοποίηση επενδύσεων στους τομείς μεταφορών, λιμένων, μεταλλευτικής βιομηχανίας, φαρμακοβιομηχανίας, τουρισμού και οι συμπράξεις στον αγροτοδιατροφικό τομέα και σε άλλους τομείς, είπε ακόμη ο πρωθυπουργός.

Στο πλαίσιο αυτό τονίσαμε τη σημασία των μνημονίων που υπεγράφησαν και τη συμφωνία διαπεριφερειακής συνεργασίας, τόνισε επίσης.

Συζητήσαμε παράλληλα για την ενίσχυση των ροών τουριστών προς τη χώρα μας και την προβολή εναλλακτικών μορφών τουρισμού, συνέχισε ο πρωθυπουργός, παραδεχόμενος πως «ο τουρισμός είναι ο κεντρικός πυλώνας της οικονομίας της Ελλάδας».

Συζητήσαμε πώς θα αξιοποιήσουμε την παραδοχή που δημιουργείται στους τομείς του πολιτισμού και συμφωνήσαμε στην ανάγκη περαιτέρω αναβάθμισης του πολιτικού μας διαλόγου, πρωτοβουλία με ιδιαίτερη σημασία σε ένα περιβάλλον ευρύτερης αποσταθεροποίησης, ανέφερε ακόμη.

Υποστήριξε, δε, ότι η αναβάθμιση του διαλόγου μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση του διαλόγου ΕΕ-Ρωσίας και ΝΑΤΟ-Ρωσίας.

Αναφερόμενος στο Κυπριακό, ο κ. Τσίπρας έκανε ιδιαίτερη μνεία στην σταθερή υποστήριξη της Ρωσίας για λύση σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Μια λύση χωρίς στρατεύματα και αναχρονιστικά συστήματα εγγυήσεων, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Μιλώντας για τη Συρία, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ελληνιλή στήριξη στις προσπάθειες της Ρωσίας για άμεση κατάπαυση των εχθροπραξιών και την επίλυση του Συριακού με όρους που θα ενισχύουν τη δημοκρατία και τη συμφιλίωση.

Για την Ουκρανία, δε, εξέφρασε την ελληνική θέση υπέρ της εξασφάλισης της ειρήνης στη βάση εφαρμογής συμφωνιών του Μινσκ.

«Θα ήθελα για άλλη μια φορά να καλωσορίσω τον πρόεδρο Πούτιν και να εκφράσω την πεποίθησή μου ότι η ελληνορωσική συνεργασία θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, προς όφελος των δύο λαών, της ειρήνης και της συνεργασίας» κατέληκε ο κ. Τσίπρας.


Πούτιν: Εδώ και 20 χρόνια η Ρωσία καλύπτει ενεργειακές ανάγκες της Ελλάδας
«Μαζί με τον πρόεδρο Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Τσίπρα είχαμε πολύ ουσιαστικές συνομιλίες» σημείωσε στην έναρξη των δηλώσεών του ο Ρώσος πρόεδρος.

«Παρ' όλες τις αρνητικές επιδράσεις, οι ρωσοελληνικές σχέσεις συνεργασίας συνεχίζουν να καταγράφουν θετική τάση» υπογράμμισε, κάνοντας αναφορά στο αφιερωματικό έτος Ελλάδας-Ρωσίας και τις 170 εκδηλώσεις σε παιδεία, επιστήμη, εμπόριο, αθλητισμό και πολιτισμό, τις οποίες νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας «είδε» ως ευκαιρία για περαιτέρω οροσέγγιση των δύο λαών.

Είπε ακόμη πως είναι πολύ σημαντική η συμπλήρωση της χιλιετηρίδας παρουσίας Ρώσων μοναχών στο Άγιο Όρος.

Αναφερόμενος στην οικονομική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, ο κ. Πούτιν είπε ότι ο τζίρος από το διμερές εμπόριο ανήλθε πέρυσι σε 2,7 δισ. δολάρια. Συζητήσαμε τις προοπτικές για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, εξήγησε, προαναγγέλοντας ότι τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί μεικτή σύνοδος διυπουργικής συνεργασίας.

Ακόμη, ευχαρίστησε για το καθεστώς τιμώμενης χώρας που δίνει η ΔΕΘ στη Ρωσία και υπογράμμισε πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια συνεργασίας στην ενέργεια. Εδώ και 20 χρόνια η Ρωσία καλύπτει ενεργειακές ανάγκες της Ελλάδας -60% καλύπτουμε τις ανάγκες της Ελλάδας σε φυσικό αέριο και 15% σε πετρέλαιο, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επανέλαβε το ενδιαφέρον των ρωσικών σιδηροδρόμων για τον ΟΣΕ, αλλά και για τον λιμένα Θεσσαλονίκης, καθώς και για προμήθεια ρωσικών ελικοπτέρων και ενεργειακού εξοπλισμού

Ακόμη, είπε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο αδελφοποίησης Αθήνας και Σότσι και αναφέρθηκε στις εκθέσεις στην Αγία Πετρούπολη και την Αθήνα, στο πλαίσιο του αφιερωματικού έτους.

Είμαστε ευγνώμονες στην ελληνική ηγεσία για την προσοχή στους αναμνηστικούς τόπους, ιδιαίτερα ευγνώμονες στον Δήμο Πειραιά που μας επέτρεψε εργασίες αναστήλωσης, είπε ακόμη και μίλησε για τη συνεργασία στην Παιδεία, δεδομένου ότι εκατοντάδες Έλληνες φοιτητές σπουδάζουν στη Ρωσία.

Λύστε το πρόβλημα των θεωρήσεων, για να στείλω 3.000.000 Ρώσους στην Ελλάδα
Ο ίδιος είπε ότι κατά 523% αυξήθηκε τον Μάρτιο το τουριστικό ρεύμα από τη Ρωσία προς την Ελλάδα, η οποία κατέχει την πρώτη θέση στις κρατήσεις για τους Ρώσους. Φέτος, είπε, 1.000.000 Ρώσοι αναμένεται να επισκεφθούν την Ελλάδα, δεδομένων και των περιορισμών που υπάρχουν για ταξίδια στην Τουρκία και στην Αίγυπτο. Εάν τάχιστα επιλυθεί το πρόβλημα των θεωρήσεων, θα είναι πριπλάσιος αυτός ο αριθμός, σημείωσε.


Τσίπρας: Ενεργειακός κόμβος η Ελλάδα
Απαντώντας εν συνεχεία σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είπε ότι, στον τομέα της ενέργειας, που αποτελεί κεντρικό τομέα οικονομικής ανάπτυξης, «έχουμε την επιδίωξη η Ελλάδα να αποτελέσει ενεργειακό κόμβο».

«Με ξεκάθαρο τρόπο έχουμε δηλώσει ότι είμαστε ανοιχτοί στη δυνατότητα συνεργασίας και στο βαθμό που υπάρχουν δυνατότητες, θα τις αξιοποιήσουμε, κοιτάζοντας το εθνικό μας συμφέρον, αλλά και θεωρώντας ότι οι αγωγοί είναι γέφυρες φιλίας και όχι αφορμή για αντιπαραθέσεις» σημείωσε ακόμη ο κ. Τσίπρας.

Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να λειτουργούμε στο πλαίσιο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και να εξηγούμε στους εταίρους μας πόσο σημαντικό είναι να έχουμε μια πολυδιάστατη ενεργειακή πολιτική, υπογράμμισε.

Ακόμη, εστίασε στην ανάγκη η περιοχή μας να καταστεί γέφυρα συνεργασίας και όχι εφαλτήριο συγκρούσεων.


Πούτιν: Απειλή για τη Ρωσία η αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα στη Ρουμανία
Ως προς την ενέργεια, η συνεργασία είναι η καλύτερη εγγύηση, γιατί δημιουργεί προϋποθέσεις για την καλή συνεργασία των ανθρώπων, είπε από την πλευρά του ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Και συνέχισε: Εμείς είχαμε την πρόθεση να υλοποιήσουμε τον South Stream, αλλά δεν μας άφησαν να το κάνουμε λόγω πιέσεων των ΗΠΑ. Η Βουλγαρία υπαναχώρησε και αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε αυτό το έργο

Εμείς είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε οποιοδήποτε έργο, ανεξάρτητα από το πολιτικό πλαίσιο, είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε έργο, αλλά χρειαζόμαστε από πριν εγγυήσεις. Αν δεν παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, δεν θα ξοδέψουμε λεφτά γι' αυτό, ξεκαθάρισε.

Αφού αναφέρθηκε στη συνεργασία ΔΕΠΑ-Gazprom, μίλησε για την αντιπυραυλική ασπίδα στη Ρουμανία και είπε ότι μονόπλευρα οι ΗΠΑ αποχώρησαν από τη συμφωνία για την αντιαεροπορική άμυνα.

«Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 λέμε τα ίδια. Κανείς δεν θέλει να κάνει διαπραγματεύσεις μαζί μας, το μόνο που ακούμε είναι ότι δεν είναι ενάντια στη Ρωσία και το μόνο που μας έλεγαν είναι ότι είναι για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν (σ.σ. η αντιπυραυλική ασπίδα» υπογράμμισε.

Και συμπλήρωσε με νόημα: «Δεν υπάρχει πυρηνική απειλή από το Ιράν, αλλά οι εγκαταστάσεις αντιπυραυλικής άμυνας στη Ρουμανία υπάρχουν. Τι είναι αυτό; Είναι ραντάρ και εγκαταστάσεις αντιπυραυλικής άμυνας με βεληνεκές 1.000 χιλιομέτρων. Βεβαίως αυτό απειλεί εμάς και δεν είναι δύσκολο να γίνει η αλλαγή των όπλων σε αυτά τα συστήματα. Αποτελεί απειλή για εμάς και γι' αυτό αναγκαζόμαστε να αντιδράσουμε».

Τώρα θα προβούμε σε ενέργειες, με τις οποίες θα εξασφαλίσουμε την ασφάλειά μας. Επαναλαμβάνω, είναι απατητικά αυτά τα μέτρα, τόνισε ακόμη.

Στη Συρία όλος ο κόσμος είδε τις ικανότητές μας, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα συστήματα Ισκαντέρ (Μέγας Αλέξανδρος). Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι όλες οι πλευρές να καθίσουν σε συνομιλίες, υπογράμμισε.


Πούτιν: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έριξαν το αεροσκάφος μας οι Τούρκοι
Σε ερώτηση για το ρωσικό αεροσκάφος που έριξαν οι Τούρκοι, το ανεξάρτητο κουρδικό κράτος και τις κυρώσεις στη Ρωσία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπογράμμισε: «Ως προς το αεροσκάφος που συνετρίβη: οι δυνάμεις μας δεν πολεμούν ενάντια στις τακτικές δυνάμεις, αλλά ενάντια σε εξτρεμιστές. Αν το ξέραμε ότι θα εμπλακούν τακτικές δυνάμεις, θα το κάναμε αλλιώς από την αρχή. Πυροβόλησαν και τον πιλότο. Αυτό είναι έγκλημα πολέμου. Δεν ακούσαμε εξηγήσεις, ούτε ετοιμότητα για αποζημίωση».

«Εμείς κάνουμε το παν για να έρθουν οι ρωσοτουρκικές σχέσεις σε υψηλό επίπεδο. Ακόμη και τώρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν αυτό. Δεν αρκεί η επιθυμία για αποκατάσταση των σχέσεων, πρέπει και να κάνεις κάτι. Ακόμη περιμένουμε. Ακόμη δεν υπάρχουν εξηγήσεις» προσέθεσε.

Αναφορικά με το Κουρδικό, είπε ότι η Ρωσία δεν ασχολείται και πως αυτό είναι θέμα του κουρδικού λαού.

Η Ελλάδα είναι εξαιρετικά χρήσιμη και στην Ευρώπη και στη Ρωσία, είπε από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον για την ήπειρό μας, με την ΕΕ και τη Ρωσία σε αντιπαλότητα. «Η Ελλάδα είναι γέφυρα συνεργασίας. Λύση είναι ο διάλογος και όχι οι κυρώσεις. Δεν υπάρχει αρχιτεκτονική ασφάλειας στην Ευρώπη, χωρίς να είναι μέλος η Ρωσία».

ΣΧΟΛΙΑ (33)

sven

Προς τι ολη αυτη η φασαρια, ουδεις καταλαβε! Διοτι λιμανια, αεροδρομια, σιδηροδρομο κι ενεργεια ΔΕΝ ΕΧΕΙ για το φαληρημενο τσαροειδες --δεν αφηνουν η ΕΕ και οι ΗΠΑ κι ας λεει ο βελαζοπουλος και τα σανοφαγα βοοειδη οτι θελουνε! Το πολυ-πολυ να τον αφησουνε να παρει κανα πακετο στην ...ΔΕΥΑ Γρεβενων, αντε και κανα παραθαλασσιο οικοπεδο να'ρχεται να βρεχει τα ποδαρια του αλλα μεχρι εκει... Το μονο ουσιαστικο που βγηκε απο την ολη φαση ειναι πως ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ καταφερε -αυτη τη φορα για τα καλα- να βαλει το κεφαλι του στον ντορβα ---αυτα τα σουρτα φερτα με τους Ρωσσους προκαλουν φλυκταινες στην "μεγαλη μας φιλη" και κατι τετοια οι Αμερικανοι δεν τα συγχωρουν! Κι αν δεν με πιστευετε, ρωτηστε και την σαπιοκοιλια της Ραφηνας, που τολμησε να τους αγνοησει με τον αγωγο Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη...

Ilias

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΠΑΚΟΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!

Absolut

Και ακριβώς επειδή ο τουρισμός είναι σημαντικός η ακροαριστερή μαφία του σύριζα αύξησε το ΦΠΑ έβαλε έξτρα φόρους και άνοιξε τα σύνορα στους λαθρομετανάστες και έκανε τα νησιά hot spots

ΕΛΛΗΝ

ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ; ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ! ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΚΕΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΜΕΡΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ Ή ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΧΡΗΣΗ ΡΟΥΒΛΙΟΥ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ!

Qwerty

Τον "στρατηγικό" σύμβουλο Καρανικα του τον συστησανε του Πούτιν?

ν

Πόσο ακόμα θα περιφέρεται σαν λέτσος ο πρωθυπουργός μας; Δεν μπορεί λίγο να σουλουπωθεί, έστω στις επίσημες εμφανίσεις; Μας εκπρωσωπεί.

@

Μπορει να μοιαζει με υπαλληλο σε γραφειο τελετων αλλα ομως φοράει ρολογακι hublot των 25000 ευρω το "αριστερό" αγόρι.Είπαμε μία γραβάτα των 20 ευρώ σε κάνει να δείχνεις "δεξιός",το ρολόι όμως των 25000 η πέννα montblanc των 3000 το iphone κτλπ είναι αποδεκτά αξεσουάρ της αριστερής μπουρζουαζίας

ανδρεας

για αυτο τον ταραξες στους φορους τον τουρισμο για να του αυξησεις την ανταγωνιστικοτητα,την ηδη ευθραστη λογω του σκληρου ευρω..

mhms

.....Αφου 16 μηνες τωρα απετυχαν οι ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΕΙΕΣ θεωριες των παιχνιων του ...φαλου μας, αφου βαφτισαμε την τροικα ΘΕΣΜΟΥΣ, αφου το κολημα μας ηταν και παραμενει μονο το χρεος και οχι η αναπτυξη, αφου νομιμοποιουμε την λαθροχειρια και την απατη σε σχεση με τα πλαστα πτυχια, αφου προσλαβαμε,μπουζουκτζηδες, λουλουδουδες και...σκυλαδες καθως και ροκαμπιλια,τωρα ξανα -μανα την ταινια με τους ΡΩΣΟΥΣ,που θα στειλουν καραβιες με....ρουβλια,να μας ..σωσουν!!!!! Περαστικα σε οσους πιστευουν οτι με τετοιους χειρισμους, θα βγουμε ποτε απο τον βαλτο!!!!

ΓΙΩΡΓΗΣ

Ολοι,Μεσα και Εξω, παρακολουθουν εναν ψευτη πρωθυπουργο να λεει και να κανει αλλα το πρωι, αλλα το μεσημερι και αλλα το βραδυ. Κανενας πια δεν τον εμπιστευεται, αλλα ολοι σταυροκοπιουνται και παιρνουν τα μετρα τους να μην μπορεσει, ουτε τωρα ουτε στο μελλον, να τους βλαψει ενας τετοιος αδιστακτος τυχοδιωκτης, σαν τον Τσιπρα.Λυπουνται τον ελληνικο Λαο για το κακο που μας''ετυχε''αλλα μας περιμενουν, ε μ ε ι ς να τον διωξουμε, ε μ ε ι ς να αναδειξουμε μια φιλοευρωπαικη κυβερνηση, για να μας ανοιξουν τη στροφιγγα αυτοι που εχουν τα λεφτα.Αλλιως ΔΕΝ..

tom mix

Ο σωσιας του ειναι,παραμυθια ολα,ο κανονικος πουτιν ειναι στο αγιο ορος και κοι εξομολογητε,μονο με τον μητσοτακη πρωθυπουργο θα ερθει στο μαξιμου ο αληθινος πουτιν....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

apo1

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξήγησε για ποιον λόγο συνεκλήθη εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ και επισήμανε την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων να αντιμετωπίσουν τις τουρκικές προκλήσεις

37
fatih_main01

Τι αναφέρει, σύμφωνα με το Bloomberg, το προσχέδιο δήλωσης που θα εκδώσει το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων, εκφράζοντας παράλληλα αλληλεγγύη στην Κύπρο - Τα σενάρια για την στάση της Συνόδου Κορυφής έναντι της Τουρκίας - Σκέψεις για τελεσίγραφο στην Άγκυρα, ωστόσο τουλάχιστον τέσσερα κράτη αντιδρούν στο ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων

112
akinci

Ο Μουσταφά Ακιντζί έκανε λόγο για «ιστορικό λάθος» των εταιρειών που έχουν πάρει άδειες στην Κυπριακή ΑΟΖ – Κατηγορεί την ΕΕ και τις ΗΠΑ για τη στήριξή τους στην Κύπρο

3
kalpess_arthrooss1

Τι θα κάνουν οι ψηφοφόροι των κομμάτων που δεν κατεβαίνουν - Η ψήφος των νέων, η συμμετοχή και ο Βελόπουλος, τα σημεία-κλειδιά - Εξομαλύνει τις απώλειες το ΚΙΝΑΛ - Ισχυρή δυναμική από Βαρουφάκη - Οι «ανταλλαγές» ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ

97