Πάγκαλος: Γελοία η ιδέα επανόδου Σημίτη και Παπανδρέου στην ενεργό πολιτική

Πάγκαλος: Γελοία η ιδέα επανόδου Σημίτη και Παπανδρέου στην ενεργό πολιτική

«Και οι δύο ανήκουν στο παρελθόν...υπήρξαν αποτυχημένοι πρωθυπουργοί» είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Πάγκαλος: Γελοία η ιδέα επανόδου Σημίτη και Παπανδρέου στην ενεργό πολιτική

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, την παρουσία των πρώην πρόεδρων του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργών, Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου, στο συμπόσιο για τον εορτασμό της επετείου του κόμματος.

«Δεν με ενδιαφέρει αν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σημίτης αποφάσισαν να πάνε στην επέτειο ή όχι. Και οι δύο ανήκουν στο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ. Κατά την άποψη μου θα ήταν αδιανόητο και είναι ελαφρώς γελοίο ως ιδέα η επάνοδός τους στην ενεργό πολιτική», δήλωσε σε συνέντευξή του στη Δημόσια Τηλεόραση.
Κλείσιμο

«Έχει θετικό απολογισμό και του ενός η θητεία και του άλλου, με τον ιδιαίτερο τρόπο που ο καθένας χειρίστηκε τα θέματα. Αλλά, βασικά, υπήρξαν αποτυχημένοι πρωθυπουργοί, οδήγησαν το κόμμα στο περιθώριο, επομένως δεν νομίζω ότι έχει κανένα νόημα η παρουσία τους», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την απουσία του από το συμπόσιο, είπε ότι χθες δεν παραρεύθηκε για πρακτικούς λόγους, καθώς είχε κάνει ένα πολύ μεγάλο ταξίδι στη Ματζουρία για ένα συνέδριο, ενώ και σήμερα δεν θα παραστεί γιατί «δεν τον ενδιαφέρει».

«Ο Έλλην πολίτης δεν δίνει ούτε μια δεκάρα για το αν είμαι εγώ στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ και δευτερευόντως δεν δίνει ούτε πέντε ευρώ για τις εκδηλώσεις αυτές καθαυτές», σημείωσε χαρακτηριστικά.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης