ΣΥΡΙΖΑ: Ομολογία ενοχής από τον Σαμαρά

ΣΥΡΙΖΑ: Ομολογία ενοχής από τον Σαμαρά

Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις του πρωθυπουργού

ΣΥΡΙΖΑ: Ομολογία ενοχής από τον Σαμαρά
Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αναφορικά με την υπόθεση Μπαλτάκου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ομολογία ενοχής» και χαρακτηρίζοντας τον πρώην γγ της κυβέρνησης «δίαυλο επικοινωνίας» του πρωθυπουργού «με την νεοναζιστική ΧΑ».

Όπως αναφέρει, οι σχετικές δηλώσεις συνιστούν ομολογία ενοχής, αφού «αντί να μιλήσει ο Πρωθυπουργός για τις δικές του ευθύνες, κατέφυγε στην προσφιλή του μέθοδο, της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση δεν αρκεί μία «ανέξοδη αποδοκιμασία της συμπεριφοράς του κ. Μπαλτάκου». Η Κουμουνδούρου σημειώνει πως ο κ. Μπαλτάκος «δεν ήταν κλητήρας στη Bουλή, αλλά έμπιστος και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, κεντρικό στέλεχος της κυβέρνησης με ιδιαίτερα νευραλγικό ρόλο».

«Ο κ. Μπαλτακος ήταν ο δίαυλος επικοινωνίας του κ. Σαμαρά με τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή», συμπληρώνεται. Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι ο Πρωθυπουργός είναι «προσωπικά υπόλογος για την ύπαρξη παρακράτους εντός του Μαξίμου», καταλήγοντας: «Πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη Bουλή και να ετοιμάσει την “ηρωική” του έξοδο».  



 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης