ΣΥΡΙΖΑ: Αντιπερισπασμός Κασσελάκη στην πρεμιέρα των «11» - Παράλληλοι... μονόλογοι σε Σεράφειο και Alpha

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιπερισπασμός Κασσελάκη στην πρεμιέρα των «11» - Παράλληλοι... μονόλογοι σε Σεράφειο και Alpha

Την ώρα που οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν θα αποκαλύψουν το όνομα του νέου φορέα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα θα παραχωρεί τηλεοπτική συνέντευξη στο δελτίο του Alpha

xaritsis_kasselakis
Όλα τα επικοινωνιακά όπλα από τη φαρέτρα βγάζουν οι εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ παίκτες της κεντρικής πολιτικής σκηνής, καθώς η μάχη των εντυπώσεων αναδεικνύεται σε «μητέρα των μαχών» απόψε το βράδυ για τον ευρύτερο χώρο. Με ορόσημο τις 7 το απόγευμα, στο Σεράφειο συγκρότημα του δήμου Αθηναίων, οι 11 αποχωρήσαντες βουλευτές από την αξιωματική αντιπολίτευση, μέλη των τάσεων «6 συν 6» και «Ομπρέλας» αναμένεται να προχωρήσουν στη δημοσιοποίηση του ονόματος του «εν κινήσει» φορέα τους, δίνοντας το πρώτο καθαρό πολιτικό του στίγμα.

Την ίδια ώρα σχεδόν, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης θα ανοίγει τα χαρτιά του στο κεντρικό δελτίο του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, επιχειρώντας να στρέψει κάποιους από τους προβολείς της δημοσιότητας πάνω του.

Μάλιστα, η σημερινή συνέντευξη του κ. Κασσελάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ανακοινώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί και όταν άπαντες είχαν πληροφορηθεί πως τα «αποκαλυπτήρια» του ονόματος της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συγκρότησαν οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα λάβουν χώρα σήμερα το απόγευμα, με την εκδήλωση να εξελίσσεται σε πολιτικό γεγονός, κρίνοντας και από το σχετικό τρέιλερ των διοργανωτών.


Στόχος η πρωτοκαθεδρία στον προοδευτικό πόλο

Παράλληλα, οι δύο παράλληλοι μονόλογοι αποκτούν εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον για την πρωτοκαθεδρία του προοδευτικού πόλου, καθώς ο πήχης των Ευρωεκλογών έχει τεθεί ψηλά και από τις δυο πλευρές.

Κλείσιμο
«Θα προχωρήσουμε σε στέρεα βήματα, χωρίς βιασύνες, γρήγορα ναι, βιαστικά όχι, η βασική προτεραιότητα του νέου κόμματος θα είναι η αντιπολίτευση σε μια κυβέρνηση που της αξιολογούμε ως κακή. Έχουμε μια κυβέρνηση ανεξέλεγκτη, παντοδύναμη και ένα κενό στην αντιπολίτευση. Οι δυνατότητες του νέου αυτού φορέα δεν είναι μόνο εκλογή ευρωβουλευτή, αλλά ευρωβουλευτών. Η φιλοδοξία είναι ο νέος φορέας να είναι η κυρίαρχη δύναμη στις επόμενες βουλευτικές εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Στον αντίποδα, «η δημοσκοπική εικόνα και η εσωκομματική εικόνα είναι αλληλένδετες. Δεν μπορεί να έχει κανείς μία σαφή εικόνα από πού ξεκινά η προσπάθειά μας σε αυτή τη φάση. Πρέπει να μετρηθούμε ποσοτικά και ποιοτικά στην νέα φάση, να δει ο κόσμος της Κεντροαριστεράς τι μπορεί να περιμένει από μας. Δεν μπορεί κανείς να έχει σαφή εικόνα για τις πλήρεις πρωτοβουλίες του κ. Κασσελάκη» τόνισε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.




Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της σπείρας του τράπερ Don Leon - Πώς άδειαζαν ATM μέσα σε λίγα λεπτά

Κόκκινα δάνεια: 8 αλλαγές υπέρ των δανειοληπτών - Servicers, εξωδικαστικός μηχανισμός και προστασία στους ευάλωτους

Χωρίς μελομακάρονα και κουραμπιέδες τελικά το καλάθι των Χριστουγέννων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης