Η Ειρήνη Στεριανούέγινε ευρέως γνωστή μέσω της συμμετοχής της στον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model. Φέτος, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αποφάσισε να δοκιμαστεί σε έναν νέο χώρο, αυτόν της υποκριτικής.
Η Ειρήνη Στεριανού συμμετέχει στην παράσταση «Ακραίο Ερωτικό Πάθος» σε σκηνοθεσία του Τάσου Μπαγλατζή. Το ψυχολογικό και αστυνομικό θρίλερ έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο θέατρο ΠΚ.
Μια από τις σκηνές που συζητήθηκαν, ήταν ανάμεσα στην Ειρήνη Στεριανού και την Αθηνά Βαλκώνη. Οι δύο γυναίκες κατά τη διάρκεια της παράστασης φιλιούνται στο στόμα.
Η Ειρήνη Στεριανού μίλησε στην εφημερίδα Espresso και για τη συγκεκριμένη σκηνή, εξομολογήθηκε: «Δεν μου ήταν δύσκολο καθόλου. Το είδα καθαρά επαγγελματικά και μου βγήκε φυσικά, μπορώ να πω. Εν τω μεταξύ το φιλί ήταν στιγμιαίο, δεν διήρκεσε πολλή ώρα, οπότε μια χαρά. Όταν το είδα στο κείμενο, δεν αγχώθηκα. Για το μόνο που φοβήθηκα ήταν μήπως υπάρχει ερωτική σκηνή ή γυμνό. Δεν μπορώ να κάνω ερωτική σκηνή και να είναι γυμνή, να φαίνονται το στήθος και τα απόκρυφα. Γυμνή ούτε φωτογράφιση δεν θέλω να κάνω. Με εσώρουχα δεν έχω θέμα, έχω κάνει. Και στο “GNTM” όλο τέτοια κάναμε».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.