Τζούλια Νόβα: «Τον πατέρα μου τον πετάξαμε έξω από το σπίτι»

Τζούλια Νόβα: «Τον πατέρα μου τον πετάξαμε έξω από το σπίτι»

Το πρώην μοντέλο του «Τροχού της τύχης», αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της

Tzoulia_Nova
Καλεσμένη στο Πρω1νό του ANT1 με τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε η Τζούλια Νόβα, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, το πρώην μοντέλο του «Τροχού της τύχης», αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της, στον ερχομό της στην Ελλάδα από την Ουκρανία και αποκάλυψε τους λόγους που δεν έχει καμία επαφή με τον πατέρα της.


«Στην Ελλάδα όταν ήρθα ήμουν 13 ετών. Με τον μπαμπά μου τώρα δεν έχω καθόλου σχέσεις. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6. Από τα 6 μέχρι τα 9 ήταν εξαφανισμένος, νόμιζα πως είχε πεθάνει. Όταν μετά εμφανίστηκε εγώ ήμουν πιο αντιδραστική απέναντί του. Δεν ήρθαμε ποτέ κοντά. Πάντα αισθανόμουν πως είχε μια περίεργη ενέργεια. Ίσως αν μου έδειχνε παραπάνω αγάπη μπορεί και να το προσπερνούσα. Ήταν στον δικό του πλανήτη. Τον ενδιέφεραν μόνο οι κοπέλες του και εγώ το καταλάβαινα. Ερχόταν σπάνια για να με δει. Και στα γενέθλια ερχόταν με το ζόρι.

Μέχρι και το δώρο που έφερνε ήταν αγορασμένο από τη μαμά του. Με τη μαμά του είμαστε πολύ καλά, κρατάμε επαφές. Στα 18 μου έψαξε για να με βρει, τηλεφωνικώς. Αυτά που ξεστόμισε με απώθησαν ακόμη πιο πολύ. Δεν είχε δώσει για μένα ποτέ ένα ευρώ και στα 18 μου βρήκε το τηλέφωνο της μαμάς μου και είπε πως ήρθε η ώρα να τον βοηθήσω οικονομικά. Η μαμά μου θύμωσε πολύ. Είμαι πλέον πολύ ψύχραιμη.

Κάποια στιγμή έφτασα σε ένα σημείο που είπα από το να κάτσω να στενοχωριέμαι, τον βγάζω τελείως αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου. Βία μέσα στο σπίτι υπήρξε μόνο μια φορά. Τη μέρα που έφευγε, πήγε να σηκώσει χέρι πάνω στη μαμά. Έσπρωξε και τη γιαγιά και χτύπησε το κεφάλι της. Μόλις το είδε η μαμά αυτό έγινε ο κακός χαμός. Καθόμουν στην πόρτα του δωματίου και τα παρακολουθούσα. Τον πετάξαμε έξω. Είναι δύσκολο να φύγει αυτή η εικόνα από το μυαλό μου».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης