Μαρκόπουλος (ΘΕΜΑ 104,6): «Αν ασκηθεί δίωξη στον Παπαγγελόπουλο θα συμπαρασύρει όλους τους ύποπτους»

Μαρκόπουλος (ΘΕΜΑ 104,6): «Αν ασκηθεί δίωξη στον Παπαγγελόπουλο θα συμπαρασύρει όλους τους ύποπτους»

Χαρακτήρισε πάγια τακτική τη δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων και τις ψευδείς διαρροές

markopoulos
Την άποψη πως αν ασκηθεί ποινική δίωξη στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, θα συμπαρασύρει μαζί και όσους θεωρήθηκαν ύποπτοι στην συγκεκριμένη υπόθεση, εξέφρασε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Ο κ. Μαρκόπουλος, όντας και ο ίδιος μέλος της προανακριτικής επιτροπής, αναφέρθηκε στις έμμεσες απειλές Παπαγγελόπουλου για «δίκες της Νυρεμβέργης και παραλληλισμό με Ναζί» λέγοντας πως η στάση του αυτή καταδεικνύει το τι συνέβαινε όταν ο κ. Παπαγγελόπουλος είχε θέσεις ευθύνης.

Κατόπιν της απόφασης του επιστημονικού συμβουλίου ότι ορθά κλήθηκε ο κ. Παπαγγελόπουλος στην παροχή των εξηγήσεων, ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε πως «περνάμε στην κορωνίδα αυτής της υπόθεσης, ακούγοντας και τον ίδιο με το τεκμήριο πάντα της αθωότητας που πρέπει να έχει».

Πρόσθεσε δε, πως αν ασκηθεί ποινική δίωξη στον κ. Παπαγγελόπουλο, συμπαρασύρει όλους τους υπόλοιπους ακόμα και τα μη πολιτικά πρόσωπα, οπότε, όπως είπε ο κ. Μαρκόπουλος, κάποιοι έχουν βιαστεί να πανηγυρίσουν.

Χαρακτήρισε, τέλος, πάγια τακτική τη δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων και τις ψευδείς διαρροές, κάνοντας λόγο για «παιχνίδι πόλωσης» και συμβολισμούς που παραπέμπουν στο 1989, τονίζοντας πως η επιτροπή συνεχίζει κανονικά τη δραστηριότητα της.

Ειδήσεις σήμερα: 

Θέμα ημερών οι αντικαταστάσεις υπουργών

Μνημόσυνο για τον Ανδρέα Παπανδρέου στις 23 Ιουνίου

Μητσοτάκης: Περιμένουμε τουρίστες από το Ισραήλ μετά την 1η Αυγούστου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης