Διαμαρτύρεται και πάλι ο Τσοβόλας για μεθοδεύσεις σε βάρος του Παπαγγελόπουλου

Διαμαρτύρεται και πάλι ο Τσοβόλας για μεθοδεύσεις σε βάρος του Παπαγγελόπουλου

Πυρά του κατά της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ εξαπολύει ο συνήγορος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, κάνοντας λόγο «προειλημμένες αποφάσεις»

papagelopoulos_ar
Ο Δημήτρης Τσοβόλας, συνήγορος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, επανέλαβε και σήμερα τα λεκτικά πυρά του κατά της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, επισημαίνοντας ενδεικτικά ότι βιάζονται να κλείσουν τις εργασίες της κοινοβουλευτικής επιτροπή της Βουλής για την σκευωρία της Novartis, «με παράνομες μεθοδεύσεις για να υλοποιήσουν τις προειλημμένες αποφάσεις τους».

Η πλήρης δήλωση του κ. Τσοβόλα έχει ως εξής:

«Δεν έχουν τελειωμό οι εν γνώσει των βουλευτών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, μελών της Κοινοβουλευτικής Προκαταρκτικής Επιτροπής παράνομες μεθοδεύσεις που γίνονται για να στήσουν την σκευωρία τους κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και να καλύψουν το σκάνδαλο της NOVARTIS. Το Επιστημονικό Συμβούλιο ομόφωνα γνωμοδότησε ότι ο ύποπτος τέλεσης αδικημάτων καλείται προς παροχή εξηγήσεων, εφόσον έχουν συλλεγεί επαρκή στοιχεία τα οποία πρέπει να τίθενται στη διάθεση του καλούμενου. Δηλαδή αυτός καλείται τελευταίος.

Στην προκειμένη περίπτωση, μετά την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής για διεύρυνση των κατηγοριών, τον πρώτο που κάλεσε η Κοινοβουλευτική Προκαταρκτική Επιτροπή προς παροχή εξηγήσεων ήταν ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, χωρίς να έχουν προηγηθεί οι αναγκαίες προανακριτικές ενέργειες (εξετάσεις μαρτύρων για τα νέα αδικήματα, συλλογή εγγράφων κ.λπ.).»

Ειδήσεις σήμερα

Μειωμένη η πιθανότητα ευαισθησίας στον κορωνοϊό για τις ηλικίες κάτω των 20 ετών

Ανακινούν θέμα «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη

Κομισιόν: Ξεκινάει έρευνες για αντιμονοπωλιακούς κανόνες του App Store της Apple
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης