Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Με χάπια και δηλητήριο προσπάθησαν να δολοφονήσουν στο παρελθόν την 50χρονη

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Με χάπια και δηλητήριο προσπάθησαν να δολοφονήσουν στο παρελθόν την 50χρονη

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος - Η 15χρονη και ο 17χρονος έχουν συλληφθεί και οδηγούνται στον εισαγγελέα - Παραδόθηκε ο 16χρονος συνεργός τους

dolofonia_mana_main
Έντονο είναι το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για την υπόθεση της δολοφονίας της 50χρονης βιοπαλαίστριας στην Αγία Βαρβάρα, μιας και οι αποκαλύψεις του στυγερού εγκλήματος είναι συγκλονιστικές.

Το γεγονός ότι η 15χρονη κόρη της μαζί με άλλους δύο ανήλικους είναι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της καθαρίστριας αλλά και ότι είχαν προσπαθήσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν να τη σκοτώσουν έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη στους συγγενείς και σε όσους τη γνώριζαν.

Η άτυχη 50χρονη όπως φαίνεται από το προφίλ της στα social media αγαπούσε πολύ τον σύζυγό της, ο οποίος όμως έχασε τη μάχη με τον καρκίνο αφήνοντας την 50χρονη μόνη να προσπαθεί να μεγαλώσει τη 15χρονη κόρη τους.
ΦΩΤΟ_4

ΦΩΤΟ_1__1_
Κλείσιμο


Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων η απουσία της 50χρονης από το σπίτι προκειμένου να εργαστεί για να μεγαλώσει την 15χρονη ήταν εκείνη που «έριξε»την ανήλικη μαθήτρια στην κακή επιρροή των φίλων της. Οι προστριβές με τη μητέρα της ήταν καθημερινές, μιας και η 15χρονη δεν υπάκουε σε τίποτα από όσα της έλεγε και της ζητούσε η μητέρα της. Το βράδυ του εγκλήματος σύμφωνα με πληροφορίες η 15χρονη βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο από εκείνο όπου η μητέρα της δεχόταν θανατηφόρες μαχαιριές.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες για την άγρια δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα καθώς τόσο η 15χρονη κόρη της όσο και ο 17χρονος φίλος της συνελήφθησαν και οδηγούνται στον εισαγγελέα μετα τα όσα αποκάλυψαν στους αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε οι δύο ανηλικοί είχαν προσπαθήσει δύο φορές να δολοφονήσουν την άτυχη γυναίκα πριν τελικά να την σκοτώσουν με μαχαίρι το βράδυ της Παρασκευής.

Οι δύο τους, μάλιστα, κατονόμασαν στους αστυνομικούς έναν 16χρονο Έλληνα συνεργό τους ο οποίος, κατά την ομολογία τους, ήταν αυτός που σκότωσε την 50χρονη. Ο 16χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία, αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

Κατά πληροφορίες στην ομολογία τους οι ανήλικοι είπαν ότι αποφάσισαν να κάνουν τη δολοφονία πριν από έναν μήνα.

Αρχικά αγόρασαν χάπια, τα έριξαν στον καφέ της 50χρονης χωρίς όμως να ολοκληρωθούν τα άγρια σχέδιά τους. Η επόμενη απόπειρά τους έγινε με δηλητήριο και όταν απέτυχαν και με αυτον τον τρόπο δολοφονίας, το βράδυ της Παρασκευής φώναξαν τον 16χρονο φίλο τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η 15χρονη και ο 17χρονος έβαλαν τον 16χρονο στο σπίτι, ο 17χρονος ακινητοποίησε την 50χρονη ενώ κοιμόταν και ο 16χρονος την μαχαίρωσε. Η κοπέλα από την πλευρά της υποστήριξε ότι ήταν στο διπλανό δωμάτιο και δεν αντέδρασε καθόλου στη δολοφονία.

Μετά τη σφαγη, μάλιστα, η 15χρονη και ο Ρουμάνος άρπαξαν την κάρτα της μητέρας της και έκαναν αναλήψεις από διάφορα ATM.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο ανήλικοι που έχουν συλληφθεί είπαν ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν τους τελευταίους έξι μήνες όταν η κοπέλα φιλοξένησε τον 17χρονο και η 50χρονη μητέρα αντιδρούσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ομόλογησε η 15χρονη ότι εμπλέκεται στη δολοφονία της μητέρας της

Γιάννα Αγγελοπούλου (ΘΕΜΑ 104.6): Με ενότητα, συμμετοχή, συνεργασία ο εορτασμός για το ‘21

Εμφύλιος στο «στρατόπεδο» Τραμπ: Γιατί έβγαλαν στη σέντρα τον γαμπρό και τη νύφη του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης