Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βγήκε και τραγούδησε «Στον δρόμο με Αγάπη»: Τη χειροκρότησε ο Πρωθυπουργός μπροστά στο Μαξίμου

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βγήκε και τραγούδησε «Στον δρόμο με Αγάπη»: Τη χειροκρότησε ο Πρωθυπουργός μπροστά στο Μαξίμου

Η «συναυλία εν κινήσει» πάνω στο ανοικτό μέρος του φορτηγού ξεκίνησε γύρω στις 11.00 το πρωί  από την Τεχνόπολη στο Γκάζι με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, να δίνει το σύνθημα

maksimou_ar
Μια διαφορετική συναυλία στις μέρες του κορωνοϊού και της καραντίνας, παρουσιάζει από το πρωί  η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πάνω σε ένα φορτηγό που περνά  μέσα από δρόμους και γειτονιές της Αθήνας. Η «συναυλία εν κινήσει» πάνω στο ανοικτό μέρος του φορτηγού ξεκίνησε από την Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη τραγουδίστρια, μπροστά από το όχημα με το μήνυμα «Στον δρόμο με Αγάπη». «Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!»













Ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα και στο Μέγαρο Μαξίμου.
Κλείσιμο
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, έκανε μια στάση στην Ηρώδου Αττικού. Ο Πρωθυπουργός βγήκε από το γραφείο του για να συγχαρεί για την πρωτοβουλία, να ακούσει και να χειροκροτήσει.

alkistis9
alkistis18
alkistis11
alkistis8
alkistis6
alkistis2






Το φορτηγό έκανε στάσεις μπροστά από τα νοσοκομεία αναφοράς, «Ευαγγελισμός» και «Σωτηρία» όπου γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε live μετάδοση μέσω Facebook





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης