GNTM - Οι νικήτριες: Με πιάνο και γαλλικά η Άννα-Μαρία - Εxtreme sports η Κάτια

GNTM - Οι νικήτριες: Με πιάνο και γαλλικά η Άννα-Μαρία - Εxtreme sports η Κάτια

Δείτε τις νικήτριες του GNTM 2 στις πρώτες τους οντισιόν μέσα από βίντεο και φωτογραφίες - Ποιες είναι, πώς έφτασαν στη νίκη, το απρόσμενο φινάλε και το «κράξιμο» στο Twitter για το πρωτοφανές αποτέλεσμα με τις δύο νικήτριες - Η τηλεθέαση του GNTM στον τελικό άγγιξε το 64,1%

katia-anna-maria0_3
Το φετινό GNTM, εκτός από πολλές ίντριγκες, «μαλλιοτραβήγματα» μεταξύ των κοριτσιών και ανατροπές, είχε και ένα απρόσμενο φινάλε που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί. Όταν η Βίκυ Καγιά κλήθηκε να ανακοινώσει ποιο είναι το επόμενο κορυφαίο μοντέλο της Ελλάδας, η αμηχανία της ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη καθώς δεν μίλησε για μια νικήτρια αλλά για δύο.

Η κριτής του GNTM 2 ανακοίνωσε πως «έπεσε» το σύστημα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και ως εκ τούτου η παραγωγή αποφάσισε να δώσει τη νίκη στην Άννα-Μαρία Ηλιάδου  και την Κάτια Ταραμπάνκο, που ισοβαθμούσαν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Οι δύο διαγωνιζόμενες, λοιπόν, μοιράστηκαν την πρώτη θέση και φυσικά το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Βεβαίως, όπως ήταν αναμενόμενο, στο twitter έγινε ο κακός χαμός με τους χρήστες να κάνουν λόγο για στημένο παιχνίδι και για φιάσκο.

Τα προφίλ των κορυφαίων Greek Next Top Model
Ποια είναι όμως τα κορίτσια που μετά από τόσες δοκιμασίες και... κακουχίες κατάφεραν να κερδίσουν τον πολυπόθητο τίτλο. Τόσο η Άννα Μαρία Ηλιάδου όσο και η Κάτια Ταραμπάνκο από την πρώτη τους οντισιόν στο ριάλιτι μοντέλων είχαν δείξει πως ήρθαν στον διαγωνισμό για να κερδίσουν και μάλιστα πατώντας επί... πτωμάτων.

Άννα-Μαρία Ηλιάδου
Η πιο μικρή της παρέας, η Άννα-Μαρία, έδειξε από νωρίς πως έχει τη στόφα μοντέλου. Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου είναι το κορίτσι με τα γαλλικά και το πιάνο, όπως είχε πει στην οντισιόν της και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ κατάφερε να περάσει με 4 «ναι» χωρίς καν να χρειαστεί να φορέσει μαγιό -το έβαλε τελικά, αλλά μόνο και μόνο για να την αποθεώσουν περισσότερο οι κριτές.

Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου είναι 18 ετών, με ύψος 1,77 μέτρα και μένει στην Αθήνα. Η μητέρα της είναι μισή Ελληνίδα, μισή Ρωσίδα, ενώ ο πατέρας της είναι Έλληνας. Η αγαπημένη της ενασχόληση είναι το πιάνο -παίζει εδώ και 12 χρόνια και, όπως είπε και η ίδια στο βίντεο της οντισιόν της, η μουσική είναι για την ίδια ένας τρόπος έκφρασης. Ο αγαπημένος της συνθέτης είναι ο Μπετόβεν γιατί, όπως λέει, «τα έργα του είναι πιο κοντά σε μένα». Όταν παίζει πιάνο, φεύγει όλο της το άγχος και ηρεμεί. Το πιάνο την κάνει να ξεφεύγει από τις σκέψεις της καθημερινότητας.

Κλείσιμο
Anna_Maria_Iliadou
Anna_Maria
Anna_Maria1
Anna_Maria2
Anna_Maria3
Anna_Maria4


Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου έχει επαφή με τον χώρο του μόντελινγκ καθώς από τα 14 της χρόνια έχει περπατήσει σε αρκετές πασαρέλες για διάφορους σχεδιαστές. Είναι κάτι που της αρέσει πάρα πολύ και θέλει να το συνεχίσει. Όταν ποζάρει στον φακό, νιώθει άνετα, διότι είναι κάτι που το έχει συνηθίσει πλέον και δεν αγχώνεται. Πρωταρχικός της στόχος, όπως είχε αποκαλύψει στην οντισιόν της, ήταν να μπει στο σπίτι του GNTM 2 για να δοκιμάσει τις αντοχές και τις δυνατότητές της, ενώ ήθελε να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορούσε στον διαγωνισμό. Και πού να το φανταζόταν τότε ότι τελικά θα κατακτούσε την κορυφή και θα γινόταν το νέο Next Top Model της Ελλάδας.

Δείτε την πρώτη της οντισιόν

GNTM 2  Η audition της Άννα Μαρία Ηλιάδου  9/9/19


Κάτια Ταραμπάνκο
Από την άλλη η 22χρονη Κάτια Ταραμπάνκο από την αρχή του παιχνιδιού και παρά τον εκρηκτικό της χαρακτήρα είχε μια σταθερή πορεία μέσα στο GNTM 2, και δεν ήταν λίγες οι φορές που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία στις δοκιμασίες αποχώρησης. Και για εκείνη ο χώρος της μόδας δεν της ήταν άγνωστος.

Από την πρώτη της οντισιόν είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει και τους τέσσερις κριτές. Ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε πως την γνώριζε και πως ήταν εκείνος που την προέτρεψε να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας. Η Κάτια δουλεύει από τα 16 της ως μοντέλο σε διαφημιστικά και φωτογραφίσεις, χωρίς όμως να έχει κάνει περιοδικά.

Katia_Tarampanko
Katia
Katia1
Katia2
Katia3
Katia4


Είναι 22χρονών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Αγαπά τον αθλητισμό, και ιδιαίτερα τα extreme sports, και ανάλογα με την εποχή ασχολείται με το τένις, την ιππασία, το σκι, το wakeboard και τη σκοποβολή. Η Κάτια έχει δύο μεγάλα όνειρα, να πρωταγωνιστήσει σε ταινία βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη και να ποζάρει για το εξώφυλλο της Vogue. Πριν από το GNTM 2, η Κάτια είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Η Επιστροφή» που υποδυόταν τη «Ναταλία». Μάλιστα κατά τη φωτογράφισή της ως «χήρα» έδειξε το υποκριτικό της ταλέντο και ξεχώρισε.

Σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, η Κάτια είχε ως μόνο στόχο τη νίκη και σε κάθε δοκιμασία έδινε τον καλύτερό της εαυτό. Ακόμα και όταν της έδιναν το disavantage, η Κάτια το έβλεπε ως ευκαιρία να λάμψει και τα πήγαινε καλύτερα, παίρνοντας, μάλιστα, και την καλύτερη φωτογραφία, κάτι που την οδήγησε στην πρωτιά, έστω και κατά το ήμισυ.

Δείτε την πρώτη οντισιόν της Κάτιας Ταραμπάνκο

GNTM 2 | Η audition της Κάτιας


Τι θα κερδίσουν οι δυο νικήτριες του GNTM 2
Η Κάτια και η Άννα Μαρία θα μοιραστούν το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ και θα υπογράψουν μονοετές συμβόλαιο με την εταιρεία καλλυντικών Dust and Cream, καθώς και συμβόλαιο με το πρακτορείο Place Models στο Αμβρούργο στη Γερμανία.

Η τηλεθέαση του GNTM στον τελικό άγγιξε το 64,1%
Απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης! Τι νούμερα σημείωσαν οι Άγριες Μέλισσες; O χθεσινοβραδινός τελικός του GNTM 2 τα είχε όλα... Ανατροπές, απρόοπτα, δύο νικήτριες αλλά και πολύ υψηλή τηλεθέαση.  Σύμφωνα με τα μηχανάκια της Nielsen, η τηλεθέαση του ριάλιτι μοντέλων λίγο πριν το φινάλε έφτασε στο 64,1%. Μοναδικός ισχυρός αντίπαλος ήταν οι «Άγριες Μέλισσες», οι οποίες, αν και πληγώθηκαν στο δυναμικό κοινό, κράτησαν γερά στο σύνολο.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Greece's Next Top Model 42,6%
Άγριες Μέλισσες 23,7%

ΓΕΝΙΚΟ
Άγριες Μέλισσες 35,5%
Greece’s Next Top Model 33,2%
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης