Απάντηση Πελώνη σε Τσίπρα: Λαϊκίζει, ψεύδεται και δημαγωγεί - Διαψεύδει για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία

Απάντηση Πελώνη σε Τσίπρα: Λαϊκίζει, ψεύδεται και δημαγωγεί - Διαψεύδει για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία

«Η συζήτηση για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια θα γίνει σε ουδέτερο χρόνο»

peloni-6984
Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα για την παρέμβασή του στην Βουλή έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, ο κ. Τσίπρας «μας έχει συνηθίσει στο να λαϊκίζει, να ψεύδεται και να δημαγωγεί. Το ίδιο έκανε και σήμερα».

Όπως λέει η κυβερνητική εκπρόσωπος, απαντώντας στην κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την απουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Βουλή, «ο πρωθυπουργός έχει σήμερα διαδοχικές συναντήσεις και κοινές δηλώσεις με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel».

Συνεχίζει δε λέγοντας πως «παρ’ όλα αυτά ο κ. Τσίπρας πήγε στη Βουλή και τον κατήγγειλε ότι δεν προσήλθε να του απαντήσει και μάλιστα σε ερώτηση που αφορούσε την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια, σε μια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές ετοιμάζονται να δώσουν τη μάχη των εισαγωγικών εξετάσεων. Η συζήτηση αυτή, με σεβασμό στην αγωνία των μαθητών και των οικογένειών τους, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερο χρόνο».

Η κυρία Πελώνη παράλληλα διέψευσε τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας σχετικά με την μη εφαρμογή των διατάξεων για την φύλαξη των ΑΕΙ. «Η τοποθέτησή του [...] αποδεικνύει για άλλη μία φορά το μέγεθος της ανευθυνότητάς του», είπε και τον κάλεσε να διασταυρώσει τις πηγές του.

«Τις επόμενες μέρες δημοσιεύεται η προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού φύλαξης των Πανεπιστημίων, που θα είναι απόφοιτοι ΑΕΙ», είπε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ολόκληρη η απάντηση της Αριστοτελίας Πελώνη:

Ο κ. Τσίπρας μας έχει συνηθίσει στο να λαϊκίζει, να ψεύδεται και να δημαγωγεί. Το ίδιο έκανε και σήμερα.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει σήμερα διαδοχικές συναντήσεις και κοινές δηλώσεις με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel. Παρ’ όλα αυτά ο κ. Τσίπρας πήγε στη Βουλή και τον κατήγγειλε ότι δεν προσήλθε να του απαντήσει και μάλιστα σε ερώτηση που αφορούσε την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια, σε μια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές ετοιμάζονται να δώσουν τη μάχη των εισαγωγικών εξετάσεων. Η συζήτηση αυτή, με σεβασμό στην αγωνία των μαθητών και των οικογένειών τους, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερο χρόνο.

Όσον αφορά δε στην εφαρμογή του νόμου για τη φύλαξη των ΑΕΙ, η τοποθέτηση του κ. Τσίπρα αποδεικνύει για άλλη μια φορά, το μέγεθος της ανευθυνότητάς του. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τοποθετείται με τον πλέον επίσημο τρόπο, από το βήμα της Βουλής με βάση δημοσιεύματα, δίχως να μπει στον κόπο να διασταυρώσει στοιχειωδώς την ακρίβειά τους.

Τον πληροφορούμε λοιπόν ότι τις επόμενες μέρες δημοσιεύεται η προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού φύλαξης των Πανεπιστημίων, που θα είναι απόφοιτοι ΑΕΙ. Αλλά η αλήθεια δεν ήταν ποτέ συμβατή με τον κ. Τσίπρα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δείτε φωτογραφίες: Καρχαρίες δίπλα σε ψαράδες σε Αμάρυνθο και Κινέτα

Λαμία: Θήκη δοντιού σφηνώθηκε σε πνεύμονα ασθενή - Συνέβη στη διασωλήνωση!

Λάρισα: Έκρηξη σε αποστακτήριο - Οκτώ τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης