Αντιδράσεις για το θεατρικό ντεμπούτο της Ειρήνης Καζαριάν: Δείτε εικόνες από τις πρόβες της

Αντιδράσεις για το θεατρικό ντεμπούτο της Ειρήνης Καζαριάν: Δείτε εικόνες από τις πρόβες της

Πρόκειται για έργο βασισμένο στο «Κουκλόσπιτο» του Χένρικ Ίψεν

201909181247100_7745_1792019
Η Ειρήνη Καζαριάν θα δοκιμάσει τις δυνατότητες της στο θεατρικό σανίδι και έχει προκαλέσει... αντιδράσεις.  Το μοντέλο λαμβάνει μέρος στη θεατρική παράσταση "Κούκλες" που ανεβαίνει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Φουαγιέ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε σκηνοθεσία Νικόλα Ανδρουλάκη. Σήμερα η νικήτρια του GNTM έκανε δηλώσεις  για το νέο της επαγγελματικό βήμα και το τρολάρισμά της σε δημοσιογράφο σχολιάστηκε αρνητικά.


Το εν λόγω απόσπασμα σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας που ξέσπασε κατά της Καζαριάν. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, είναι ντροπή. Αυτό το κορίτσι, κατ’ αρχήν, δεν είναι όμορφο. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, για μένα δεν είναι όμορφη. Το παιδί αυτό σου λέει ότι δεν είναι ανάγκη να σπουδάσω για να κάνω κάτι. Ζούμε, λέει, σε άλλη κοινωνία, σε σύγχρονη κοινωνία. Το μήνυμα που περνάει είναι ότι στη σύγχρονη κοινωνία, αν περάσεις από ένα ριάλιτι είτε λέγεσαι Ντάνος είτε Καζαριάν, μπορείς να γίνεις ηθοποιός, παρουσιαστής», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.


Ο Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος στη Φαίη Σκόρδα και ρωτήθηκε σχετικά με τη νέα καριέρα της Καζαριάν. Όπως είπε, δεν γνώριζε για τη θεατρική παράσταση που θα παίξει, όμως εξήγησε: «Το δικαίωμα να εκτεθούν το έχουν όλοι, την ικανότητα, όμως, την έχουν ελάχιστοι. Θα φανεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα, τα έργα του Ίψεν. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Εγώ δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Το ότι το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι αν έχω το δικαίωμα να εμφανιστώ. Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν»!

Όσο για το αν είναι σωστή η απόψη της περί σπουδών, είπε: «Θα μπορούσε να μην είναι προϋπόθεση οι σπουδές;», ρώτησε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά και ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Σπουδών με την έννοια την κανονική όμως, όχι με την έννοια των ψευτοσπουδών. Εσωτερικού αγώνα. Είναι λίγο πιο σύνθετο πράγμα αυτό. Δεν είναι μόνο ότι πάω σε μία σχολή 3 χρόνια, λείπω τις μισές μέρες, πληρώνω και παίρνω ένα χαρτί».


Παρακάτω δείτε την Ειρήνη Καζαριάν στις πρόβες:

201909181247450_7746_IRINI_KAZARIAN_1792019
201909181240270_7703_IRINI_KAZARIAN_1792019
201909181241460_7708_1792019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης