Στα 5.780 ευρώ ο μικτός μισθός των βουλευτών

Στα 5.780 ευρώ ο μικτός μισθός των βουλευτών

Διευκρίνηση μετά την νέα επίθεση της Χρυσής Αυγής - Τι είπε ο Γερμενής για το «ρόλεξ» του Γεωργιάδη

Στα 5.780 ευρώ ο μικτός μισθός των βουλευτών
Στα 5.780 ευρώ φτάνει ο μικτός μισθός των βουλευτών, διευκρίνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος, μετά τη νέα επίθεση της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα τις δηλώσεις του βουλευτή Γ. Γερμενή από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων.

Έπειτα από την άγρια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη και Άδωνη Γεωργιάδη στο ελληνικό Κοινοβούλιο (
διαβάστε σχετικά εδώ), στο ζήτημα των μισθών των βουλευτών επανήλθε ο Γεώργιος Γερμενής, γνωστός και ως «Καιάδας», ο οποίος παρουσίασε την μισθοδοσία του, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση προς τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Κλείσιμο
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής την ώρα που έλεγε ότι οι μισθοί που έχει λάβει ως βουλευτής αγγίζουν τα 7.500 ευρώ, στοχοποίησε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντάς του «το ρολόι που φοράτε στοιχίζει 7000 ευρώ», αφήνοντας αιχμές για τα Rolex ρολόγια – δώρα που λάμβαναν πολιτικοί.

«Κοροιδεύετε τον ελληνικό λαό. Οπουδήποτε βρίσκει κάποιες οικονομικές λύσεις τρέχετε πάνω σαν τα κοράκια. Κανένας δεν πιστεύει ότι ο Γολγοθάς των Ελλήνων τελειώνει εδώ», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γερμενής.

Προκλητικός ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αφού κατά την άνοδό του στο βήμα της Βουλής απευθυνόμενος προς τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, είπε: «Να ακουστούν λίγο οι αλήθειες σε αυτό το Κοινοβούλιο κύριε Τζαμτζή. Καθίστε λίγο κάτω, κυβερνητικός είσαστε. Μιλήσατε πάρα πολύ. Μιλάτε 38 ολόκληρα χρόνια σε αυτή την αίθουσα κύριε Τζαμτζή».

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης