Ερντογάν: Θετικές εντυπώσεις από τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Ερντογάν: Θετικές εντυπώσεις από τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Να φτάσουμε επιτέλους σε αποτέλεσμα και έτσι να θέσουμε τέρμα σε αυτό το πρόβλημα που συνεχίζεται για δεκαετίες, είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός

Ερντογάν: Θετικές εντυπώσεις από τις εξελίξεις στο Κυπριακό
«Ευχή μας είναι αυτές οι διαπραγματεύσεις να συνεχίσουν στο πλαίσιο που έχει καθοριστεί», δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που έδωσε με τον Ισπανό ομόλογό του Ραχόι. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά για την Τρίτη που σχολίασε ο Ερντογάν το Κυπριακό.

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι επιθυμία της Τουρκίας είναι «να φτάσουμε επιτέλους σε αποτέλεσμα και έτσι να θέσουμε τέρμα σε αυτό το πρόβλημα που συνεχίζεται για δεκαετίες».

Κλείσιμο
"Εμείς ως εγγυήτρια δύναμη, ως Τουρκία, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στήριξη και να είμαστε ένα βήμα μπροστά", είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι επιθυμεί να υπάρξει "η ίδια στήριξη από τη γείτονα εγγυήτρια δύναμη Ελλάδα και να υπάρξει πια κατάληξη σε αυτή τη διαδικασία".

Ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε ότι με τον Ισπανό ομόλογό του συζήτησαν και το Κυπριακό. "Η έναρξη των διαπραγματεύσεων σήμερα στο Κυπριακό δημιούργησε θετικές εντυπώσεις στη διεθνή κοινότητα", είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης