Tι ισχυρίζεται ο Β. Κικίλιας για τα δημοσιεύματα ότι έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό

Tι ισχυρίζεται ο Β. Κικίλιας για τα δημοσιεύματα ότι έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό

Αμφίσημη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ - Αρχικά ο κ. Κικίλιας μιλά για έμβασμά του στο εξωτερικό που δήθεν δεν δικαιολογείται και στη συνέχεια λέει ότι τα χρήματά του βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες, είναι φορολογημένα και δηλωμένα στο πόθεν έσχες του - Διαβάστε τι γράφει στο twitter

Tι ισχυρίζεται ο Β. Κικίλιας για τα δημοσιεύματα ότι έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό
Έκπληκτος από δημοσιεύματα που θέλουν να έχει στείλει έμβασμα το οποίο ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού και το οποίο δεν δικαιολογείται από το πόθεν έσχες του, δηλώνει ο βουλευτής της Α' Αθηνών της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κικίλιας ισχυρίζεται ότι τα χρήματά του προέρχονται από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες πολύ πριν την ενασχόλησή του με την πολιτική, όπως το επαγγελματικό μπάσκετ και η ιατρική.

Σύμφωνα με τον βουλευτή τα χρήματα αυτά είναι φορολογημένα στο σύνολο τους, βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες και είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες του.

Κλείσιμο
«Πορεύομαι με την τιμή και την υπόληψη μου, που κανένας δεν μπορεί και δεν δέχομαι να αμφισβητήσει», αναφέρει ο βουλευτής.

Μάλιστα, αν και τονίζει ότι δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί ένδικα μέσα, σημειώνει ότι «το θέμα είναι βαθύτατα πολιτικό και στις συκοφαντίες προς το πρόσωπο μου επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματος μου».

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Βασίλη Κικίλια:
«Με έκπληξη διαβάζω δημοσιεύματα για έμβασμα μου στο εξωτερικό που δήθεν δεν δικαιολογείται από το πόθεν έσχες μου. Τα χρήματά μου προέρχονται από τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες πολύ πριν την ενασχόληση μου με την πολιτική (επαγγελματικό μπάσκετ, ιατρική) είναι φορολογημένα στο σύνολό τους, βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες και είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες μου.
Πορεύομαι με την τιμή και την υπόληψη μου, που κανένας δεν μπορεί και δεν δέχομαι να αμφισβητήσει. Δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ ένδικα μέσα αλλά το θέμα είναι βαθύτατα πολιτικό και στις συκοφαντίες προς το πρόσωπο μου επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματος μου».

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια… απαντά μέσω twitter

O βουλευτής της Α' Αθηνών της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, τοποθετείται επί του θέματος και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έπειτα από την είδηση που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Πρώτο Θέμα, σχετικά με το ζήτημα των τριών βουλευτών που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό περίπου 3,5 εκατ.ευρώ, ο βουλευτής γράφει τις τελευταίες ώρες στο twitter:

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Τελικά κανένα στοιχείο δεν υπάρχει. Επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματος μου».

Δείτε πιο κάτω όλα τα tweets.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης