ΣΥΡΙΖΑ: «Το κόμμα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» - Επιστολή Δραγασάκη λίγο πριν την Κεντρική Επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ: «Το κόμμα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» - Επιστολή Δραγασάκη λίγο πριν την Κεντρική Επιτροπή

Ζητά να μην υλοποιηθούν οι διαγραφές - Βαθαίνει το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ - Ραγδαίες οι εξελίξεις στο κόμμα λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση το Σαββατοκύριακο

dragasakis-epistoli-syriza-1
Βαθαίνει το ρήγμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο καθώς στο προσκήνιο έρχεται μία επιστολή του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη σε μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.

Δύο ημέρες πριν από την σύγκληση της ΚΕ οι διαγραφές των «4» της Ομπρέλας δεσπόζουν, ο πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης. «κουνά μαντήλι», ενώ την ίδια στιγμή, στελέχη από τον στενό πυρήνα των υποστηρικτών του νέου προέδρου - ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης που πρωταγωνιστεί στον εσωκομματικό εμφύλιο στα social media - προειδοποιούν τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «τους χάνει» από Δευτέρα, αν δεν υλοποιήσει την απόφασή του για διαγραφές.

Τώρα, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δραγασάκης, στην επιστολή την οποία δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ επιχειρεί να κατευνάσει τα πνεύματα απευθύνοντας έκκληση για εκεχειρία και προτείνοντας οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση. Σημειώνεται πως η επιστολή απευθύνεται σε Στέφανο Κασσελάκη, τους υπολοίπους υποψηφίους προέδρους, δηλαδή την Έφη Αχτσιόγλου, τον Νίκο Παππά, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Στέφανο Τζουμάκα, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwtnxgb08t7l)

Ο Γιάννης Δραγασάκης αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του που έχει ημερομηνία 8 Νοεμβρίου, πως «το κόμμα κηρύσσεται σε "κατάσταση έκτακτης ανάγκης"» και ζητά να συσταθεί ολιγομελές, άτυπο κέντρο ευθύνης- αντιπροσωπευτικό της σύνθεσης του κόμματος- που εποπτεύει την αυστηρή τήρηση των οποίων μέτρων συμφωνηθούν.

Επισημαίνει επίσης σε σχέση με τις εκλογές πως το αποτέλεσμα των διαδικασιών δεν μπορεί να αμφισβητείται και ζητεί την απόσυρση των διαγραφών που έχουν ανακοινωθεί.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Ο αποχαιρετισμός Σταθάκη, τα kasselnomics, τα τελεσίγραφα, τα χειρουργεία Πολάκη και το Πειθαρχικό της Έλενας

Ειδήσεις σήμερα:

Πτήση με μαχητικό F-16: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα είδα και όσα έζησα»


Αποχαιρετά ο Σταθάκης το κόμμα «Κασσελάκη-Παππά-Πολάκη»: Ακραίοι λαϊκιστές, ξεκίνησαν πόλεμο στην Αριστερά

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ - Ο... ξεχασιάρης τραγουδιστής, τα λουκέτα στη λιανική και το πρόστιμο σε κέντρο αισθητικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης