Λοβέρδος (ΝΔ) στον ΘΕΜΑ 104,6: Μεγάλη αδικία η καθυστέρηση των συντάξεων

Λοβέρδος (ΝΔ) στον ΘΕΜΑ 104,6: Μεγάλη αδικία η καθυστέρηση των συντάξεων

«Έχουν ρίσκο οι κυβερνητικές αποφάσεις για την πανδημία» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ

syntaxeis
Στην παραδοχή ότι οι κυβερνητικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας έχουν «μεγάλο περιθώριο ρίσκου», καθώς «σε αυτές τις εξαιρετικές συνθήκες δεν υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο, κάποιο manual» , προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΘΕΜΑ 104,6. Όπως είπε ο κ. Λοβέρδος, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει σε όλες τις χώρες, οι οποίες συχνά αλλάζουν μέτρα και αποφάσεις, ακόμα και τις προβλέψεις τους για την πορεία των πραγμάτων.

«Η κυβέρνηση με τα πιεστικά δεδομένα της ελληνικής οικονομίας, κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, δεν έχουμε λεφτόδενδρο» σημείωσε, προσθέτοντας παράλληλα ότι η βασική εκτίμηση είναι πως μετά αυτή την δύσκολη κατάσταση, «θα έχουμε εκτίναξη, μεγάλη άνοδο της οικονομίας».

Σημείωσε πάντως ότι είμαστε σε αχαρτογράφητα νερά, υπάρχουν μεγάλες αβεβαιότητες, καθώς η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Ο κ. Λοβέρδος εξέφρασε και τον έντονο προβληματισμό του για την καθυστέρηση στην απόδοση των συντάξεων, παραδεχόμενος ότι «είναι μεγάλο πρόβλημα, μεγάλη αδικία για τους συνταξιούχους, που περιμένουν να βγει η σύνταξή τους». «Δεν μπορεί να λέει ο κ. Βρούτσης ότι θα βγαίνει η σύνταξη με ένα κλικ και να περιμένουν τόσο καιρό οι συνταξιούχοι για τη σύνταξή τους», σημείωσε, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για τα πιεστικότερα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν και οι βουλευτές, οι οποίοι δέχονται τα παράπονα των ανθρώπων αυτών. Η πανδημία επιδείνωσε την κατάσταση, σημείωσε ο κ. Λοβέρδος, επισημαίνοντας ότι και ο ίδιος διαπίστωσε σε επίσκεψή του στο ΙΚΑ Αιγάλεω, έλλειψη υπαλλήλων, αλλά και στοίβες φακέλων στα γραφεία, κάτι, που δεν έχει καμία σχέση με το ψηφιακό κράτος που ευαγγελιζόμαστε, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη συζήτηση του προϋπολογισμού ο κ. Λοβέρδος κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι προσήλθε στη Βουλή με μοναδική διάθεση να πει όχι στα πάντα, που κάνει η κυβέρνηση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σταθερά υψηλά κρούσματα και νεκροί - Τι δείχνουν τα στοιχεία για τη διασπορά του ιού

Πανελλαδικές: Τι αλλάζει - Πότε θα υποβάλλονται τα δύο μηχανογραφικά

Αυστηρό lockdown από σήμερα σε Γερμανία και Λονδίνο - Οι ελπίδες της Ευρώπης στο εμβόλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης