Η απάντηση του Βασάλου στη Σκορδά: «Σαν εκβιαστικό το πήρα εγώ αλλά... καλή καρδιά»

Η απάντηση του Βασάλου στη Σκορδά: «Σαν εκβιαστικό το πήρα εγώ αλλά... καλή καρδιά»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε στα όσα είπαν on air η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος 

icemax_700_ca94176a32efcfd335ac7d891f943007
Φαίνεται πως μία νέα κόντρα ξεκίνησε στην ελληνική τηλεόραση, αυτή τη φορά ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο, τη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Όσα είπε προ ημερών ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά την άρνηση του τελευταίου να βρεθεί στη στήλη του στο Πρω1νό του ANT1 έφεραν τα πάνω κάτω ανάμεσα στους δύο άντρες. Mάλιστα θέση πήρε και η Φαίη Σκορδά η οποία δήλωσε στον αέρα της εκπομπής πως και να πάει τελικά καλεσμένος ο Βασάλος εκείνη δεν θα τον παίξει στην εκπομπή.



Έτσι, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στον αέρα της εκπομπής στην οποία συμμετέχει, το «Έλα χαμογέλα». Αφού εξήγησε τον λόγο που αρνήθηκε να βρεθεί στη στήλη του Ουγγαρέζου, λέγοντας πως είχε να κάνει με το φορτωμένο πρόγραμμά του, τόνισε ότι δεν πρόκειται για βεντετισμούς του.



«Αυτό με πείραξε πολύ. Ότι φάνηκε σαν ότι είμαι βεντέτα και ότι δεν πάω σε συνεντεύξεις... Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό» είπε και συνέχισε: «Δεν είναι ότι βγάζω εγώ το πρόγραμμα και υπάρχουν και προτεραιότητες από το κανάλι».

Τότε τον λόγο πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου και είπε στον Βασάλο ότι μπορεί η εκπομπή να τον σχολίασε χιουμοριστικά για να πάρει άμεσα την απάντηση του Κωνσταντίνου: «Κοίτα, τρία λεπτά χιουμοριστικά δεν νομίζω ότι ήταν σε τηλεοπτικό αέρα. Εμένα δεν με πείραξε αυτό. Με πείραξε αυτό που είπαν στην αρχή, που είπε 'έλα να κάνεις τη συνέντευξη γιατί είσαι κρίμα άμα δεν έρθεις'. Σαν εκβιαστικό το πήρα εγώ αλλά τέλος πάντων αλλά δεν πειράζει.Καλή καρδιά».


Δείτε το βίντεο:

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης