Πρώτη γεύση από το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Πρώτη γεύση από το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Το κανάλι του Αμαρουσίου παρουσίασε τα πρώτα δείγματα του νέου προγράμματος που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο

z-makrypoylia
Ο στόχος του ΑΝΤ1 είναι να μπει το πρόγραμμά του σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια. Και η συνταγή είναι ένα πρόγραμμα που θα ξεκινά στις 6 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 2 μετά τα μεσάνυχτα καθημερινά. Ενα πρόγραμμα που θα τα έχει όλα: ενημέρωση, ψυχαγωγία με μυθοπλασία, σόου, μαγκαζίνο και εκπλήξεις. Στην πρώτη επίσημη παρουσίαση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, ο Διευθυντής Προγράμματος του καναλιού Τζώρτζης Ποφάντης άνοιξε τα χαρτιά του, έλυσε απορίες και έκλεισε μέτωπα που είχαν μείνει ανοιχτά λόγω φημών.



Ετσι λοιπόν το πρόγραμμα παραδοσιακά θα ξεκινά με τον “πατριάρχη” Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος για 28η σεζόν θα ξυπνά το τηλεοπτικό κοινό στις 6 το πρωί με το «Καλημέρα Ελλάδα» δίνοντας τον παλμό της επικαιρότητας. Ακολουθεί στις 10 ο πρωταθλητής της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης, “Το Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά για 7η σεζόν και την ομάδα της εκπομπής της. Στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων παραμένουν ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Μαρία Σαράφογλου και η Ρίτσα Μπιτζόγλη.



Σταθερά στη θέση τους τα τηλεπαιχνίδια «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και «Still Standing» με την Μαρία Μπεκατώρου τα οποία ήταν slot winners. Νέα είσοδος στο πρόγραμμα η εκπομπή με φάρσες «My best friend's fear» με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα αλλά και το “Football stories” με τους Γιώργο Λέντζα και Αργύρη Κουρτίδη. Στη late night ζώνη του σταθμού θα συνεχίσει με ανανεωμένη εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ενώ το σόου που θα αναμετρηθεί με τα αντίστοιχα talent show των άλλων καναλιών θα είναι το “Final Four” με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια και τετραμελή επιτροπή για τις θέσεις της οποίας έχουν γίνει κρούσεις μεταξύ άλλων και στους Μιχάλη Χατζηγιάννη και Ελεονώρα Ζουγανέλη.



Στην μυθοπλασία δυνατή η παρουσία των κωμικών σειρών με το “Πέτα τη φριτέζα” και “Μην ψαρώνεις” να συνεχίζουν για δεύτερη σεζόν και μία νέα σειρά το “Αν ήμουν πλούσιος” να εντάσσεται άμεσα στο πρόγραμμα. Παρούσα και η καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» με ανανεωμένο καστ και βέβαια εντυπωσιακή είσοδο θα κάνει η σειρά εποχής «Αγριες μέλισσες» που αποτελεί και ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του καναλιού. Από τον Ιανουάριο του 2020 αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα «Το Καφέ της Χαράς» με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων που συμπληρώνει ο ΑΝΤ1 ενώ τότε περίπου θα αρχίσει και ο νέος κύκλος του «Your face sounds familiar» με την Μαρία Μπεκατώρου. Στο β' μισό της σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο Τζώρτζης Ποφάντης, αναμένεται να ενεργοποιηθεί η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου όπως και η συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή πάνω σε μία νέα ιδέα.



Παράλληλα ανακοινώθηκε και η ίδρυση Ακαδημίας Σεναρίου από τον ΑΝΤ1 με στόχο την εκπαίδευση και την ανάδειξη νέου αίματος στο χώρο του σεναρίου κάτι που έχει μεγάλη ανάγκη η ελληνική παραγωγή.


Τέλος, σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Acun Medya ο διευθυντής προγράμματος διευκρίνισε πως μάλλον δεν υπάρχει πλέον χώρος για τα προγράμματα της τούρκικης εταιρείας παραγωγής λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά, «στη στρατηγική μας δε χωράνε τέτοια πράγματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης