Η Χάιντι Κλουμπροετοιμάζεται... πυρετωδώς για το γάμο της με τον κιθαρίστα Τομ Κάλιτζ τον επόμενο μήνα στο σκάφος ενός φίλου τους στο Κάπρι.
Το ζευγάρι που είχε δει παντρευτεί κάτω από άκρα μυστικότητα τον περασμένο Φεβρουάριο σε δημαρχείο του Λος Άντζελες θέλει τώρα να κάνει πιο ανοιχτό γάμο έχοντας στο πλευρό αγαπημένα του πρόσωπα.
Η Γερμανίδα καλλονή που θέλει να έχει μαυρίσει απολαμβάνει τα χάδια του ήλιου τόπλες και με ένα στρινγκ μαγιό κάνοντας ταυτόχρονα και όλες τις ετοιμασίες.
Όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram η Χάιντι την ώρα που κάνει ηλιοθεραπεία και ταυτόχρονα κρατά σημειώσεις και κλείνει εκκρεμότητες για διάφορα θέματα που αφορούν τον γάμο της.
Σε ένα άλλο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δείχνει το κινητό της τηλέφωνο, ένα πακέτο με σημειώσεις και ένα στυλό με φόντο την πισίνα, του σπιτιού της πιθανότατα, και την λεζάντα: «Κάνοντας ηλιοθεραπεία και κρατώντας σημειώσεις για πράγματα που πρέπει να κάνω για τον γάμο».
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.