Γκερέκου (Θέμα 104,6): «Στόχος να μετριάσουμε όσο γίνεται τις απώλειες στον τουρισμό»

Γκερέκου (Θέμα 104,6): «Στόχος να μετριάσουμε όσο γίνεται τις απώλειες στον τουρισμό»

«Η χώρα μας είναι ασφαλής» τόνισε η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού

gkerekou_antzela
Συγκρατημένα αισιόδοξη για το άνοιγμα του τουρισμού στην Ελλάδα δήλωσε πως είναι η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Άντζελα Γκερέκου μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

Η κ. Γκερέκου ανέφερε πως ξεκίνησαν αρκετά ομαλά τα πράγματα όσον αφορά στην ασφάλεια που, όπως ανέφερε η ίδια, είναι το πρώτιστο μέλημα, τα τεστ που έγιναν, τη ροή στα αεροδρόμια, με διακριτικότητα και με μία ήρεμη διαδικασία.

Δόθηκε η εικόνα μιας οργάνωσης, είπε η κ. Γκερέκου, δηλώνοντας ευχαριστημένη. Όλοι γνωρίζουμε, πρόσθεσε, πως αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ δύσκολο και δεν έχει σχέση με οποιαδήποτε άλλη σύγκριση, όμως, ο στόχος, είπε, είναι να μετριάσουμε όσο γίνεται περισσότερο τις όποιες απώλειες φέτος και να στηριχθεί η τουριστική οικονομία.

Ανέφερε, τέλος, ότι οι μικρές και οι μεσαίες επιχειρήσεις θα νιώσουν το πλήγμα περισσότερο, οπότε χρειάζεται να υπάρχει σταθερή υποστήριξη. Αναφορικά με τα αεροδρόμια η κινητικότητα ήταν καλή όπως υποστήριξε η κ. Γκερέκου, η χώρα μας είναι ασφαλής, τόνισε και πρέπει να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα διατηρώντας αυτή την ασφάλεια και παρακολουθώντας την πορεία καθώς αυτό το καλοκαίρι θα στηριχθούμε πολύ στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Σπάτα - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Ασθενής σεισμική δόνηση 3,5 Ρίχτερ στην Κάσο

Καιρός στην Αθήνα: Ο μίνι καύσωνας καλά κρατεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης