Τσίπρας για Σαμαρά: Ανεύθυνες παρεμβάσεις στο καφενείο της Βουλής

Τσίπρας για Σαμαρά: Ανεύθυνες παρεμβάσεις στο καφενείο της Βουλής

«Ο πανικός οδηγεί τον Σαμαρά σε ανευθυνότητα και κινδυνολογία» φέρεται να σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για όσα είπε ο πρωθυπουργός σε «γαλάζιους» βουλευτές

Τσίπρας για Σαμαρά: Ανεύθυνες παρεμβάσεις στο καφενείο της Βουλής
Απάντηση στα όσα είπε χθες, Τρίτη, ο πρωθυπουργός, ότι θα φύγουν όλα τα λεφτά από τις τράπεζες σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, σε σύσκεψη που είχε με συνεργάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε για τον κ. Σαμαρά: «Ο πανικός τον οδηγεί σε ανεύθυνη και ακατάσχετη κινδυνολογία. Ο ρόλος του πρωθυπουργού απαιτεί αίσθηση ευθύνης και όχι ανεύθυνες παρεμβάσεις στο καφενείο της Βουλής».

Με τη χθεσινή του παρέμβαση, ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, θέλησε να βάλει τέλος στην εκλογολογία, που υπονομεύει την πολιτική σταθερότητα και παράλληλα να τονώσει το ηθικό των βουλευτών του.

Κλείσιμο
«Όποιος μιλάει για εκλογές αυτή την στιγμή ή δεν ξέρει από πολιτική ή δεν θέλει το συμφέρον του τόπου ή εξυπηρετεί δικά του συμφέροντα» ανέφερε ο πρωθυπουργός, προσερχόμενος στη Βουλή.

Ο κ. Σαμαράς έκανε τη δήλωση στους δημοσιογράφους, χωρίς να ερωτηθεί, λίγο πριν συναντήσει τους βουλευτές του, θέλοντας να στείλει το συγκεκριμένο μήνυμα σε πολλές κατευθύνσεις.

Ο πρωθυπουργός απέρριψε την πρόταση να συγκαλέσει κοινοβουλευτική ομάδα και προτίμησε τις συναντήσεις με τους βουλευτές του κατά ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης