Μαρινάκης: Αμφίβολη έως απίθανη η επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ λόγω της γρίπης Η1Ν1

Μαρινάκης: Αμφίβολη έως απίθανη η επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ λόγω της γρίπης Η1Ν1

Ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης σε εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει – Τι θα γίνει με το υπουργικό συμβούλιο

marinakis_pavlos1
Ανατροπή στα σχέδια του πρωθυπουργού προκάλεσε η νοσησή του με γρίπη Α Η1Ν1, την οποία επιβεβαίωσε επίσημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, διευκρινίζοντας ότι η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ είναι από αμφίβολη έως απίθανη.


«Ο πρωθυπουργός μετά την επιστροφή του από το Νταβός διεγνώσθη θετικός στην γρίπη Α Η1Ν1. Η επίσκεψή του στις ΗΠΑ καθίσταται αμφίβολη έως απίθανη να γίνει», είπε ο κ. Μαρινάκης, διευκρινίζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης «θα συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης σε όσες εκδηλώσεις μπορεί», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Προς ολιγοήμερη αναβολή οδεύει και το υπουργικό συμβούλιο.«Το υπουργικό συμβούλιο είναι προγραμματισμένο για αύριο αλλά αν δεν καταστεί εφικτό θα αναβληθεί. Θα επαναξιολογείται με βάση την πορεία της γρίπης. Αν δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργός θα αναβληθεί αλλά για λίγες ημέρες», ανέφερε.

Ο πρωθυπουργός είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί την Τετάρτη τις ΗΠΑ, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και επαφές με την ομογένεια.



Ειδήσεις σήμερα

Αυξάνεται το επίδομα γέννησης από 2.000 σε 2.400 ευρώ

Η ζωή του Γιώργου Λαμπάτου άλλαξε μέσα σε πέντε μέρες - Του παραχώρησε σπίτι η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου

Κάτι συνέβη πριν 15 χρόνια, λέει ο δικηγόρος της 38χρονης στη Χαλκίδα - Είχε σχεδιάσει τη δολοφονία, απαντά η πλευρά του θύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης