Νίκη Θωμοπούλου – Γιάννης Μαρακάκης: Η πρώτη ανάρτηση από τη γέννηση της κόρης τους

Νίκη Θωμοπούλου – Γιάννης Μαρακάκης: Η πρώτη ανάρτηση από τη γέννηση της κόρης τους

«Ευτυχισμένη που φέραμε στον κόσμο ένα μοσχαράκι (4.130 κιλά και 57 πόντους!!!) υγιέστατο και (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) πανέμορφο - και το πιο σπουδαίο - με φυσιολογικό τρόπο!», γράφει στο μήνυμά της

Marakakis-Thomopoylou
Την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε πριν από λίγα λεπτά η Νίκη Θωμοπούλου σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη που στις 16 Μαρτίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Στο αισιόδοξο μήνυμά της αναφέρεται φυσικά και στις δύσκολες ώρες που βιώνουμε λέγοντας πως θα το ξεπεράσουμε.

«Welcome to this crazy world, lil one ? Και μέσα στις δυσκολίες των καιρών γεννιέται πάντα η ελπίδα! Και έχει το πιο ωραίο μπουγελοφατσάκι . Ευτυχισμένη που φέραμε στον κόσμο ένα μοσχαράκι (4.130 κιλά ?ᅫᄎαι 57 πόντους!!!) υγιέστατο και (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) πανέμορφο - και το πιο σπουδαίο - με φυσιολογικό τρόπο! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου γιατρό @dimitriskoleskas και την υπερκαταπληκτική μου μαία @enta_mpaka για τη στήριξη και τη βοήθεια τους τις στιγμές του τοκετού που εξαντλήθηκε το κουράγιο και η επιμονή να συνεχίσω να προσπαθώ.
Και φυσικά.. όλα αυτά δε θα τα κατάφερνα χωρίς τον άντρα της ζωής μου.. πιο δυνατός από ποτέ δίπλα μου», γράφει στο  μήνυμα που συνοδεύει την όμορφη φωτογραφία.


Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Πόρτα-πόρτα οι έλεγχοι για την καραντίνα όσων έρχονται από το εξωτερικό

Κορωνοϊός: Πώς η αναμέτρηση Αταλάντα-Βαλένθια στο Μιλάνο... «θέρισε» το Μπέργκαμο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης