Οργή στο ΠΑΣΟΚ για τη νέα διαφοροποίηση Παπανδρέου

Οργή στο ΠΑΣΟΚ για τη νέα διαφοροποίηση Παπανδρέου

«Σήμερα ανακάλυψε ότι ο Μπαλτάκος είναι ακροδεξιός; Μόλις χθες έλεγε πως η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πάει μέχρι το 2016...», σχολίαζε συνεργάτης του Βενιζέλου τον υπαινιγμό Παπανδρέου ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποχωρήσει από την κυβέρνηση

Οργή στο ΠΑΣΟΚ για τη νέα διαφοροποίηση Παπανδρέου
Οι έμμεσοι πλην σαφείς υπαινιγμοί του Γιώργου Παπανδρέου, περί αποχώρησης του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση, προκαλούν έντονη ενόχληση στη Χαριλάου Τρικουπη, που βλέπει τον πρώην πρωθυπουργό να επιμένει στην προσωπική του πολιτική ατζέντα και να συνεχίζει τις διαφοροποιήσεις του απο την κεντρική γραμμή του κόμματος.

Κορυφαία στελέχη σημείωναν με νόημα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου, ότι «μόλις χθες έλεγε ο πρώην πρωθυπουργός πως η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πάει μέχρι το 2016... Σήμερα ανακάλυψε ότι ο Μπαλτάκος ειναι ακροδεξιός;».

Κλείσιμο
Πίσω από τη νέα παρέμβαση του κ. Παπανδρέου πολλοί βλέπουν την επιμονή του πρώην πρωθυπουργού να εγγράψει υποθήκες για την επόμενη των ευρωεκλογών, υπονομεύοντας τις προσπάθειες του Ευάγγελου Βενιζέλου και συνεχίζοντας να δημιουργεί δυσμενείς συνθήκες για την εκλογική προσπάθεια της Ελιάς.

Τα ίδια στελέχη συνδέουν την παρέμβαση του κ. Παπανδρέου με τη δήλωση του Γιάννη Ραγκούση, που πρώτος απο το μεσημέρι της Τετάρτης ζήτησε να παραιτηθεί ο Αντώνης Σαμαράς και να αναδειχθεί νέα κυβέρνηση απο την παρούσα Βουλή. Και εκτιμούν ότι η πίεση προς τον κ. Βενιζέλο, το ΠΑΣΟΚ και την κυβερνηση θα συνεχιστεί απο την πλευρά των παπανδρεϊκών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης