Πρόκληση Πολάκη: Διαφημίζει τσιμπούσι εν μέσω καραντίνας

Πρόκληση Πολάκη: Διαφημίζει τσιμπούσι εν μέσω καραντίνας

«Εμείς θα το γλεντίζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλάσει» αναφέρει στο facebook - Είχα αρνητικό τεστ,  προσθέτει - ΝΔ: Ο Πολάκης παρακινεί τους πολίτες να παρανομήσουν

pollakis
Απτόητος εμφανίστηκε παρά τα νέα, περιοριστικά μέτρα ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος αγνόησε, όπως φαίνεται, κάθε ίχνος κοινωνικής συμμόρφωσης με την καραντίνα.

Τουναντίον, αφού ολοκλήρωσε δύο χειρουργεία, βρέθηκε σε φιλικό σπίτι, τρώγοντας και πίνοντας χωρίς μάσκες, αποστάσεις και σεβασμό στις συστάσεις των ειδικών.

Παρά το υψηλό ιικό φορτίο και στην Κρήτη, «εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει» αντέτεινε ο κ. Πολάκης, ο οποίος δίνει το «παράδειγμα» ως γιατρός και πολιτικός.

ΝΔ: Ο Πολάκης παρακινεί τους πολίτες να παρανομήσουν

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία τονίζει: Ο ιατρός και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν.

Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Πάνω από 90% αποτελεσματικότητα έχει το εμβόλιο των Pfizer και BioNTech

Κορωνοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Κατέληξαν 32 ασθενείς τις τελευταίες ώρες

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Με χάπια και δηλητήριο προσπάθησαν να δολοφονήσουν στο παρελθόν την 50χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης