Διαθέσιμη η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του Κινήματος Αλλαγής -Ξεκίνησαν οι περιοδείες για την αυτοοργάνωση

Διαθέσιμη η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του Κινήματος Αλλαγής -Ξεκίνησαν οι περιοδείες για την αυτοοργάνωση

Digitalsociety.gr η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που φέρνει τους πολίτες σε επαφή με την Χ. Τρικούπη – Μπορούν να ενημερωθούν μεταξύ άλλων για τις δαπάνες του κόμματος ακόμη να καταθέσουν την γνώμη και την πρόταση τους - Ξεκίνησαν οι περιοδείες του Νίκου Ανδρουλάκη σε όλη την χώρα

PASOK
Ως καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα παρουσιάζεται από τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, η λεγόμενη «Ψηφιακή Κοινωνία», η πλατφόρμα δηλαδή που ανοίγει την πόρτα του Κινήματος Αλλαγής στον ψηφιακό κόσμο. Σε πλήρη λειτουργία πλέον, το digitalsociety.gr, φέρνει σε επικοινωνία τους πολίτες και τα μέλη του κόμματος με το κόμμα. Σκοπός είναι να ανοίξει ένας διάλογος αλλά και μια στενότερη επαφή με την κοινωνία για μια σειρά ζητημάτων και θεμάτων που τους απασχολεί.

Πίσω από αυτό το εγχείρημα είναι ο λεγόμενος «γκουρού» του digital κόσμου, Γιώργος Καραμανώλης. Όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν κατά την πλοήγηση τους να εγγραφούν στην πλατφόρμα και να διατυπώσουν την άποψη τους αλλά και την πρόταση τους. Τα μέλη του κόμματος μπορούν με τα στοιχεία τους να συνδεθούν στην πλατφόρμα. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, μπορούν να συμμετάσχουν σε πρωτοβουλίες και δράσεις του κόμματος και ακόμη, να ενημερωθούν για όλες τις δαπάνες και τα έξοδα.
AFTORGA

Κλείσιμο
Η διαδικτυακή αυτή πύλη, λειτουργεί στο πλαίσιο της αυτοοργάνωσης του κόμματος. Όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, την Κυριακή στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, επιθυμεί να είναι μέσα στον παλμό της κοινωνίας. Έτσι, εκτός από το digital κόμμα, έχει ξεκινήσει τις περιοδείες και τις συναντήσεις με πολίτες σε όλη την χώρα.

Η πρώτη στάση έγινε στην Βέροια. Την Τρίτη, ο Νίκος Ανδρουλάκης, συζήτησε με αγρότες και μεταποιητές στην Κουλούρα και άκουσε τις ανησυχίες τους για τις καταστροφές στην παραγωγή τους αλλά και το δυσβάσταχτο ενεργειακό κόστος, που επωμίζονται.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επανέλαβε την ανάγκη άμεσα να μειωθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο πετρέλαιο και να επιβληθεί πλαφόν στη ρήτρα αναπροσαρμογής για να αντέξουν οι αγρότες. Σχολιάζοντας τις τελευταίες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε την κυβερνητική ατολμία να προχωρήσει σε ουσιαστικά μέτρα ανακούφισης καταναλωτών και επιχειρήσεων και επιβολής φορολογίας στα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας, κάτι που έχει προτείνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως πρόσφατα η Ιταλία, ήδη υιοθετούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης