Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο της περνάει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, δημοσιεύοντας γιορτινές εικόνες στα social media με το παιδί της.
Την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα κοινό στιγμιότυπο με τον τριών μηνών γιο της, με τους δύο να ποζάρουν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κρατούσε αγκαλιά το παιδί της, ενώ παράλληλα τον φιλούσε. Με χιούμορ έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Δεν είχε μελομακάρονο emoji» καθώς είχε καλύψει με ένα cookie το πρόσωπο του παιδιού της.
Αναφερόμενη πιο συγκεκριμένα στον γιο που απέκτησε με τον Κίμωνα Κουρή, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δήλωσε: «Από τη στιγμή που ήρθε, είναι κάθε μέρα γιορτή. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά θα είναι ακόμα πιο ζεστές και πιο φωτεινές οι γιορτές, δεν ξέρω τι να πω. Υπάρχουν πάρα πολλά συναισθήματα πρωτόγνωρα που δεν τα φανταζόμουν. Ανακαλύπτω κι εγώ τον εαυτό μου μαζί με το μωράκι, γνωρίζω εκείνο και εμένα σε έναν νέο ρόλο, σίγουρα έχουν αλλάξει πράγματα. Έχουμε καταλήξει στο όνομα, αλλά είναι νωρίς ακόμα».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.