H Ζέτα Μακρυπούλια φιλάει ένα δελφίνι

H Ζέτα Μακρυπούλια φιλάει ένα δελφίνι

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Zeta_Delfini
Ιδιαίτερα νοσταλγική διάθεση είχε η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσιεύοντας φωτογραφίες της στις οποίες φαίνεται η ίδια να φιλάει ένα δελφίνι. Η φωτογραφία είναι από παλαιότερα και η ίδια τη σχολίασε γράφοντας στον λογαριασμό της στο Ιnstagram:

«Είπα να κάνω μια ταξινόμηση στις φωτογραφίες μου… Η αλήθεια είναι πως δεν εχω καθόλου χρόνο γι αυτό. Νομίζω μπαίνω στην διαδικασία για να εχω την ψευδαίσθηση ότι εχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Δύσκολο project. Χάνομαι στις αναμνήσεις και στα χρόνια… Καταλήγω απλώς να τις κοιτάζω και να θυμάμαι! Ίσως κάποτε τα καταφέρω! Προς το παρόν θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία που είχα κολυμπώντας με δελφίνι! Καλησπέρα».

View this post on Instagram

Είπα να κάνω μια ταξινόμηση στις φωτογραφίες μου... Η αλήθεια είναι πως δεν εχω καθόλου χρόνο γι αυτό. Νομίζω μπαίνω στην διαδικασία για να εχω την ψευδαίσθηση ότι εχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Δύσκολο project. Χάνομαι στις αναμνήσεις και στα χρόνια... Καταλήγω απλώς να τις κοιτάζω και να θυμάμαι! Ίσως κάποτε τα καταφέρω! Προς το παρόν θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία που είχα κολυμπώντας με δελφίνι! Καλησπερα! ————————————————————————— #καποτε #memories #throwback #dolphins #photoshooting #backstage #adventure @roula.revi #seychelles #experience #traveler #instamemories #instatravel @ymarketakis @segredakis

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης