Βούλα Κεχαγιά: Δεν έχει πλέον μετοχές ο Κασσελάκης, δεν γνωρίζω πότε έγιναν οι μεταβιβάσεις

Βούλα Κεχαγιά: Δεν έχει πλέον μετοχές ο Κασσελάκης, δεν γνωρίζω πότε έγιναν οι μεταβιβάσεις

«Ένας πολιτικός δεν παίρνει αποφάσεις βάσει του τι ζητούν οι πολιτικοί του αντίπαλοί. Μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα υποβάλει το πόθεν έσχες» είπε κυρία Κεχαγιά

kexagia
«Ξέρω και μπορώ να σας το βεβαιώσω γιατί το άκουσα από το στόμα του ότι δεν έχει πλέον μετοχές σε καμία εταιρεία, το πότε έγινε η μεταβίβαση δεν το γνωρίζω» δήλωσε το πρωί της Τρίτης η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, μετά τα ερωτήματα που θέτουν η ΝΔ και άλλα κόμματα για τον λαβύρινθο των Kasselakis Co που αποκάλυψε το Πρώτο ΘΕΜΑ της Κυριακής.

Μιλώντας στο Action24 η κυρία Κεχαγιά για το θέμα αυτό ανέφερε ότι «ο κ. Κασσελάκης είπε ότι δεν έχει πλέον μετοχές σε καμία εταιρεία».

Στην ερώτηση σχετικά με τη μεταβίβαση του Μαρτίου του 2023 στην οποία έχει αναφερθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η εκπρόσωπος του κόμματος απάντησε ότι «(σ.σ. ο κ. Κασσελάκης) δεν είπε από τον Μάρτιο του 2023 δεν έχω μετοχές σε κάποια εταιρεία, μιλούσε για μια συγκεκριμένη εταιρεία. Τώρα δεν έχει μετοχές σε κάποια εταιρεία

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czxl1i8tedcp)


Σε νέα ερώτηση για το γεγονός ότι τον Δεκέμβριο εταιρεία του κ. Κασσελάκη δάνεισε για να διευκολύνει για το δώρο των εργαζομένων στα media του ΣΥΡΙΖΑ, η Βούλα Κεχαγιά απάντησε ότι «πλέον δεν έχει καμία μετοχική σχέση. Δεν γνωρίζω από πότε δεν είχε μετοχική σχέση, δεν γνωρίζω αυτό το χρονικό πλαίσιο».

Μετά την επιμονή των δημοσιογράφων για την εταιρεία αυτή και πώς έγινε ο δανεισμός, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «προφανώς και θα είχε σχέση (σ.σ. ο κ. Κασσελάκης) αλλά δεν γνωρίζω το χρονικό πλαίσιο ότι η μεταβίβαση έγινε τότε».

Ερωτηθείσα, τέλος, γιατί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει τώρα στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του, η Βούλα Κεχαγιά απάντησε ότι «ένας πολιτικός δεν παίρνει αποφάσεις βάσει του τι ζητούν οι πολιτικοί του αντίπαλοί. Μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα υποβάλει το πόθεν έσχες. Γιατί να το κάνει τώρα; Επειδή του το ζητούν κυβέρνηση και νέα αριστερά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czxkemfhtqm1)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Eπαναφορά της 5ημερης αποβολής για το bullying στα σχολεία προανήγγειλε ο Πιερρακάκης - Τι αλλάζει στις απουσίες των μαθητών

Εξωθούσαν στην πορνεία ανήλικες και τις πλήρωναν με κοκαΐνη - Τέσσερις συλλήψεις, «εγκέφαλος» μία 25χρονη

Αυτή είναι η ιστορία της Μαρίνας Σάττι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης