Βενιζέλος: Το θέμα για τα 25 ευρώ λύθηκε με το σωστό τρόπο

Βενιζέλος: Το θέμα για τα 25 ευρώ λύθηκε με το σωστό τρόπο

-Η επιβολή της αύξησης του φόρου στα τσιγάρα συνδέεται με την υγεία - Τηλεφωνικά ενημέρωσε τον υπουργό Υγείας ο πρωθυπουργός - Συζητήθηκε και η επικείμενη επανάληψη των διαπραγματεύσεων με την τρόικα - Ποια η θέση Βενιζέλου για την απόδραση Χρ. Ξηρού

Βενιζέλος: Το θέμα για τα 25 ευρώ λύθηκε με το σωστό τρόπο
Απόσυρση του μέτρου για τα 25 ευρω στα νοσοκομεία αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο το απόγευμα της Τρίτης. Βγαίνοντας από τη συνάντηση ο κ. Βενιζέλος είπε ότι το θέμα λύθηκε με σωστό τρόπο, καθώς δεν πρόκειται μόνο για δημοσιονομικό ζήτημα, αλλά η επιβολή της αύξησης του φόρου στα τσιγάρα συνδέεται με την υγεία. Κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους σύσκεψης, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος την ίδια ώρα είχε συνάντηση με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Πάντως, είχε προϋπάρξει συνεννόηση του πρωθυπουργού με τον κ. Βενιζέλο σε τηλεφωνικές επικοινωνίες.

Στη συνάντηση των δύο, συζητήθηκαν εκτεταμένα και η προεδρία της Ελλάδας στην Ε.Ε., τα θέματα της προετοιμασίας σε συνδυασμό με τις προτεραιότητες της χώρας μας. 

Κλείσιμο
Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ακόμη ότι στη μεταξύ τους συνάντηση συζητήθηκε και η επικείμενη επανάληψη των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, αλλά και η τακτική που θα ακολουθήσει η ελληνική κυβέρνηση. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπογράμμισε τη θετική διεθνή πρόσληψη της ελληνικής οικονομίας που καταγράφεται με την αποκλιμάκωση των spreads. Ο διεθνής οικονομικός τομέας, σημείωσε, επενδύει στην Ελλάδα, δείχνει εμπιστοσύνη για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, το οποίο μεταφράζετα8ι σε βελτίωση της πραγματικής οικονομίας, σε αύξηση της απασχόληςσης.

Εξάλλου, ο κ. Βενιζέλος, σε συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους, ερωτηθείς για το θέμα που προέκυψε με τον Χριστόδουλο Ξηρό, παρέπεμψε στον αρμόδιο υπουργό κ. Δένδια, που έχει κάνει δηλώσεις, επεσήμανε, ωστόσο, ότι η Αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, γνωρίζει τι γίνεται και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δημιουργείται η εντύπωση ότι η Ελλάδα δεν είναι μια ασφαλής χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης