Κυριάκος Μητσοτάκης: Αδιανόητο να επιστρέψουν στη ΝΔ οι λαϊκιστές της δεξιάς

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αδιανόητο να επιστρέψουν στη ΝΔ οι λαϊκιστές της δεξιάς

Nα βάλει φρένο στη συζήτηση για επιστροφή στο κόμμα στελεχών όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης ή ο Βύρωνας Πολύδωρας επιχείρησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αδιανόητο να επιστρέψουν στη ΝΔ οι λαϊκιστές της δεξιάς
«Φρένο» στη συζητηση που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα περί επιστροφής στη Νέα Δημοκρατία στελεχών που κατά καιρούς έχουν αποχωρήσει όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης ή ο Βύρωνας Πολύδωρας επιχείρησε να βάλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τη σύζητηση είχαν τροφοδοτήσει και στελέχη της ΝΔ όπως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης που είχαν δημοσίως ταχθεί υπέρ τις επιστροφής στο... μαντρί ορισμένων εκ των δεξιών πολιτικών που δεν ανήκουν στο κόμμα.

Όμως ο κ. Μητσοτάκης διαχωρίζοντας απόλυτα τη θέση του με τέτοιου είδους απόψεις, υποστήριξε μιλώντας στο MEGA ότι «δεν μπορώ να διανοηθώ πως εκείνοι που άρθρωσαν λαϊκίστικο λόγο θα επιστρέψουν στη Ν.Δ.».

Παρόλα αυτά απέφυγε να αναφερθεί ειδικά σε ονόματα ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να καθίσει στα ίδια έδρανα με «κάποιους που επέλεξαν να φύγουν και να κάνουν δικούς τους κομματικούς σχηματισμούς».

Σχολίαζοντας, δε, τις κατά καιρούς τοποθετήσεις των αποχωρήσαντων από τη Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για έναν λόγο «αναχρονιστικό και παλαιοκομματικό» φτάνοντας στο σημείο να υποστηρίξει ότι «κάποιοι από αυτούς που έφυγαν έκαναν καλό στη Νέα Δημοκρατία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης