Το σχέδιο για την πανεπιστημιακή αστυνομία προχωράει κανονικά, τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, σχολιάζοντας δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο αναβάλλεται η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου.
Ο Άγγελος Συρίγος σημείωσε ότι ήδη έχουν βγει επιτροπές ασφαλείας, και μάλιστα ορισμένα πανεπιστήμια έχουν ήδη κάνει διαγωνισμούς και έχουν δώσει τα σχέδια ασφαλείας.
Ο υφυπουργός σημείωσε ότι οι συγκεκριμένες αστυνομικές δυνάμεις θα είναι άοπλες, και θα έχουν σταθερή παρουσία μέσα στα πανεπιστημιακά ιδρύματα.
Πολλά πανεπιστήμια έχουν ζητήσει τις προδιαγραφές για να εφαρμοστεί το μετρό της κάρτας εισόδου για να μπαίνουν υπό έλεγχο οι φοιτητές. Εκτίμησε ότι το μέτρο αυτό θα λειτουργήσει από το Νοέμβριο και μετά.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς