Θετικός στον κορωνοϊό ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος

Θετικός στον κορωνοϊό ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος

«Ξεκίνησε πριν από δυόμιση χρόνια κάπου από την Κίνα για να καταλήξει και σε εμένα από προχθές την Κυριακή», έγραψε στο Facebook

syrigos-4
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως γράφει ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook, ο μετά από τεστ που έκανε, τον ενημέρωσαν πως είναι βγήκε θετικό. «Ξεκίνησε πριν από δυόμιση χρόνια κάπου από την Κίνα για να καταλήξει και σε εμένα από προχθές την Κυριακή», γράφει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος σημειώνει πως τα συμπτώματά του είναι: «Καταρροή, πονόλαιμος, δέκατα κατά τη διάρκεια της ημέρας και λίγο πιο υψηλός το βράδυ και μία γενική κατατονία και κούραση».

Η ανάρτηση του Άγγελου Συρίγου:

«Ξεκίνησε πριν από δυόμιση χρόνια κάπου από την Κίνα για να καταλήξει και σε εμένα από προχθές την Κυριακή. Το τέστ για τον κορωνοϊό είναι θετικό, με ενημέρωσαν τηλεφωνικώς. Τα συμπτώματα ίδια με αυτά μίας γρίπης. Καταρροή, πονόλαιμος, δέκατα κατά τη διάρκεια της ημέρας και λίγο πιο υψηλός το βράδυ και μία γενική κατατονία και κούραση. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, καθ’ ότι και τριπλο-εμβολιασμένος. Καλημέρα σε όλες και όλους και να προσέχουμε!».

syrigos-1


Ειδήσεις σήμερα:

Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Ρωσικό δηλητήριο ή «περιβαλλοντικοί λόγοι»;

Η ουσία στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας που προβληματίζει τους ειδικούς

Κιρίλ Σαμάλοφ: Ο πρώην γαμπρός του Πούτιν γιορτάζει τα 40α γενέθλιά του με νέο αμόρε στο Ντουμπάι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης