Η Κιμ Καρντάσιαν παρουσίασε τη νέα σειρά εσωρούχων της και... εξόργισε πολλούς Ιάπωνες!

Η Κιμ Καρντάσιαν παρουσίασε τη νέα σειρά εσωρούχων της και... εξόργισε πολλούς Ιάπωνες!

Αρκετοί χρήστες στα social media θεωρούν ότι το όνομα της νέας σειράς shapewear προσβάλλει τον πολιτισμό τους

shape
Έξαλλοι είναι πολλοί Ιάπωνες με την Κιμ Καρντάσιαν, μετά τα «αποκαλυπτήρια» της νέας σειράς εσωρούχων που η τηλεπερσόνα «ετοίμαζε» τον τελευταίο χρόνο.

H αγάπη της πληθωρικής συζύγου του Κάνιε Γουέστ για τα shapewear (εσώρουχα που αποτελούνται συνήθως από λαστέξ, προσφέρουν ανόρθωση και κολακεύουν τη γυναικεία φιγούρα) είναι γνωστή από παλιά. Δεν είναι λοιπόν παράξενο που η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να βάλει την υπογραφή της σε μια σειρά τέτοιων εσωρούχων, επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο το οικογενειακό brand που της αποφέρει εκατομμύρια δολάρια ετησίως.




Το όνομα όμως που επέλεξε η πιο γνωστή Καρντάσιαν για τα νέα, πρωτοποριακά shapewear της προκάλεσε αρκετά αρνητικές αντιδράσεις στα social media. «Βαφτίζοντας» τη σειρά εσωρούχων της Kimono, η τηλεπερσόνα κατάφερε να εξοργίσει πολλούς Ιάπωνες που, πρώτον, δεν βρίσκουν καμία ομοιότητα ανάμεσα στα εσώρουχα και το παραδοσιακό τους ένδυμα και, δεύτερον, θεωρούν ότι η Καρντάσιαν ευτελίζει με αυτόν τον τρόπο ένα σημαντικό κομμάτι του πολιτισμού τους.

Το κιμονό, παραδοσιακό ένδυμα της Ιαπωνίας έχει ιστορία πολλών αιώνων και φοριέται ακόμα και σήμερα από τους πολίτες της χώρας, σε επίσημες περιστάσεις.

Κλείσιμο
«Φοράμε κιμονό για να γιορτάσουμε την υγεία και την ανάπτυξη των παιδιών μας, σε αρραβώνες, σε γάμους, σε τελετές αποφοίτησης και σε κηδείες. Είναι ένα επίσημο ένδυμα που συχνά κληροδοτείται από τη μία γενιά στην άλλη στους κόλπους μιας οικογένειας. Αυτό το shapewear δεν μοιάζει καν με κιμονό. Η Κιμ Καρντάσιαν διάλεξε απλά μια λέξη που έχει μέσα το όνομά της. Δεν δείχνει τον παραμικρό σεβασμό για το νόημα που έχει αυτό το ρούχο στην κουλτούρα μας», ανέφερε στο BBC η Γιούκα Οχίσι, μια εξοργισμένη πολίτης της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με το BBC, η Κιμ Καρντάσιαν κατοχύρωσε ως εμπορικό σήμα την επωνυμία Kimono πέρυσι στις ΗΠΑ, καταθέτοντας επίσης ανάλογο αίτημα για τις επωνυμίες «Kimono Body», «Kimono Intimates» και «Kimono World»

Δείτε παρακάτω μερικές από τις εξοργισμένες αναρτήσεις των χρηστών στα social media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης