Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Δεν πήρα ποτέ 10.000 ευρώ το επεισόδιο

bourdoumis

Ο ηθοποιός είπε πως δεν κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις στις δουλειές του

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έδωσε συνέντευξη στην Page 2 και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την τηλεόραση αλλά και για τις οικονομικές διαπραγματεύσεις που κάνει.

- Είσαι σκληρός στις οικονομικές σου διαπραγματεύσεις;
Οχι. Νομίζω ότι θα έπρεπε να ήμουν πιο διεκδικητικός στις οικονομικές μου διαπραγματεύσεις. Τώρα τελευταία έχω μάθει να εκτιμώ λίγο καλύτερα τον εαυτό μου και να τον τοποθετώ εκεί που του αξίζει. Αλλά και πάλι δεν είμαι παράλογος στις απαιτήσεις μου. Ύστερα από είκοσι χρόνια στον χώρο ξέρω πια πώς κινείται η αγορά. Αλλά αν δω μια καλλιτεχνική ευκαιρία, μπορεί να κάνω πίσω στις οικονομικές μου απαιτήσεις.Και αυτό δεν αφορά μόνο στις επιλογές μου στην τηλεόραση, αλλά κυρίως στο θέατρο. Ήξερα όταν επέλεξα να παίξω στο Από Μηχανής Θέατρο ότι η αμοιβή μου θα ήταν πολύ μικρότερη απ’ ό,τι αν έπαιζα σε μια κεντρική σκηνή. Αλλά έχω τη χαρά και την τιμή να παίζω με τον Νικήτα Τσακίρογλου και τον Χρήστο Βαλαβανίδη στην «Προσωπική συμφωνία», που είναι ένα υπέροχο έργο του Ρόναλντ Χάργουντ, το οποίο παίζεται για δεύτερη χρονιά.

- Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει πει ότι κάποτε οι ηθοποιοί έπαιρναν 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Ισχύει;
Είναι ελάχιστοι οι ηθοποιοί που πήραν αυτά τα ποσά. Ο Απόστολος, που είναι και πιο παλιός από εμένα κι έχει ζήσει τις χρυσές εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης, μπορεί να έπαιρνε 10.000 ευρώ. Εγώ δεν πήρα ποτέ ένα τέτοιο ποσό. Μιλάμε για μια περίοδο που δεν υπήρχαν τα social media και ο ηθοποιός μπορούσε να είναι σταρ, άρα να διεκδικήσει μια μεγάλη αμοιβή. Ακόμα κι εμένα με θυμάμαι, όταν ήμουν στο σχολείο, να παρακολουθώ το «Λόγω τιμής» και να μιλάω με δέος για τον Μαρκουλάκη και τον Κούρκουλο, που ήταν οι νέοι πρωταγωνιστές της εποχής. Τώρα πια οι ηθοποιοί δεν είναι μύθοι όπως ήταν κάποτε.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

αφιλότιμος

είπε το συριζονούμερο.

Αυτό

Μας έλειπε

tasos

παρε 10 ευρω και ευχαριστημενος να εισαι

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

olgakefalogiannharth

Καλοκαίρι του 2019. Λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο η Ολγα Κεφαλογιάννη και ο Μάνος Πενθερουδάκης βρίσκονταν για μία ακόμη φορά στην Κρήτη, ιδιαίτερη πατρίδα και των δύο. Ξεκινούσαν την ημέρα τους από το παραθαλάσσιο χωριό Πάνορμος Μυλοποτάμου, όπου διατηρούν εξοχικό, περίπου 20 χλμ. ανατολικά του Ρεθύμνου, απολάμβαναν βουτιές σε ερημικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά και έκλειναν τα βράδια τους παρέα με φίλους, παραδοσιακούς μεζέδες και τσικουδιά στα πάντα φιλόξενα σοκάκια της παλιάς πόλης.