Ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης εξήγησε ξανά ότι δεν έχει δυσλεξία

Ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης εξήγησε ξανά ότι δεν έχει δυσλεξία

«Ήταν γύρω στις 30 σελίδες και δεν προλάβαινα να τις διαβάσω μέσα στα 10 λεπτά που έπρεπε να δώσω μια απάντηση» είπε, αναφερόμενος στην πολυσυζητημένη viral ομιλία του σε εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο

georgoulis
Στις Βρυξέλλες συνάντησε τον Αλέξη Γεωργούλη η κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και η Ειρήνη Αρβανίτη. «Την πρώτη φορά που ήρθα στις Βρυξέλλες, δεν ήξερα τι ακριβώς συμβαίνει εδώ μέσα. Κάθισα και απλά κοιτούσα τον κόσμο και με έπιασε ένας ενθουσιασμός. Αν συζητούσαμε πριν δέκα χρόνια ότι θα ήμουν Ευρωβουλευτής, θα έλεγα είναι αστείο» ανέφερε ο ίδιος.

Για την viral ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο-για τους λάθος λόγους- ο Αλέξης Γεωργούλης σχολίασε: «Δεν σχετίζεται η ομιλία μου με την δυσλεξία. Αν το κάνεις είναι ανήθικο. Τρολάρεις μια ομάδα που δεν θα έπρεπε. Αν ήσουν μέσα στην αίθουσα, δεν θα υπήρχε αυτή η αντιμετώπιση. Νομίζω ότι με περιμένουν στη γωνία, για να αντλήσουν δημοσιότητα μέσω του σχολίου». Τέλος δήλωσε: «Δεν αφήνω την ιδιότητα του ηθοποιού για να αποκτήσω μια νέα. Απλά εξελίσσονται τα πράγματα. Η μια μέρα φέρνει την άλλη. Με το YFSF έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις. Έδειξα το ενδιαφέρον μου, είναι μια εκπομπή που μου αρέσει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης