Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη Μεσσηνία συνεχίζει τις διακοπές του στη γαλλική Ριβιέρα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη Μεσσηνία συνεχίζει τις διακοπές του στη γαλλική Ριβιέρα

Δείτε φωτογραφίες -Ο Πορτογάλος σούπερ στα απολαμβάνει το καλοκαίρι έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του

Christiano3
Τον ήλιο, τη θάλασσα και το καλοκαίρι απολαμβάνει έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά τις χλιδάτες διακοπές του στη Μεσσηνία ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία με πελώριο γιοτ στη γαλλική Ριβιέρα.

Christiano
Christiano1
Christiano2



Christiano3
SPL5099956_004

Ο ίδιος μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter είχε ενημερώσει αναρτώντας ολόσωμη φωτογραφία πως βρίσκεται στη γαλλική Ριβιέρα για διακοπές με την οικογένειά του.

Κλείσιμο

Οι διακοπές στη Μεσσηνία και το ασύλληπτο φιλοδώρημα

Όπως έγινε γνωστό ο Κριστιάνο Ρονάλντο για δεύτερη σερί σεζόν πέρασε μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα «Costa Navarino», απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες της πολυτελέστατης βίλας που έμενε, κόστους 8.000 ευρώ τη βραδιά!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα «El Español», το… φτωχικό κατάλυμα 630 τετραγωνικών μέτρων που έμεινε ο Πορτογάλος και η πολυμελής οικογένειά του βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από την αμμουδιά ιδιωτικής παραλίας «και προσφέρει στους επισκέπτες ασυναγώνιστες ανέσεις και πλήρη ιδιωτικότητα» -μεταξύ άλλων, 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, μεταφορές, χρήση ελικοδρομίου και, αν ζητηθεί, έμπειρο σεφ, που ετοιμάζει όλα τα γεύματα της ημέρας».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ρονάλντο δαπάνησε στην Ελλάδα περίπου 56.000 ευρώ για τη διαμονή του. Μάλιστα, άφησε 25.000 ευρώ φιλοδώρημα στους εργαζομένους του «Costa Navarino», για να τους ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες τους!

Υποενθυμίζεται ότι τo «ηγεμονικό» συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Γιουβέντους, του αποφέρει ένα ποσό της τάξης των 31 εκατ. ευρώ το χρόνο (2,6 εκατ. ευρώ το μήνα).

φωτογραφίες: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης