«Επιλέγουμε Ελλάδα» προέτρεψε ξένους και Έλληνες η Άντζελα Γκερέκου μιλώντας στονΘΕΜΑ 104,6 και στον Γιάννη Αντύπα. Η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού τόνισε πως ξεκινάει η εθνική καμπάνια προβολής της χώρας στο εξωτερικό, ενώ φέτος θα ωθεί ιδιαίτερη βαρύτητα και στον εσωτερικό τουρισμό.
Η κυρία Γκερέκου ανέφερε ότι στον ΕΟΤ «είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την εθνική καμπάνια της προβολής της χώρας στο εξωτερικό. Βλέπουμε πως η χώρα μας έχει ένα θετικό πρόσημο στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού και οι Ευρωπαίοι που σκέφτονται να ταξιδέψουν για διακοπές, θα επιλέξουν την Ελλάδα ως πρώτη χώρα, σύμφωνα και με έρευνα που έχει γίνει».
«Η επόμενη περίοδος είναι δύσκολη γιατί πρέπει να κερδίσουμε αυτό το θετικό πρόσημο που έχουμε. Είναι λίγο αχαρτογράφητα τα νερά. Νομίζω όμως ότι θα είμαστε σε θέση να τα αντιμετωπίσουμε όλα με τη μεγαλύτερη ασφάλεια για να κερδίσουμε και αυτό το στοίχημα», τόνισε.
Βαρύτητα στον εσωτερικό τουρισμό
Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΕΟΤ, στόχος είναι η επιβίωση του ελληνικού τουρισμού.«Θα δοθεί αυτή τη χρονιά ιδιαίτερη βαρύτητα στον εσωτερικό τουρισμό. Θα υπάρξει σχετικό πρόγραμμα μεταξύ υπουργείου Εργασίας και Τουρισμού ο κοινωνικός τουρισμός». Μάλιστα, ανέφερε ότι «οι Έλληνες πρέπει αν βοηθήσουν φέτος τον τουρισμό. Επιλέγουμε Ελλάδα γιατί είμαστε κατ’ εξοχήν χωρά που ζει και αναπτύσσεται από τον τουρισμό της».
Αναφερόμενη στο άνοιγμα του τουρισμού, η κυρία Γκερέκου ανέφερε ότι ήδη υπάρχει η μεθοδολογία αλλά και η προετοιμασία.
«Βλέπω τον κόσμο του τουρισμού, ξενοδόχους και εργαζόμενους που είναι οι ήρωες της επόμενης μέρας που θα επωμιστούν μεγάλο κομμάτι διαχείρισης της κρίσης. Θα δουλέψουμε σε συνθήκες που δεν έχουμε συνηθίσει και θα είναι αυτοί που θα πάρουν στις πλάτες τους όσο μπορούν περισσότερο το θέμα του ελληνικού τουρισμού ώστε να μην έχει μεγάλες απώλειες και ζημίες. Φέτος επιλέγουμε Ελλάδα, οπωσδήποτε!», επισήμανε.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.