Τις πρώτες τους δηλώσεις στις κάμερες έκαναν λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι δυο νικήτριες του GNTM 2.
H Άννα-Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπανκό μίλησαν στην κάμερα για την ανατροπή που είχαμε στο τελικό αποτέλεσμα του GNTM. «Νιώθουμε μοναδικές γιατί είμαστε δύο διαφορετικές κοπέλες οπότε η καθεμία έχει να δώσει κάτι ξεχωριστό» είπε η Άννα Μαρία με την Κάτια να συμφωνεί.
Οι δύο νικήτριες μίλησαν και για το πώς θα αξιοποιήσουν το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ που θα μοιραστούν. Η Άννα-Μαρία θέλει να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες και στη συνέχεια θα τα επενδύσει. Η Κάτια, από την άλλη, θέλει να κάνει κάποιες σπουδές και ίσως και αυτή μία μικρή επένδυση!
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.