Κυπριακό: Αισιόδοξοι οι διαπραγματευτές ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων

Κυπριακό: Αισιόδοξοι οι διαπραγματευτές ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων

Ιστορική ευθύνη για τους ηγέτες και δύσκολο έργο είναι το μήνυμα του Ανδρέα Μαυρογιάννη - «Κάναμε καλή αρχή» το μήνυμα του Κουντρέτ Οζερσάι


Κυπριακό: Αισιόδοξοι οι διαπραγματευτές ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων
Ιστορική ευθύνη για τους ηγέτες και δύσκολο έργο είναι το μήνυμα του διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς, Ανδρέα Μαυρογιάννη μέσω του Twitter, αναφερόμενος στην επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

Ο κ. Μαυρογιάννης γράφει: «Έναρξη των πλήρων διαπραγματεύσεων για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών. Δύσκολο έργο. Ιστορική ευθύνη για τους ηγέτες της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς».

Κλείσιμο
Καλή αρχή θεωρεί ο Τουρκοκύπριος διαπραγματευτής, Κουντρέτ Οζερσάι, τη σημερινή συνάντηση των δύο ηγετών με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Λίζα Μπάτενχαϊμ.

Σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Οζερσάι αναφέρει: «Κάναμε καλή αρχή, θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να έχουμε και ένα καλό τέλος» και δημοσιοποιεί μια φωτογραφία του ιδίου να μιλά με τον Ελληνοκύπριου διαπραγματευτή, Ανδρέα Μαυρογιάννη μετά το τέλος της συνάντησης στο αεροδρόμιο Λευκωσίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης