Πλεύση Ελευθερίας: Ο Μιχάλης Χουρδάκης δεν παραδίδει την έδρα του παρά το τελεσίγραφο της Κωνσταντοπούλου

Πλεύση Ελευθερίας: Ο Μιχάλης Χουρδάκης δεν παραδίδει την έδρα του παρά το τελεσίγραφο της Κωνσταντοπούλου

«Δεν παραδίδω την έδρα, θα συνεχίσω το έργο μου» είπε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής – Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είχε δώσει τελεσίγραφο στον ίδιο και τη μητέρα του να παραδώσουν τις έδρες τους

xourdakis1
Με το τελεσίγραφο της Ζωής Κωνσταντοπούλου να εκπνέει σήμερα ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Μιχάλης Χουρδάκης σε δήλωση του στο περιστύλιο της Βουλής ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει «πίσω» και δεν παραδίδει την έδρα του.

Στη δήλωση του, αναφέρει πως εμμένει στην αρχική του τοποθέτηση τονίζοντας ότι «θα συνεχίσω το κοινοβουλευτικό έργο και την παραγωγή αυτού με την κατάθεση ερωτήσεων με τη συμμετοχή και τοποθέτηση στις νομοπαρασκευαστικές επιτροπές, τοποθέτηση επί των νομοθετημάτων, με συναντήσεις με θεσμικούς φορείς. Όλα αυτά στο πλαίσιο και με γνώμονα των πολιτών της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα της Α’ Θεσσαλονίκης και έχοντας κατά νου ότι η πολυετής μου επαγγελματική και ακαδημαϊκή εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό θα είναι πολύ ισχυρός σύμμαχος».

Δείτε το βίντεο:
Βουλή: Δεν παραδίδει έδρα ο Χουρδάκης


Τελεσίγραφο με αιχμές για «βαριά ανηθικότητα» από την Κωνσταντοπούλου

Κλείσιμο
Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία έδινε διορία έως και σήμερα στους βουλευτές Χουρδάκη και Παπαϊωάννου να παραδώσουν την έδρα τους. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έκανε λόγο για «βαριά ανηθικότητα δύο ανθρώπων που καπηλεύονται τις έδρες της Πλεύσης Ελευθερίας». «Μιλάμε για μια μητέρα και έναν γιο, η μητέρα γνωρίζει ότι η θέση η οποία της δόθηκε ήταν τιμητική και όχι εκλόγιμη. Έχει υπογράψει την παράδοση ανά πάσα στιγμή ακριβώς γιατί δεν ήταν καθόλου σίγουρη η παραμονή και η επάρκεια της και ο γιος γνωρίζει ότι έχει συμφωνήσει την παράδοση έδρας ανά πάσα στιγμή του ζητηθεί», σημείωσε η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας, τονίζοντας ότι ο λόγος της είναι συμβόλαιο.

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι «αντιμετωπίζουμε δύο ανθρώπους που δεν μετράει ούτε ο λόγος και η υπογραφή τους, απορώ πως κυκλοφορούν στην κοινωνία και πως κοιτούν τους πολίτες στα μάτια». Η κ. Κωνσταντοπούλου, πρόσθεσε επιπλέον, ότι «ζητούμε και απαιτούμε και έχουν μια ημέρα να παραδώσουν την έδρα της πλεύσης Ελευθερίας, μια μέρα διορία να περισώσουν όποια ψήγματα αξιοπρέπειας τους έχουν απομείνει».

Τέλος, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, κατέληξε λέγοντας ότι «οι πολίτες που έχουν εμπιστευτεί την Πλεύση Ελευθερίας, γνωρίζουν ότι είμαι αποφασισμένη να τους υπερασπιστώ μέχρι τέλους, ξέρουν καλά ότι τα όνειρα, τις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη τους δεν τα πρόδωσα και δεν θα τα προδώσω ποτέ. Απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές θα βρουν τείχος».


Ειδήσεις σήμερα:

12 Έλληνες πολίτες βγήκαν με ασφάλεια από τη Γάζα μέσω της Ράφας

Μείζον θέμα η προσφυγή Σκουρλέτη στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την «Πεν Νταλαούρα», λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος


Γυναίκα κινδύνευσε από τα ορμητικά νερά μέσα στο αυτοκίνητό της κοντά στο Ρίο - «Δεν άνοιγαν οι πόρτες, κόντεψα να πνιγώ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης