Σε καραντίνα ο Αλέξης Τσίπρας - «Περαστικά Πρόεδρε» και ευχές από την πολιτική ηγεσία στο twitter

Σε καραντίνα ο Αλέξης Τσίπρας - «Περαστικά Πρόεδρε» και ευχές από την πολιτική ηγεσία στο twitter

5.630 likes και περισσότερα από 1.300 μηνύματα από επώνυμους και ανώνυμους χρήστες συγκέντρωσε η ανάρτηση του προέδρου του Σύριζα όπου ενημερώνει πως βρέθηκε θετικός 

alexistsipras
Σε καραντίνα παραμένει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό σε προληπτικό μοριακό έλεγχο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, εμφανίζοντας ήπια συμπτώματα της νόσου. Την είδηση για την κατάσταση της υγείας του γνωστοποίησε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανάρτησή του στο twitter, αναφέροντας πως:

«Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί. Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής».






Υπενθυμίζεται, άλλωστε, ότι τόσο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όσο και το σύνολο των μελών της οικογένειάς του έχουν εμβολιαστεί.

Την ίδια ώρα, η είδηση της νόσησης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία από κορωνοϊό έκανε γρήγορα το γύρο των ελληνικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας κύμα συμπαράστασης από απλούς πολίτες, αλλά και πολιτικούς όλων των χώρων.

«Εύχομαι περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα! Έχοντας κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά» ανέφερε σε μήνυμά του ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.



Κλείσιμο
Με ανάρτησή του, «Εύχομαι περαστικά στον @atsipras και να επιστρέψει σύντομα υγιής στα καθήκοντα του» τόνισε και ο Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Θερμά περαστικά εννοείται. Να είναι καλά και γερός» ήταν το μήνυμα στο twitter του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ευχές στο twitter απέστειλαν ακόμη στον κ. Τσίπρα οι βουλευτές της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και Δημήτρης Κούβελας, πλήθος βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, ενώ το trend «Περαστικά Πρόεδρε» υπήρξε πρώτο στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στο twitter.

Ειδικότερα, η ανάρτηση του κ. Τσίπρα για την κατάσταση της υγείας του σημείωσε 5.630 likes και περισσότερα από 1.300 μηνύματα από επώνυμους και ανώνυμους χρήστες, γεγονός που μεταφράζεται σε δεκάδες χιλιάδες προβολές, αν και δεν έλειψαν από το twitter και σχόλια χρηστών που άδραξαν την ευκαιρία για πολιτική αντιπαράθεση και κριτική στους χειρισμούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συγκεκριμένων στελεχών της, την περίοδο της πανδημίας.




Ειδήσεις σήμερα:

Δεύτερο self test απόψε για όλους τους μαθητές - Τι πρέπει να κάνουν οι γονείς σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος

Όσκαρ ατυχίας: Πίδακας νερού κατέβρεχε για ώρα σκιέρ που εγκλωβίστηκε σε λιφτ

Σέρβοι και Έλληνες χόρεψαν συρτάκι στη Μελβούρνη μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Τζόκοβιτς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης